Snel, volgens afspraak en kwaliteit precies zo als verwacht. Gaan langdurig mee en zijn ruimte besparend in je kledingkast waardoor er meer in kan.
Veja o que dizem as avaliações
Er was een fout gemaakt bij DHL waardoor mijn pakket retour werd gestuurd naar de afzender. Ik kreeg meteen een e-mail van Kledinghangerwinkel dat zij mijn pakket opnieuw naar mij zouden versturen... Ver mais
Betaling uitgevoerd in juli en nu eind augustus nog steeds niets ontvangen. Fraduleuse website
Super snel in huis en precies de kleerhangers die ik zocht, van goede kwaliteit. Dit was de vierde verkoper waar ik kleerhangers bestelde en de rest werd allemaal geretourneerd. Eindelijk heb ik de ju... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Bolderweg 20 , 1332AT, Almere, Holanda
- info@kledinghangerwinkel.nl
- www.kledinghangerwinkel.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Op tijd en product als verwacht.
Vlotte en nette levering.
snelle levering
Snel ontvangen en goede communicatie
Snelle levering en tevreden over de gekochte hangers. Ook netjes op de hoogte gebracht van het versturen van de bestelling. Binnen 2 dagen pakket ontvangen. Prima!
Super fijne hangers en snelle service!
dat als je bestelt het echt snel netjes binnen kom
ik vind als ik iets besteld wil ik geen dagen wachten .of zet erbij duurt 1 week maar de hangers waren binnen 2 dagen binnen zoals vermeld super. ook netjes een mail dat t geleverd word ,ja 2 x bestelt in 1 week en zondag is t vandaag heb weer besteld tevreden over jullie
Zeer snelle levering
goed........
Excellent price for wire hangers. Easy delivery
Received the whole package smoothly, great quality wire hangers for their kind. Price was excellent tbh!
Ik had veel kledinghangers nodig voor…
Ik had veel kledinghangers nodig voor een niet al te hoge prijs. Kwam ik bij deze shop uit. Snelle verzending, makkelijke betaling en meer was voor mij nu niet nodig.
Super snelle levering!
Prima hangers
Witte draadstaal hanger.
Kwalitatief mooie draadstaalhanger voor weinig geld, erg blij mee!
Superleuk om ook decoratief op te hangen.
Na dat ik had vermeld dat ik perongeluk…
Na dat ik had vermeld dat ik perongeluk en niet bestaand aders had in gevuld dan mij adres zou het opnieuw worden bezorgd maar nooit gehad of geld terug gehad

Resposta da Kledinghangerwinkel
Goed hangers voor een voordelige prijs.
Wat ik heb besteld was gauw binnen.