Klusbedrijfchristiaan Avaliações 27

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

zeer professioneel geholpen Door dit bedrijf , Keuring alles netjes afgewerkt met het plaatsen van mij nieuwe dakkapel Alles was heel transparant betreft de kosten en materiaal Keur... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

2,4

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

27 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

prutsers en oplichters

Moesten een paar dakklusjes doen. Komen aan het begin van de dag al een voorschot halen, zogenaamd om spullen te kopen. Zijn vervolgens lang weg. Later nog een vorstelijk bedrag moeten betalen na afronden van de "werkzaamheden". Achteraf bleek dat een bestaande loodslab verkeerd was terug gemonteerd, gevolg: lekkage. Ook een andere loodlab was niet goed uitgevoerd. Bij proberen te reclameren word je keihard telefonisch geblokkeerd en van opknappen dus geen sprake, Later veel moeten uitgeven aan andere loodgieter om het e.e.a. te laten verhelpen c.q. vervangen nog afgezien van een verpest plafond. NOOIT INHUREN!

1 de outubro de 2025

Mistige voorwaarden en bedreiging

De mannen hebben goed werk geleverd. Maar......

De eerste offerte was heel vaag. Slechts een uurtarief. En hoeveel uren dan? En welke andere kosten? Materiaalkosten? Kortom, een black box. Bij een nader bezoek en een tweede offerte kwam wat meer specificatie. Uiteindelijk duurden de werkzaamheden veel langer en waren ook de materiaalkosten veel hoger. Ook bleek opeens dat er een steiger voor €450 op de rekening verscheen. Nooit eerder iets over gehoord.....

Men voert geen afval af, dus ik heb een stapel shit in mijn tuin waar ik iets mee moet. Een normaal bedrijf voert dat af of meldt er iets over. Deze mannen niet: jouw probleem.

Het meest bizarre komt echter na afronding van de werkzaamheden. Of er even terstond een fors bedrag kan worden betaald. Geen factuur, geen specificatie. En de senior belooft klappen en sloopwerkzaamheden als er niet meteen wordt betaald. Bedreigingen. Nou is dat mannetje niet heel indrukwekkend, maar weet dat het zo'n dreigkabouter is. Ik vind het raar dat er een betaaltermijn van 0 minuten is en dat ik daarover persoonlijk wordt bedreigd.

Al met al: prima werk, heel vage en incomplete offerte, onwerkelijk idiote betaaltermijnen en fysiek dreiging. Ik heb nog meerdere klussen aan mijn huis, maar dat gaat dit bedrijf zeker niet doen!!!!!!!

26 de fevereiro de 2026

Houtrot in 2 ramen

In 2024 hebben we 2 ramen in een dakkapel met houtrot laten behandelen en schilderen.
Nadat het schilderwerk droog was, konden de ramen niet meer dicht.
Het stuk hout waar houtrot inzat hebben ze zo slecht gemaakt dat er nog steeds houtrot inzit. Het schilderwerk is ook erg slecht gedaan en de bedragen na werkzaamheden zijn ook opeens verdubbeld.
Het knoeiwerk in huis was ook behoorlijk. Er zat verf op het plafond, de vensterbank, de vloer en de muren in het trapgat en hal.
Intimidatie zijn ze erg goed in. Facturen mailen weten ze blijkbaar niet hoe dat moet en reageren op mails voor meer vragen en het terugstorten van te veel betaalde gelden ook zeker niet.
Ik ben nog steeds aan het wachten totdat ze het teveel betaalde terugstorten. Dit heb ik vastgesteld op de uur prijs die zij hanteerde en de uren die ze daadwerkelijk zijn geweest en de bedragen die afgesproken zijn voor het materiaal. De tijd die ze steeds kwijt waren voor het heen en weer rijden naar de bouwmarkt en zelfs de pauzes heb ik hier in meegenomen. Op basis daarvan moeten ze nog bijna € 700,- terugbetalen.

Echt ga niet in zee met dit klusbedrijf. Het is een grote oplichting en intimidatie.

16 de fevereiro de 2025

Forse kostenoverschrijding

Dit bedrijf zou voor mij een degelijke houtopslag realiseren met een bij aanvang al forse prijs van ca 1300 euro. Op zich zit de opslag degelijk in elkaar, maar blijkt het dak niet het achterste deel te overdekken.

Na afronding van het werk werd opeens ca 1900 euro verlangd, zonder dat ze van te voren ook maar iets hadden aangegeven.

Afspraak was dat de houtopslag in meranti(hardhout) zou worden gebouwd, maar het frame blijkt achteraf uit goedkoop grenenhout te bestaan. En maar bij mij klagen dat de materiaalkosten zo veel duurder waren.

Slechte ervaring dus. Oppassen met dit bedrijf.

17 de junho de 2025

Zeer slechte ervaring!

Zeer slechte ervaring! Helaas niet de recensies doorgenomen en in zee gegaan met vader en zoon. Dakwerk is niet gerepareerd, en is nog vele malen erger dan hoe het was. Ontzettende spijt, helaas is er 5 minuten naar gekeken en is de ruimte gegeven in een afspraak erna om het te herstellen, waarna vader de benen nam. Geen slecht woord over de zoon die graag het vak wil leren. Kans staat nog open om het te herstellen, ook al is het vertrouwen geschaad. Oh, en wellicht ook handig dat je niet met nepprofielen recensies schrijft over je eigen bedrijf, tip van flip. Je kan de geschiedenis zien van alle recensies en gegevens over het profiel ;-)

6 de junho de 2025

Schilderwerk omtrent woning

Christiaan heeft bij ons de dakkapel en kozijnen geschilderd en dat heeft hij supernetjes gedaan. Strak werk, goede communicatie en alles keurig opgeruimd achtergelaten. Je ziet dat hij echt netjes en precies werkt. Wij zouden hem zo weer bellen!

6 de maio de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden

Christiaan heeft bij mij een aantal klussen gedaan in huis, waaronder het plaatsen van een tussenwand en het netjes afwerken van het plafond. Hij is vriendelijk, werkt netjes en denkt echt mee. Wat ik ook prettig vond: er was totaal geen druk bij het afrekenen. De klus was gewoon goed gedaan, en dan is het voor mij ook heel normaal om direct af te rekenen. Alles voelde eerlijk en professioneel. Aanrader!

1 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na lang twijfelen over welke vakman ik…

Na lang twijfelen over welke vakman ik moest inschakelen voor de renovatie van mijn badkamer, kwam ik via via terecht bij Klussenbedrijf Christiaan – en daar heb ik absoluut geen spijt van! Vanaf het eerste contactmoment was het duidelijk: Christiaan is professioneel, denkt echt met je mee en komt zijn afspraken na (wat je helaas niet van alle klussers kunt zeggen).

Wat ik vooral prettig vond, was dat hij rustig de tijd nam om mijn wensen te bespreken, suggesties gaf waar ik zelf nog niet aan had gedacht, en dat hij heel transparant was over de planning en de kosten. Geen verrassingen achteraf dus. Tijdens het klussen werkte hij netjes en zorgvuldig, en liet hij alles elke dag zo schoon mogelijk achter. Dat waardeer ik enorm.

Het eindresultaat is echt top – strak tegelwerk, mooie afwerking, en alles functioneert perfect. Inmiddels heb ik hem al aanbevolen bij vrienden en familie, en die zijn net zo tevreden.

Kortom: zoek je een betrouwbare en kundige klusser met oog voor detail? Dan kan ik Klussenbedrijf Christiaan van harte aanbevelen!

— Marieke Jansen, Utrecht

6 de maio de 2025

Gebruik ze nooit meer

Gebruik ze nooit meer. Zeer snelle en vriendelijke service om een offerte uit te brengen, maar eenmaal ter plaatse leverden ze haastwerk. De klus omvatte het vervangen/repareren van 2 deursloten, een waterlek in de wastafel en een losse badkraan. Van deze vier was het vervangen van één slotcilinder het enige dat werd gerepareerd. Aan de andere deur werd niets gedaan, de badkraan werd met lijm vastgezet (tijdens de inspectie gaven ze aan dat ze deze konden aandraaien), en de wastafel lekte nog steeds ondanks 4 bezoeken om verschillende onderdelen op te halen. Intimiderende urgentie om onmiddellijke betaling te eisen, en geen uitleg over de kosten of verstrekking van een gedetailleerde factuur. Ik zou iedereen ten zeerste afraden om ze te gebruiken, tenzij je een ernstige noodgeval hebt en geen andere optie.

5 de maio de 2025

Niet betrouwbaar

Wij hadden en hebben nog steeds lekkage aan ons dak. Het eerste contact is vriendelijk en ondanks drukte op de 'klussenmarkt' snel beschikbaar (is mogelijk al indicator voor 'foute boel'). Komen ook snel langs om eerste inschatting te maken. Ook de werk afspraak is redelijk snel gemaakt. Zoals anderen ook schrijven, tijdens de klus moeten nog materialen worden gehaald (waarvoor dan voorinspectie?) en ons wordt gemeld dat ze een andere lager liggende 'lekkage' hebben gedicht. Hierbij bewerend dat het water ook wel omhoog kan kruipen (...maar geen enkele meters...) en dat ze garantie geven op de verrichte werkzaamheden op 'die plek'. Zoals anderen ook schrijven, geen factuur, wel direct betalen. Wij waren € 500 kwijt en bij reclamering op de nog steeds aanwezige lekkage geen response. Ik noem dat ook oplichterij... Advies is dan ook niet met deze partij in zee te gaan. Overigens nergens een adres te vinden van.... website is ook plak en knipwerk....

19 de dezembro de 2024

Klopt de afrekening?

Klus laten uitvoeren. Eerste contacten waren goed en vriendelijk. Kwamen deskundig over. Waren hier ook lang weg om spullen te halen. Zijn ruim drie uurbezig geweest. Resultaat ziet er goed uit.
Wat niet goed gaat is de financiële afhandeling. Overvallen je met een dreigende tekst dat je direct moet betalen. Geen factuur, die komt later, maar laten niets meer horen. Moest veel te veel betalen en ook naar herhaalde verzoeken geen factuur.
Ook de financiën moet kloppen!
Voorbeeld: Zwaluw compress band kost €8,- per rol. Bij dit bedrijf betaal je € 40,- per rol, zo werd mondeling aangegeven.

7 de novembro de 2024

Niet mee in zee gaan

Niet mee in zee gaan! Ze vragen een uurtarief, zeggen dat ze een hele dag (8 uur) hebben gewerkt ook als ze om 9.30 komen, om 14.30 u weer weggaan en net een uur lunchpauze achter de rug hebben…. Daarnaast rijden ze voor elk wissewasje weer naar de bouwmarkt ipv in 1 of 2x alle benodigde materialen halen, die uren betaal je blijkbaar gewoon door dus snap wel dat ze liever in hun bus rondrijden dan werken. Ze zijn hier 4 dagen geweest en ze zijn 8x naar de bouwmarkt gereden. Ze zijn steeds gevlogen ipv aan het werk aan de klus die we hadden afgesproken.
Toen we bij het opmaken van de uren aangaven het niet eens te zijn met de door hen gedeclareerde uren omdat ze al die uren helemaal niet bij ons zijn geweest werd er geschreeuwd en gedreigd met deurwaarders. Ze werken niet netjes (overal staken splinters uit de vlonder, op mijn verzoek geschuurd maar met rollende ogen) , ze maken dingen kapot in huis (vloerbedekking binnen gesmolten met branden van een balkonvloer buiten 🤷🏻‍♀️), tuinstoel kapot door het naar beneden smijten van spullen), oude tegels laten liggen, het zijn lompe gasten! Niet mee in zee gaan!

18 de outubro de 2024

Schilderwerkzaamheden

Dit bedrijf heeft al onze buiten kozijnen geschilderd, en dit hebben zij keurig gedaan. Vooraf hebben zij met kleurenstalen bij mij thuis de kleuren afgestemd en vertelde ze, hoe ze het gingen aanpakken. Dat vond ik erg fijn, waren ook erg meedenkend, ik vond het een prettig bedrijf en ga in het vervolg zeker opnieuw in zee met de heren

27 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een flinke lekkage aan mijn dak…

Ik had een flinke lekkage aan mijn dak en dankzij deze mannen is dat probleem helemaal verholpen. Ze hebben me uitstekend geholpen en het werk was ook snel klaar. Hun professionaliteit en snelheid zijn echt bewonderenswaardig. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan ze iedereen aanbevelen!

19 de junho de 2024

Topwerk!!

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Klusbedrijfchrietiaan en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste contactmoment was de communicatie helder en professioneel. Het team kwam op tijd, werkte efficiënt en liet alles netjes achter. De kwaliteit van het werk was uitstekend en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik waardeer hun oog voor detail en de zorg die ze besteedden aan elke klus. Ik zou Klusbedrijfchristiaan zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en vakkundig klusbedrijf.

5 de julho de 2024

zeer professioneel geholpen

zeer professioneel geholpen
Door dit bedrijf ,

Keuring alles netjes afgewerkt met het plaatsen van mij nieuwe dakkapel

Alles was heel transparant betreft de kosten en materiaal

Keurige offerte
Alles netjes afgewerkt .

Kortom zeker aan te raden ! Ik bel jullie graag nog een keer in de toekomst voor mijn klussen . Bedankt en succes met jullie bedrijf !

Mvg peek

29 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen afspraak mee te maken

Vader en zoon reageren niet op mail,app of telefoon. Zeggen steeds dat ze volgende week komen en nog laten weten wanneer. Maar nooit enig contact van hun kant uit. Na lang aandringen is de afgesproken klus uitgevoerd. Ze lieten een bende achter. Ze plaatsten een deur waar een glasplaat in hoort. 8 weken later, heel veel gebel, ge app van onze kant uit vragen ze extra geld om de reeds betaalde klus af te maken en komen nog steeds niet opdagen. Ga niet met dit bedrijf in zee!

26 de junho de 2024

Topklusbedrijf

Topklusbedrijf! Betrouwbaar en professioneel. Punctueel team met oog voor detail. Geleverd werk overtrof verwachtingen. Eerlijke communicatie zonder verborgen kosten. Stressvrije ervaring. Aanrader!

11 de janeiro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.