Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

site lijkt niet betrouwbaar, profiel gemaakt, echter niet zichtbaar. Credits gekocht die nooit zijn geactiveerd. Wil je klagen of vragen stellen heb je credits nodig. jammer vroeger was het een leuke... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het is vervelend dat vrouwen die buiten jouw doelgroep vallen niet kan blokkeren, want komen steeds terug. Heb geen interesse in mannen, maar ook niet te blokkeren en blijven telkens terugkomen. He... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Zoekfunctie werkt niet (goed). Als ik een paar zoekcriteria gebruik komen er maar 3 vrouwen te voorschijn. Zoek ik zonder die criteria dan komen er veel vrouwen te voorschijn die toch aan mijn criter... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Namoro
  2. Agência de relacionamento para adultos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Knuz is een gratis datingsite. Je kunt echt gratis online daten! Ontmoet een leuke jongen of leuke meid op Knuz.nl! 200.000+ vrijgezellen wachten op jou!

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

44 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

site lijkt niet betrouwbaar

jammer vroeger was het een leuke site (2007)

22 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Totaal nutteloos met niet meewerkende personen op de achtergrond.

Jarenlang ingeschreven gestaan, na vele nutteloze contacten, eindelijk contact met een leuk persoon en dan wordt je account geblokkeerd door Knuz, totaal geen reden waarom, leuke contact kwijt. Wat een vreselijke site. Kan het je echt niet aanraden, zeker omdat ze nergens op reageren. Kan er heel veel over zeggen, maar wat een verspilde moeite.

18 de fevereiro de 2026

Geen goede datingsite

Heb met een lange tussenpoos twee keer een serieus profiel geactiveerd. Levert niks op. Kwalijker is dat Knuz zich profileert als gratis maar dat je voor elke serieuze feature betaalde credits nodig hebt die in mijn geval wel betaald, maar nooit geactiveerd zijn. Op een klacht wordt niet gereageerd
Er worden wel agressieve advertenties getoond voor volledig betaalde datingsites. Ik raad aan daar maar meteen naar toe te gaan en Knuz over te slaan. Leuk idee, slecht uitgewerkt.

12 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn dat Knuz gratis is

Heel fijn dat Knuz gratis is. Wel veel reclame maar voor 6 euro ben je reclamevrij. Je kan chatten berichten sturen alles. Als je de reclame geen probleem vind is alles gratis. Echt top!

20 de setembro de 2025

Knuz

Knuz, geblokkeerd omdat alle Aziaten op elkaar lijken. Gedeblokkeerd met excuses na ongeveer twee maanden met 4 credits (geen idee waar de credits voor zijn). Hetzelfde moment weer geblokkeerd over dezelfde ongewijzigde en goedgekeurde profieltekst. Ja, je kunt reageren en wellicht krijg je net als ik na een maand of wat een antwoord. Ondertussen wordt je profiel door Knuz (en blijkbaar ook hun partner site misbruikt om traffic te genereren, want hoewel je niet kunt reageren krijg je elke dag een paar reacties van mannen die natuurlijk nooit een antwoord terugkrijgen. Eigenlijk wordt mijn onbruikbare profiel en foto gebruikt voor ordinaire clickbait.

7 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij knuz iemand leren kennen

Ik heb bij knuz iemand leren kennen, zijn profiel heet vrolijke 12 hij is brandweerman. Pas op hij is een oplichter met een buitenland nummer hij komt uit Texas zegt hij. Ik ben opgelost om sream kaarten te kopen. Die persoon ziet er knap uit. Pas op. Ik ga aangifte doen.

5 de setembro de 2025

reclame paradijs

wat een flutsite is dit geworden
ik heb er al heel wat jaartjes een profiel
langzaam aan hebben ze al het leuke eruit gehaald alleen om zelf minder 'werk' te hebben
steeds minder dingen werken ook zoals het hoort
nieuwe aanmeldingen worden niet meer weergegeven
verwijderde profielen blijf je zien
fotomatch werkt al jaren niet meer
chat werkt niet
je krijgt wel berichten binnen (voornamelijk van mensen zonder profiel die je 'lokken' maar zelf kijken wie er online zijn, ho maar
foto's worden wel/niet weergegeven
wat wel heel goed werkt is de reclames die je te zien krijgt elke keer als je naar een volgende pagina navigeert
zeker op een telefoon via een browser word je er helemaal ziek van
op een pc via een browser viel het eerst nog wel mee maar ook dat hebben ze gevonden en mij aangespoord om dit te schrijven
ik merk dat ik mij steeds sneller ga irriteren en zal het zeker niemand aanraden om ooit een profiel te maken op Knuz
ik wil hele andere woorden gebruiken maar het is gewoon een flutsite!

3 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Knuz is geen dating site maar een doorgeefluik van prive gegevens

Knuz is een doorgeefluik van jou persoonlijke gegevens,en verdient hier geld aan,
Ze schrijven je om de haverklap uit en zijn niet bereikbaar,
Ik heb bewijzen hiervan en heb dit ook opgeslagen.
Er zitten vage lui op en Knuz doet net alsof ze elke nieuwe lid op echtheid checken,wat helemaal niet zo is,want wat je daar mee maakt met wat mensen je vragen of verzoeken,en met een kleine onderzoekje je erachter komt dat de persoon in kwestie zijn profiel foto van internet geplukt heeft, dan sta je tocht met verbazing te kijken dat Knuz beweert alles goed na te kijken,en je komt er na een minuut zelf achter dat je eigenlijk op een heel onveilig forum zit,waarbij je je gegevens achterlaat,
Dit bedrijfje doet zich voor als Datingsite maar niets is mindewaar,toen ik aangaf dat er een man mij steeds berichten stuurde zaad wilde doneren om nog meer kinderen te geven aan vrouwen,en wilde dat ik zijn reiskosten betaalde was ik ontzettend geschrokken,(dit is nog maar èèn voorbeeld van de vele rare berichten,!)en wilde mezelf en ook andere vrouwen beschermen en liet dit blijken aan de administratie, deze hebben ipv die rare snuiter mij direct verwijderd van het forum,dus er speelt meer?
Zit knuz hier zelfs achter? Dit wekt dus nog meer vragen op,ik keek op de reviews omdat ik dit wel heel raar vond,maar ik zag veel berichten die klaagden over dit "gratis" 'dating "site ,deze site moet worden verbannen,en deze mensen moeten stoppen met deze praktijk anders bel ik een programma voor onderzoek naar dit bedrijf,ben zeer benieuwd naar hun achterliggende gedachten om dit op te gaan zetten,maar vervolgens je steeds onterecht eraf kicken ,en nergens meer op reageren,schande dat dit bedrijfje er niks aan doet,en zich niet schaamt om zo met mensen om te gaan,ik hoop dat er nog veel meer klachten binnen stromen en dat dit bedrijfje stopt definitief!Knuz site is een Prutz site!

23 de abril de 2025

ACCOUNT UITGESCHAKELD!

ACCOUNT UITGESCHAKELD!
Geen idee waarom en wanneer je dat in bericht vraagt, blijft een antwoord uit.
ceedegee bestaat niet meer op Knuz,weg leuke contacten, djw! Kneuzen van Knuz!

30 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Account uitgeschakeld. Zonder reden.

In een ver verleden ben ik wel eens lid geweest van knuz. Altijd leuk en gezellig. Nu had ik mij weer op nieuw aangemeld. En ineens werd mijn account uitgeschakeld. Zonder reden. Ik naar knuz mailen. Maar kreeg geen reactie erop. Dus ik mij weer opnieuw aanmelden. En weer wordt je account uitgeschakeld. Maar nu ben ik er klaar mee. Wat een slechte site is dit. Dus echt mensen ik raad dit echt af. Begrijpen doe ik het niet. Wel hoorde ik dat er een paar mensen in de chatbox het voor het zeggen hebben. Als je hun afwijst is dit het gevolg ervan.

9 de junho de 2025

Profiel verwijderd

Profiel verwijderd. Knuz heeft een hekel aan een vrije meningsuiting blijkbaar. Overigens een reden werd niet gegeven. Het kan er mee te maken hebben dat ik allerhande scammers ontmaskerde en mijn ervaring in mijn profiel schreef. En dit is slecht voor de cijfers. 33% van de nieuwe aanmeldingen bestaat namelijk uit scammers. Dus Knuz zal nooit mijn belang verdedigen. Het gaat om de getallen. Net als op andere Social Media. Oh ja, een intelligente Nederlandse vrouw zul je daar niet snel aantreffen. Een enkeling daargelaten. En neem die vrouwen dat eens kwalijk. Knuz is alleen een verdienmodelletje voor de clicks op de in grote getale voorbijkomende advertenties. Verder een antieke site. Zulke ongein zou bij wet verboden moeten worden.

23 de abril de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kans op fraudeurs, geen blokkering mogelijk

Heb al diverse vrouwen gemeld dat fraudeurs zijn, maar blijven gewoon zichtbaar op site staan en te bereiken.
De site is wel gratis maar niet veilig in gebruik!

24 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tot nu toe nooit problemen ervaren

Tot nu toe nooit problemen ervaren. Sinds vandaag is het raak. In mijn scherm staat

Uw ip-adres is geblokkeerd!

Das lekker....kan niet naar binnen dus ook geen contact maken laat staan deze blokkade opheffen.......HELP

5 de janeiro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.