KontorZonen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har flere gange handlet med KontorZonen, og det har været lutter gode oplevelser. De er flinke til at gøre opmærksom på, hvis der er skader/brugsspor, man som køber måske har overset, og tilbyder a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte sidste år et hæve/sænke bord ved kontorzonen hvor der var lidt problemer med nogle skrammer der ikke var fremgået af billedet, fik det dog hurtigt ordnet da kontorzonen med det samme tilbød... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte 2 stk. Brugte kontorstole, privat. Som stor tilhænger af genbrug var det dejligt at få en succesoplevelse med at handle brugte kontormøbler med Kontor Zonen -Jk Office, det modtagne lever fuld... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og hurtig service løste problemet! Købte i 2022 et renoveret hæve/sænkebord, som nu ikke kunne hæves nok længere. I stedet for at skulle købe ny motor og bøvle med det, så blev motoren nulstille... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis para escritório
  2. Loja de móveis para escritório usados

Escrito pela empresa

Klimavenlige kontormøbler. KontorZonen ApS forhandler nye, brugte og upcyclede kontormøbler fra alle førende brands. Besøg os på webshoppen, eller kig forbi vores megabutik på mere end 7000 kvm. i Glostrup

KontorZonen - klimavenlige kontormøbler

Escrito pela empresa

Stort udvalg af nye, brugte og upcyclede kontormøbler

Altid hurtig levering!

Fri levering v. køb for min. kr. 4.995,- ex. moms.

Fri levering v. køb for min. kr. 4.995,- ex. moms.
2 års garanti på alle brugte kontormøbler

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

21 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid god og kompetent service både…

Som altid god og kompetent service både telefonisk og ved fremmøde. Handler som privatkunde. Tid til smil og spørgsmål af teknisk karakter m.v.

22 de março de 2023

Resposta da KontorZonen

Hej Niels, Tak for de pæne ord og din anmeldelse :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service, venligt personale, hurtig levering og pæne brugte varer.

21 de março de 2023

Resposta da KontorZonen

Hej Charlotte, Tak for din anmeldelse - den er vi glade for :)

Altid god service

Altid god service, hurtig tilbagemelding og fleksible løsninger.... kan varmt anbefale dem!!

21 de março de 2023

Resposta da KontorZonen

Hej Lene, Dejligt at høre om din gode oplevelse ved at handle hos KontorZonen. Tak for din anmeldelse :)

Super god service

Venlige, imødekommende og kompetente medarbejdere.
Kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.
Kontorzonen får mine bedste anbefalinger.

15 de março de 2023

Resposta da KontorZonen

Hej Henrik, Mange tak - det er vi glade for at høre :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtige ansatte, der ved hvad de taler om.

KontorZonen har simpelthen været så hjælpsomme i forbindelse med vores køb af kontorstole, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse, at kunne tale med rigtige mennesker, der ved hvad de taler om.

Tak for en god handel.

10 de março de 2023

Resposta da KontorZonen

Hej Jane, Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse ved at handle hos os. Tak for din anmeldelse :)

God frisk betjening

God frisk betjening. God udvalg og vejledning.

9 de março de 2023

Resposta da KontorZonen

Hej Torben, Tak for de pæne ord - og for din anmeldelse :)

Altid god service !

Altid god service !

Vi har handlet der mange gange efterhånden, og kan kun anbefale KontorZonen.

Vh Hanne, Amager Privatskole

1 de março de 2023

Resposta da KontorZonen

Hej Hanne, Mange tak for din anmeldelse - dejligt at høre, at du har en god oplevelse ved at handle hos os :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God rådgivning og god opfølgning

God rådgivning, god hjemmeside, fint showroom, god opfølgning.

26 de fevereiro de 2023

Resposta da KontorZonen

Hej Christian, Tak for din anmeldelse - dejligt at høre, du havde en god oplevelse ved at handle hos os :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En super god oplevelse at samarbejde…

En super god oplevelse at samarbejde med Kontorzonen! Korte svartider og super sødt personale hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

27 de fevereiro de 2023

Resposta da KontorZonen

Hej Maria, Tak for din anmeldelse og de pæne ord - det er vi rigtig glade for :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt udvalg af brugt, upcycled og nyt!

Godt udvalg af brugt, upcycled og nyt + en super service af Andrew & Nathalie! Så jeg kan varmt anbefale KontorZonen - Dbh Klavs

16 de janeiro de 2023

Resposta da KontorZonen

Hej Klavs, Tak for din anmeldelse og de pæne ord :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og høj kvalitet

Vi har fået god og kyndig vejledning vedr. køb af upcyclede hæve-/sænkeborde til vores kontor. Resultatet er superflot og medarbejederne er meget tilfredse med løsningen.

31 de outubro de 2022

Resposta da KontorZonen

Hej Peter, Dejligt at høre, at I er tilfredse :) Tak for din anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og professionel service!

Fantastisk hurtig og professionel service! Samme dag vi bestilte vores varer, blev de afsendt. Handler der gerne igen.

8 de fevereiro de 2023

Resposta da KontorZonen

Hej Vivi, Tak for din anmeldelse - godt at høre :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god og professionel service og…

Virkelig god og professionel service og hurtig ekspedition. Kan varmt anbefale KontorZonen - vi vender tilbage!

31 de janeiro de 2023

Resposta da KontorZonen

Hej Mariam, Vi glæder os til at hjælpe jer en anden gang :) Tak for din anmeldelse.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais