Klundert Music Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

10 jaar geleden gitaar gekocht. Nu was een stemmechaniek kapot. Hebben jullie die een liggen? "Nee wij repareren alleen als we alle mechanieken vervangen. Komen ook altijd snaren bij." Prijzig v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op internet gezocht naar naar een fatsoenlijk akoestisch drumstel. Uiteindelijk terecht gekomen op klundertmuziek.nl Gebeld voor een afspraak en met tevreden gevoel de aankoop gedaan!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eindelijk na wikken en wegen o.a. vanwege latentcy problemen.... bij v/d Klundert gewoon wél de juiste RöDE studio mic gevonden. Dit omdat ze de tijd namen voor advies en ik 'm i.o. zelfs mocht tes... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Instrumentos Musicais

Klundert Music is sinds 1986 een gevestigde naam in het landschap van muziekinstrumenten, audio- en studioapparatuur. Vanuit Oisterwijk helpen wij onze klanten bij het vinden van de juiste gear voor die ene sound. Dit doen we al tientallen jaren en met veel plezier!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

51 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Geweldige service!

Ik ben een week geleden eens gaan kijken naar een goede gitaar. Na een aantal zaken gehad te hebben, kwam ik bij Klundert terecht, en mijn keuze was direct gemaakt.
Vooral door de goede service. De werknemers van Klundert weten precies waar ze over praten, en dat schept een duidelijk gevoel.

19 de junho de 2013

Topzaak

Goeie zaak met een breed assortiment. Laatst op bezoek geweest om te kijken voor een keyboard. Goeie service aangeboden gekregen met een enthousiaste houding!! Kwaliteit is ook zeer goed.

19 de junho de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionele zaak, betrouwbaar en serivcegericht

Professioneel bedrijf en idem dito werknemers.Je merkt aan de medewerkers dat ze een grote passie voor muziek hebben. Mijn ervaring is dat je vakkundig geholpen wordt en dat ze met je meedenken en eerlijk, betrouwbaar advies geven. Van de Klundert gaat ook met de tijd mee, want inmiddels hebben ze ook een webshop wat maar mijn mening past in deze tijd. Kortom een professioneel, vooruitstrevend en betrouwbaar bedrijf waar je nog persoonlijk advies kunt krijgen én waar je liefde voor muziek gedeeld wordt!

17 de junho de 2013

Goede kwaliteit en service

Een paar weken geleden deed ik een bestelling bij Klundert Muziek. Na een goed advies van een van de medewerkers heb ik een keuze gemaakt. Twee dagen na de bestelde microfoon had ik het pakketje in huis.

17 de junho de 2013

Vakkundig!

Verschillende keren samengewerkt met Klundert Muziek en elke keer weer tevreden. Vakkundig advies op maat, altijd op tijd/volgens afspraak en netjes en verzorgd personeel. De combinatie webshop en de mooie winkel in Oisterwijk maakt Klundert Muziek uniek. Kortom, een aanrader!

7 de junho de 2013

Prima ervaringen

Verschillende keren zaken bij Klundert muziek besteld en telkens goede ervaringen. Op vragen werd deskundig en snel geantwoord en de levering was precies zoals afgesproken.

7 de junho de 2013

Een Top Bedrijf!

Na verschillende bestellingen via de webshop, maar ook het komen in de winkel is Klundertmuziek een top bedrijf! De sfeer en uitstraling zijn er prima en de service is er super goed. Na enig overleg met het personeel onder het gemak van een bakje koffie. Word er altijd naar een manier gezocht voor het juiste product en heel belangrijk de prijs en kwaliteit. Klundertmuziek: Een Top Bedrijf!

4 de junho de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Waanzinnige service en een scherpe prijs!

Een week geleden deed ik een bestelling en volgens de website was er een levertijd van drie dagen. Het product had ik echter al na één dag al in huis! Wat een superservice van een betrouwbaar bedrijf. De volgende keer zou ik zeker weer bij Klundert Muziek kopen!

3 de junho de 2013