Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig lækre varer og god service. Leveringen var hurtig. Og super hyggeligt med håndskrevet kort i pakken, hvor der både henvises til tidligere og nye køb. Priserne er lidt høje, men det e... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hos Klein studio har jeg oplevet rigtig god service. Jeg har været meget tilfreds med mit køb på webshoppen. 4 måneder senere fik jeg brug for hjælp til produktet. Her oplevede jeg professionel hånd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt hos Kleinstudio nogle gange efterhånden og der er aldrig en finger at sætte på noget. Varerne bliver altid sendt afsted hurtigt (bestilte torsdag og modtog fredag), kvaliteten er i o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt og smukt udvalg. Jeg køber altid her til min yngste, da de klart har bedste udvalg til de små. Enkelt og simpelt, men smukt udvalg. Ikke titusinde forskellige sider med print og mærker... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas para Bebês
  2. Loja de Brinquedos

Escrito pela empresa

KLEIN STUDIO is an online conscious univers for a mindful childhood. We aim to have the best basics for the first years of a new life. We love simple toys inspired by nature and made of sustainable materials.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Mangler en pakke

Har fået svar og pakken er på vej - tak

Jeg lagde to ordrer mandag den 16/3 pengene for begge ordrer blev trukket fra min konto onsdag d. 18/3
Den ene ordre kom fredag den 20/3 men jeg kan stadig ikke se at den anden er på vej?
Har sendt jer mails torsdag i håb om at modtage inden weekenden, men har ikke fået svar.
Nu prøver jeg her…
er ordre #21233 snart på vej til mig?
I har sendt to takke mails afsted, så tænker ordren hænger i systemet et sted?
I har virkelig fine varer og handler gerne hos jer igen - hvis min ordre kommer :)

16 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klein har den absolut bedste…

Klein har den absolut bedste kundeservice. De er altid hjælpsomme og hurtige og deres varesortiment er lækkert og varieret

25 de fevereiro de 2026
logotipo da kleinstudio.dk

Resposta da kleinstudio.dk

Kære Anne,

Tusinde tak for dine søde ord. Din støtte og gode omtale betyder mere end du aner!

Mange hilsner, Team Klein Studio

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De vender ikke tilbage som de lover.

De vender ikke tilbage som de lover.
Jeg indsender en ordre d. 10/2-2026. Varen står som på lager. Da jeg intet har hørt, rykker jeg for varen d. 21/2-2026. Jeg får svar d. 22/2-2026, om at man har rykket leverandøren og at jeg vil hørenoget igen dagen efter. Jeg hører intet. Jeg skriver igen d. 24/2-2026. Intet svar!
D. 26/2-2026 føler jeg mig tvunget til at bestille varen hos en konkurrent.
Jeg forstår simpelthen ikke at kundeservice, ikke betyder mere.
Jeg bliver ikke tilbudt at blive ringet op.
Dårlig service

26 de fevereiro de 2026
logotipo da kleinstudio.dk

Resposta da kleinstudio.dk

Kære Philip og Tanja,

Tak for anmeldelsen, på trods af at den ikke er helt korrekt samt meget negativ.

Vi er oprigtigt ked af, at du oplever forløbet sådan. Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi har besvaret din henvendelse flere gange den, 22. 24., 25. samt i dag den 26. tidligt. Vi har også sendt dig en sms idag da det ud fra din mail tyder til du ikke får vores emails. I vores beskeder har vi informeret om, at vi har rykket leverandøren og afventede bekræftelse, før vi kunne give dig en endelig opdatering.

Det undrer os derfor, at du ikke har modtaget vores svar. Der kan desværre nogle gange ske fejl med spamfiltre eller mailfiltre. Vi fremsender gerne dokumentation for vores korrespondance.

Vi ønsker altid en god og ordentlig dialog. Desværre er vi rigtig mennesker som ligger varer på lager, derfor kan der ske lagerfejl. Det beklager jeg meget gik udover din ordre.

Som fremgik af vores mail fra i morges var varen på lager igen.

Rigtig god dag. Team, Klein Studio

Altid gerne igen

Produkterne er mindst lige så fine, som på hjemmesiden, når de kommer frem. Ordren pakkes og sendes med det samme og kommer frem 1-2 dage efter. Altid pænt pakket og med en lille hilsen. Så effektivt og super god service 😊

7 de abril de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais