klausenfiskogskaldyr Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusind tak for en fantastisk oplevelse, vi har fået top service af Mogens.🙏🏻 Vi bestilte tarteletten med hummersovs og skaldyr, fish and chips med hjemmelavet tatar sovs og deres seafood boi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et helt igennem fantastisk sted. Personalet var så fantastiske. Maden smagte så dejligt, og der var mere end rigeligt af det. Alle pengene vær

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækker Seafood boil med masser af forskelligt skaldyr,majs og kartofler i en lækker sovs med masser af smag.👏 Kan kun anbefale at prøve det til andre 😍 du kan også købe deres krydderi med hje... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Stjerneskud i verdensklasse

Stjerneskud i verdensklasse

Et luksusstjerneskud var steget fra 160 kr til 190 kr, og det fandt vi godt nok dyrt. Men hold nu op, hvor var det helt i verdensklasse.
2 tykke pankopanerede rødspætter [ikke skindsider), en kogt fisk, en god håndfuld rejer, 1 håndskåret skive røget laks der smeltede på tungen, dressing og mayo i begrænset mængde, kaviar og lakserogn, pynt (herunder en krebs). Det var hver en krone værd!

6 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi var en stor famile i Blokhus på…

Vi var en stor famile i Blokhus på ferie hvor vi havde hørt om Klausens Fisk og skaldyr Føj alt er friturestegt Pilselvrejer var for gamle og de 3 Store stjerneskud vi havde bestilt var dårlige vores nabo har fortalt han tit døjer med rotter på grund af dårlig rengøring

19 de julho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte 2*fish and chips som…

Vi bestilte 2*fish and chips som takeaway.
Der var masser af mad.
Hverken fisk eller fritter var værd at spise.
Fisken var kedelig og smagsløse. Fritterne sejlede i olie.
Virkelig kedelig oplevelse.
Det havnede i skraldespanden.
Det er ikke sådan det plejer at være.

25 de junho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Trist Trist Trist

Mig og konen var en tur i Hune og Blokhus i dag. Og som så ofte før skulle vi en tur omkring Klausen Fisk og Skaldyr. Men det var ikke det sted vi kendte. Et lille forsagt stjerneskud på noget tørt brød, serveret på en bakke. Ingen glas eller isterning. Og en betjening der generelt virkede som om gæsterne kom lidt ubelejligt. Det var en trist oplevelse. Hvad er der sket med jer?

24 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har netop købt en fiskeplatte til 2…

Har netop købt en fiskeplatte til 2 Pers. Vi afgav bestillingen hos den venlige kvindelige ekspedient, hun blev mødt med kritik fra “ manden” der var i køkkenet og de diskuterede højlydt om at han ikke lige på stående fod kunne lave vores bestilling. Hvorfor ved vi ikke. Han gjorde det dog.
Vi betalte for fadet som efter nærmere gennemsyn ikke havde taget 45 min at lave. Ikke desto mindre så var salatbladene nået at blive slatne inden vi modtag det, desuden var det proppet med tomater og agurkstave, som umiddelbart bare var billig fyld. Hummerhalerne var ikke rengjorte, resten af fisken var okay, men ikke pengene værd.
Kan bestemt ikke anbefales

1 de junho de 2021

Dårligt.

Vi fik take away d. 28/7-20 da det ikke er restaurant mere.
Jeg fik cheeseburger 99kr og min søster fish&chips 99kr.
cheeseburgeren var uspiselig, så hård og grå at jeg ikke kunne skære den over 😣😣
Fisken smagte ikke af noget 😞
Stor fejl, hold jer væk.

30 de julho de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Maden var ikke beregnet til mennesker!

Maden var ikke beregnet til mennesker!
Jeg valgte en burgermeny, brugeren var så hård og gennemstegt, at den var lige som dette betonbord jeg spiste ved.
Hvorfor forsøgte jeg, at spise bøf på en fiskerrestaurant, fordi selskabet jeg var med ville have fisk.
Den ene stjerne jeg giver er for den gode øl’en og betjeningen.

2 de junho de 2018

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais