Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har börjat spamma sina användare med kundundersökningar från sina "partners". Ironiskt nog skickas det, förutom den vanliga vägen, även med email - vilket inte görs för mina räkningar annars. Så de må... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Funktionen att maila ut information vid påminnelser fungerar inte. Jag själv och flera vänner som bl a har företag har drabbats hårt när ärenden i form av P-böter hamnar hos kronofogden. Livsfarligt a... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Relativt nöjd, dock mindre nöjd med att få påminnelser för faktura som redan är avklarad. Måste klicka i att den är hanterad. Och ett annat minus är att det bara fungerar med mobilt BankID för inlo... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dåligt! Förstår inte varför man ska ha det! Det är svåröverskådligt. Hade det bara gällt myndighetspost så hade jag kanske stått ut med det men nu lägger företag som ska fakturera mig, in fakturan på... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eletrônicos e Tecnologia

Mer än hälften av alla svenskar använder Kivra för att samla brev, fakturor och kvitton digitalt.

Informações de contato

1,4

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

915 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Felaviseringar

Jag fick över 10 nya aviseringar om nya brev i min Kivra från olika myndigheter samma morgon men kunde inte logga in p g a tekniska problem (som Kivra har hela tiden verkar det som).
När jag väl kom in fanns inga nya brev och när jag försökte få svar från kundtjänst så var det noll koll. Känns oseriöst!

13 de agosto de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Själv är jag rätt så nöjd men appen

Själv är jag rätt så nöjd med appen, men min 19 årig dotter har laddat ner appen i mitten av juli, eftersom hon inväntar ett mycket viktigt brev från försäkringskassan, men även att Försäkringskassan bekräftar att de har skickat ut det 2 gånger, har hon inget i inkorgen! Vad kan hon göra!

1 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varför syns inte längre mina…

Varför syns inte längre mina betalningar i förväg hos banken? Syns bara samma dag de betalas.
Här försöker man använda bankapp för att planera vardagsekonomin. Numera helt omöjligt att planera frammåt ☹️.

3 de junho de 2024

Totalt värdelös

Totalt värdelös, otrevlig support som hävdar att min enhet är för gammal och vägrar bidra till lösning.

26 de junho de 2024

Långt, långt under förväntan

Är detta ett examensarbete från gymnasiet? Så minimalt anpassad efter kundens behov, bara till Kivra.

Vad är Tink?

Tio gånger behövde jag identifiera mig med bankid för att betala fyra räkningar. Och för varje räkning tog det minst lika lång tiden som det hade tagit att betala tio räkningar via banken. Detta är verkligen helt galet.

Snyggt, förförande, ser ut som om det vore en kanontjänst, men faktiskt helt värdelös.

Jo, jag kan läsa min kvitton från Ica. Hurra!

23 de junho de 2024

Hamnade i kronofogden

Hamnade i kronofogden . 10 år utan kivra - inga problem . 1-a år med kivra - hamnade i kronofogden . 2 år -2 gånger i kronofogden. Så om du tycker kivra hjälper dig på nåt sätt - den kommer skapa bara problem åt dig . Sämsta vad jag har gjort i mitt liv det var koppla kivra då nu jag kan ingenting och företaget inte kan utvecklas jag kan inte låna bil jag kan inte få kontrakt jag är körd . Det var jätte misstag att tänka att kivra kan hjälpa mig . Även där det var problem med adressen och posten så på 10 år hade jag inge anmärkningar . Med kivra - direkt .

23 de junho de 2024

Rent skräp

Rent skräp. Funkar ofta inte att genomföra betalningar då sidan aldrig laddar färdigt, och betydligt mer omständigt än bankbetalning, Klarna etc osv.

Byebye Kivra, sämsta betalningsstjänsten i existens. Lämnar skiten nu.

19 de junho de 2024

Skamlig affärsmodell

Skamlig affärsmodell. När man signar upp så tar de över all ens post, kvitton rubbet mm. Vill man bara ha ett företags post (tex lönespec från sin arbetsgivare) måste man manuellt avanmäla sig från varje företag. En för en av de 49147 st som kan tänka sig skicka post till en. Konkurrensverket har nog ett och annat att säga om Kivras opt-out-modell...

Ren skam att vissa arbetsgivare som SEB mfl tvingar sina anställda att ställa om sin privata post för att man ska få sin lönespecifikation.

30 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Technically flawed on many levels

Technically flawed on many levels.

Authentication during payment with BankID frequently fails.
From a usability perspective it is a poorly designed service. (requiring a QR code authentication for main login and for each individual payment process)

It actually used to be OK before Tink.

Edit July 2024.
Not a month goes by where this payment service is not broken. Once again I have had to pay everything manually via my bank webservice. Seriously What actually is the point?

26 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The only digital company that refused…

The only digital company that refused the request for marginalised individuals who don’t have mobile bank IDs, like typical Swedish mentality, sticks to what we know; your ideas or contributions are zero. I once advised them to use alternative login methods like SMS codes or even Freija ID, but they refused, despite the fact that the fact that a lot of us have been sent to Kronofogen for not getting out letters just because it was hooked on Kivra. Sweden remains a monopolistic country when it comes to business.

1 de maio de 2024

Ojämn kvalitet

Ojämn kvalitet, denna månad gick det inte att betala med Kivras banktjänst, vilket skräp. Det är inte första gången detta krånglar.
Gör som bankerna, använd driftsäkra system förihelvete.

22 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inte bättre den här månaden heller

Inte bättre den här månaden heller, Tink och Kivra borde belgäggas med näringsförbud. Fakturor betalas sällan i tid om alls, information inkommer inte alltid till banken. Allt i appen är så fruktansvärt segt att det skulle gå snabbare att rista fakturorna i granit och skicka dem medelst åsna till banken som ska utföra betalningen. Helt otroligt värdelöst.

26 de abril de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.