Begin juni 2 tenue's besteld voor dochtertje en zoontje, met bedrukking. Bij levering de cijfers aan de voorkant een puntje los, en nu laten ook de letters aan de achterkant los bij beide shirts.... Ver mais
Schoenen besteld en gekregen wat ik besteld heb. Waarom geen 5 sterren, volgende dag geleverd werd maandag ipv vrijdag.
Pakket door DHL niet afgeleverd, maar staat zo wel in de app. Na ‘onderzoek’ zegt knvbshop alleen dat DHL heeft aangegeven dat ze hebben bezorgd, dus hierbij het onderzoek sluiten en niks meer verder... Ver mais
NL shirt besteld door DHL op de brievenbus in de voortuin gelegd aan de straat (te zien op camera) bij thuiskomst pakket weg. DHL geeft toe dat het niet zo bezorgd had mogen worden en dat de bezorger... Ver mais
Informação fornecida por fontes externas variadas
Welkom bij de officiële KNVB shop! Hier is alles te vinden van het Nederlands elftal, maar ook de nieuwste Nike voetbalschoenen en alles voor de trainers, coaches en scheidsrechters!
Woudenbergseweg 56, 3707 HX, Zeist, Holanda
- www.knvbshop.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Oplichterss
Oplichter. Heb in Januari de Nike phantom gt2 sg besteld naar Cyprus. Na 2 weken kwam de zool al eruit.
Ik heb toen gebeld dat ik een nieuwe schoen wilde maar ze konden mij niet eens fatsoenlijk helpen. niet besellen hier. Ook niet bestellen bij Voetbalshop zijn de zelfde mensen