Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste kundeservicen hos Konditorhuset! Hos Konditorhuset får du alltid den beste hjelpen og Silivia tar deg i mot med ett stort smil. Hun hjelper deg og gir deg råd som hjelper deg med dine bake spør... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra og kjapp service. Stativet var ikke så flott i virkeligheten som på bildet, men så jo uansett ok ut når makronene kom på plass. Ok pris uansett.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

What a lovely experience ordering from this shop I didn't quite understand something with my order so I spoke to the owner and she couldn't of been more helpful and she sorted everything to make it e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid utrolig god service, kjempe fin utvalg, får gode råd og hjelp når det trengs . Det er alltid en glede å dra innom butikken 🙂

Detalhes da empresa

1. Loja de Equipamentos para Confeitaria

Escrito pela empresa

Hos oss finner du et stort utvalg av kakedekorering utstyr og bakeutstyr. Vi er overbevist om at hvem som helst kan lykkes på kjøkkenet og at gleden blir mye større med riktig redskap.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

svarte til forventninger.

26 de novembro de 2024

Resposta de Konditorhuset

Tusen takk for tilbakemeldingen, Anne! 😊 Vi er glade for å høre at vi svarte til forventningene dine. Håper du blir like fornøyd med fremtidige kjøp! 💜

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, hurtig levering 😊

8 de novembro de 2024

Resposta de Konditorhuset

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse, May! 😊 Vi er glade for at du synes bestillingen var enkel og at leveringen gikk raskt. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen snart! 💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varen kom raskt og stod til…

Varen kom raskt og stod til forventningene

8 de novembro de 2024

Resposta de Konditorhuset

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Tommy! 😊 Så bra at du er fornøyd med både varen og hvor raskt den kom fram. Vi håper å høre fra deg igjen snart! 💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste kundeservicen hos Konditorhuset!

Beste kundeservicen hos Konditorhuset!
Hos Konditorhuset får du alltid den beste hjelpen og Silivia tar deg i mot med ett stort smil. Hun hjelper deg og gir deg råd som hjelper deg med dine bake spørsmål. Konditorhuset er mitt 1 valg når jeg skal handle ting til kakene mine!

1 de novembro de 2024

Resposta de Konditorhuset

Tusen takk, kjære Shomaila! 🥰 Det betyr så mye å høre så fine ord fra deg. Du er alltid en glede å ha som kunde, og det er en ære å kunne hjelpe deg med alle bakeprosjektene dine! 💜 Jeg er så takknemlige for tilliten din og gleder meg alltid til å se hva du skaper. Du vet at vi alltid er her for deg når du trenger meg! 🎂✨

Utvalet var fantastisk!

Utvalet var fantastisk! De vert mitt fyrsteval framover.

31 de outubro de 2024

Resposta de Konditorhuset

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det betyr mye for oss at du er fornøyd med utvalget vårt 💜. Vi ser frem til å være en del av dine fremtidige bakeprosjekter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lett med klikk og hent:)

Hadde en klikk og hent bestilling mens de pusset opp, men fikk likevel hentet selv om butikken var stengt. God service:)

29 de outubro de 2024

Resposta de Konditorhuset

Hei Mia! 💜 Så hyggelig å høre at ble fornøyd! Tusen takk for fine ord – vi setter utrolig pris på det. Alltid en glede å ha deg innom! Vi sees snart!

Hilsen,
Silvia – Konditorhuset

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke omdiriger pakker uten å spørre

Fikk pakken sendt til en helt annen plass enn det som var avtalt og måtte ta ferje og kjøre 2 timer for å hente den 😪

18 de outubro de 2024

Resposta de Konditorhuset

Hei Aud. Først og fremst vil vi informere om at vi har sendt deg en e-post angående saken din. Ordren din ble opprinnelig sendt til Coop Prix Kvitsøy, kun 3 minutter fra din adresse. Dessverre har PostNord omdirigert pakken til et annet sted, noe vi ikke har kontroll over. Hadde vi blitt kontaktet før, ville vi selvfølgelig gjort vårt beste for å hjelpe deg med å løse situasjonen.

Vi er uansett glade for at du er fornøyd med produktene, slik du nevnte i e-posten din – det er jo tross alt den delen vi har kontroll over. Vi beklager dersom du føler at vi fortjener én stjerne på grunn av feilen som ble gjort av PostNord, og håper på forståelse.

Med vennlig hilsen,
Silvia – Konditorhuset

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk rask og god service

Fantastisk rask og god service. Kjempeflotte produkter med god kvalitet.

10 de junho de 2024

Resposta de Konditorhuset

Hei Janne-Britt! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 💜 Vi er veldig glade for at du er fornøyd med både servicen vår og produktene! Din opplevelse betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive denne anmeldelsen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God sjokolade på tilbud er aldri å…

God sjokolade på tilbud er aldri å forakte! Kjapp service og ditto levering👌!
Blir nok gjentatt dette!

7 de outubro de 2024

Resposta de Konditorhuset

Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med både produkt og service. Vi gleder oss til å se deg igjen snart! 💜

Hurtig levering

10 de outubro de 2024

Resposta de Konditorhuset

Vi er glade for at du er fornøyd med den raske leveringen. Håper du koser deg med produktene, og vi ser frem til å handle med deg igjen! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine priser og rask levering

Fine priser, godt utvalg og rask levering

12 de setembro de 2024

Resposta de Konditorhuset

Tusen takk Monika! Vi er veldig glade for at du er fornøyd med både prisene, utvalget vårt og den raske leveringen. Vi setter stor pris på at du handlet hos oss, og håper å se deg igjen snart! 😊

Alltid utrolig god service

11 de outubro de 2024

Resposta de Konditorhuset

Tusen takk, Safina, for de varme ordene!
Det er alltid en glede å ha deg innom butikken, og vi setter stor pris på at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Vi er så glade for at du liker utvalget vårt og føler deg godt ivaretatt. Vi gleder oss alltid til ditt neste besøk og er her for å hjelpe deg med alt du trenger! 😊💜

Flotte produkter

Flotte produkter, kom raskt

19 de julho de 2024

Resposta de Konditorhuset

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med produktene og den raske leveringen. Håper du får glede av dem 🌹

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig konkurransedyktig på pris og…

Veldig konkurransedyktig på pris og kjapp levering.

16 de outubro de 2024

Resposta de Konditorhuset

Tusen takk for tilbakemeldingen, Cathrine!
Vi setter stor pris på det, og håper å se deg handle hos oss igjen snart! 😊🌸

Stort utvalg

Stort utvalg! Tok klikk og hent, fungerte veldig bra. Varer av god kvalitet. Anbefaler!

12 de agosto de 2024

Resposta de Konditorhuset

Tusen takk for din tilbakemelding, Mariann!
Vi er glade for at du fant det du trengte, og vi setter stor pris på anbefalingen din. Håper å se deg igjen snart! 😊

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais