Kjær & Sommerfeldt Avaliações

1.452
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantatisk service, bestille man inden kl 11:00 leveres det samme dag. Fredag i sidste uge bestilte jeg noget vin, de blev leveret søndag aften, og det var endda gratis levering. Samme gode servic... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjær & Sommerfeldt levere helt fagligt objektivt vine med kvalitet til prisen. Hvis du har forstand paa vin generelt bliver du aldrig skuffet. Der er mange andre konkurrende firmaer, hvor jeg bliv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjær & Sommerfeldt er rigtig gode. Jeg har været til smagning mange gange, og jeg har også købt mange forskellige vin hos K&S. Og jeg er aldrig blevet ked af det jeg har fået hjem.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det er meget let og overskueligt at finde den rigtige vin på Kjær Sommerfeldts website, og serviceniveauet er i top, når man møder fysisk op i butikken, hvor personalet er hjælpsomme og venlige. Udval... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vinhos

Escrito pela empresa

Kjær & Sommerfeldt blev grundlagt helt tilbage i 1875 og er, udover at være Kongelig Hofleverandør, Københavns ældste vinhandel. I dag finder du vores butikker i både København og Aarhus, men du kan selvfølgelig også købe vin online og få leveret den direkte til din hoveddør.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.452)

302 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Stort udvalg

Stort udvalg, gode priser, hurtig ekspedition og levering, så når vinhandlerne, supermarkederne mm i hjembyen nu ikke fører den vin, man gerne vil have, så er der fremover kun den indlysende vej: bestil hos Kjær & Sommerfeldt

26 de março de 2026

Kære Inge
Tusind tak for din meget fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse. Smagte vinen i deres butik og bestilte efterfølgende på nettet. Vinen blev leveret lige til døren og alt var som det skulle være. 10/10 oplevelse!

25 de março de 2026

Kære Naia
Tusind tak for din meget fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

At kunne bestille en vin formiddagen efter man har smagt den på en resturant (7 Ni 13) og så have den leveret endda før kl. 18 om eftermiddagen det er topklasse

24 de março de 2026

Resposta da Kjær & Sommerfeldt

Tusind tak for din fine tilbagemelding – hurtig levering og god vinoplevelse er præcis det, vi stræber efter. Skønt at høre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering (dagen efter) alt er…

Hurtig levering (dagen efter) alt er som aftalt.

20 de março de 2026

Kære John
Tak for din feedback – dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at alt var som aftalt 😊

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Chianti og Bourgogne chardonnay på tilbud.

Chianti. Stærkt nedsat. Ok til den reducerede pris. Man kan ikke lokalisere oprindelsessted i smagen.
Bourgogne chardonnay. Neutral smag. Mangler fylde/bredde.

18 de março de 2026

Kære JM
ak for din ærlige feedback.
Chianti’en er sat skarpt i pris, og vi er glade for, at den fungerede til den reducerede pris. Bourgogne Chardonnay’en er en mere afdæmpet stil, men vi forstår godt ønsket om mere fylde og bredde i smagen. Din tilbagemelding er noteret og givet videre.

Letanvendelig webshop.

Letanvendelig webshop.
Præcis levering til døren.
Alt fungerede perfekt!!!

12 de março de 2026

Kære Peter
Tak for den flotte feedback – det er vi glade for at høre. Dejligt at alt fungerede perfekt 😊

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ikke ros værd

Lidt af grund til undren, når I berømmer mine 18 modtagede vine som værende helt i top, og jeg så modtager 18 med skruelåg, med ikke videre fanci indhold.

At jeg så også skal have fat i den store værktøjskasse, for at få åbnet de 6 af dem?

6 de março de 2026

Kære Peter
Tak for din tilbagemelding. Vi forstår godt din undren. Skruelåg er i dag et bevidst valg fra mange kvalitetsproducenter, da det sikrer friskhed og ensartethed i vinen – og siger ikke noget negativt om indholdets kvalitet.
Det beklager vi naturligvis, hvis nogle af flaskerne har været vanskelige at åbne; det skal selvfølgelig fungere uden besvær. Oplever du fortsat problemer, hører vi gerne fra dig, så vi kan hjælpe.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God vin til den rigtige pris hurtig…

God vin til den rigtige pris hurtig levering

11 de março de 2026

Kære Michael,
Takker for de rosende ord.
Glæder os mege,t at høre om din tilfredshed med vores priser samt den hurtige levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hurtig og god levering af super…

Altid hurtig og god levering af super vine🙋‍♀️

16 de março de 2026

Kære Anne,

takker for din fine anmeldelse.
Dejligt at høre om din tilfredshed med vores hurtige og gode levering samt vores super vine.
Det sætter vi stor pris på at høre om.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og præcis levering som sædvanlig…

Hurtig og præcis levering som sædvanlig - og altid et spændende udvalg med gode tilbud

Hej Nicolaj
Tak for den fine anmeldelse om præcis levering, og at du finder vores udvalg og tilbud spændende - det er meget værdsat.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, gode vine. Priserne kunne være bedre...

11 de março de 2026

Hej Allan,
Det glæder os virkelig, at du har haft en positiv oplevelse, i forbindelse med dit køb. Ligeledes at du er tilfreds med den hurtig levering og gode vine. Vi værdsætter også din kommentar omkring priserne.

bh

God vin til en god pris

God vin til en god pris. God service og præcis levering.

12 de março de 2026

Kære Orla,
Takker for din fine anmeldelse.
vi er glade for at høre om din tilfredshed men vores kvalitets vine, priserne, servicen samt den præcise levering.
Det betyder meget for os, at vi indfrier vores kunders behov.

bh

Gode vine og hurtig levering

Gode vine og hurtig levering
Vi handler både online og i butikken i Aarhus, hvor man får rigtig god betjening og vejledning
Deres vine lever op til deres beskrivelse -både billige vine og lidt dyrere vine
Det er vores foretrukne vinleverandør

13 de março de 2026

Kære Helle
Tusind tak for de flotte ord 😊 Det glæder os meget, at I både online og i butikken i Aarhus oplever god betjening og vine, der lever op til forventningerne. Vi sætter stor pris på jeres tillid. 🍷

Kjær & Sommerfeldt et godt sted at handle online

Kjær & Sommerfeldt et godt sted at handle online
Når man køber vin på nettet er det udtryk for at man enten kender vinen i forvejen, eller at man kan stole på vinhandlerens beskrivelse af en ny vin. K&S er et af de får steder, hvor jeg aldrig har har købt en ny vin som ikke passede på beskrivelsen - at der så ofte følger en god pris med de nye vine er et ekstra plus

Kære Birger
Mange tak for den fine og tillidsfulde anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at vores beskrivelser lever op til forventningerne – især når man prøver nye vine. Og ekstra dejligt, at du også oplever god værdi for pengene. Tak fordi du handler hos os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gerne give 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og det gør’…

Jeg vil gerne give 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og det gør’ jeg for vinene. Fragtmanden er ikke så rar at “handle med”, når man bor på 3. Sal. Vinene blev kun leveret ved indgangen, så det var svært at få vinen på 3. Sal.

Kære Karin
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os.
Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med vinene.
Det er dog bestemt ikke meningen, at leveringen skal være besværlig. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og tage sagen op med fragtmanden, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover.
Kontakt derfor endelig vores kundeservice, så finder vi en løsning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

gode tilbud og kvalitets vine

gode tilbud og kvalitets vine, nem oversigt og tjek på ***
hurtig levering.

Kære Anni
Tak for din flotte anmeldelse, det er vi meget glade for.
Dejligt du nemt finder vores gode tilbud og tilmed fik hurtig levering, det er meget værdsat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og god indsigt til vine etc…

God service og god indsigt til vine etc og tid til kunderne

Kære Wagtberg,
Takker for din fine anmeldelse.
Glæder os at høre om din tilfredshed med vores service, viden om vores vine samt den tid vi tildeler vores kunder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode tilbud på lækre vine

Gode tilbud
Lækre vine
Hurtigt og sikkert levering

8 de março de 2026

Kære Christian
Det glæder os, at du synes om vinene, og at leveringen levede op til forventningerne. Vi håber at handle med dig igen .

Dejlige vine - fantastisk service

Dejlige vine, meget hurtig levering, og rigtig god service omkring et par manglende vine.

Kære Knud
Tusind tak for din fine feedback 😊
Det glæder os meget, at du er tilfreds med vinene, den hurtige levering og vores service. Vi er altid klar til at hjælpe, hvis der skulle mangle noget – og håber at byde dig velkommen igen snart.
Kjær & Sommerfeldt A/S

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais