Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anja has accompanied us through two purchases now and has always been very professional and helpful. We had a few issues to tackle in both cases, which she advised us through and helped us close. High... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte en lejlighed i Danmark, mens vi bor i udlandet, og processen viste sig at være mere kompliceret, end vi havde forestillet os. På et tidspunkt blev købet endda næsten afsporet. Men Anja tog s... Ver mais

4,8

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,8

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Proffesionel og Præcis !

Jeg skulle købe en ejendom og Anja har været den bedste Advokat jeg kunne vælge.
Hun er proaktiv, hun kan sin buisness , og er engageret ned til mindste detalje.
Alt var præcist og foregik top proffesionelt .
Jeg er imponeret.

18 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den mest kompetente og trygge oplevelse ved min bolighandel

Det har helt fra første sekund været en umådelig positiv oplevelse at have Anja Kortsen som rådgiver i forbindelse med boligkøb. Hele vejen gennem processen har jeg fået hurtige svar og tilbagemeldinger, samt yderst kompetent og imødekommende assistance fra Anja - jeg har følt mig særdeles tryg på alle måder. Tusind tak for flot indsats.

9 de agosto de 2024

Sød og kompetent

Vi fik Anja Kortsen anbefalet, og vi har ikke fortrudt samarbejdet i ét sekund. Anja er særdeles kompetent og vidende, og hun er ærlig og reel i sin vejledning og anbefalinger. Desuden er Anja et rart og sødt menneske, og det relationelle betyder faktisk utroligt meget for vores tryghed som kunde. KÆMPE anbefaling fra os!
Line og Claus Ibsen

9 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anja har hjulpet os gennem flere…

Anja har hjulpet os gennem flere bolighandler, med både betingede og ubetingede handler. Hun svarer altid prompte på spørgsmål og er proaktiv ift. at få styr på det hele omkring processen. Vi kan kun give Anja de bedste anbefalinger,

10 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anja hjalp mig i forbindelse med køb af andelsbolig

Anja hjalp mig i forbindelse med køb af Andelsbolig. Hun har virkelig styr på tingene. Købet varede små 3 måneder grundet langsom bestyrelse i andelsforeningen, men hele vejen igennem forløbet havde Kortsen hånd i hanke med tingene. Undervejs påpegede hun ting som mægler skulle have vist. Så ingen tvivl om at Kortsen varmt anbefales herfra.

6 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil varmt anbefale Kortsen…

Jeg vil varmt anbefale Kortsen Advokater. Står klar for én nærmest 24/7 og er kompetente både fagligt og menneskeligt. Jeg har fået hjælp til testamente, fremtidsfuldmagt, dokument til forskud på arv og både salg/køb af huse hen over et lille 1/2 år. Det har bare været et godt samarbejde!

1 de junho de 2023

Tilfreds for tredje gang

Har brugt Kortsen Advokater ved tre bolighandler og vil uden tvivl gøre det igen en anden gang. Prisen er rimelig og der er styr på tingene. Har både været i kontakt med Anja og Maria, og det er en god oplevelse hver gang.

1 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste boligadvokat i Danmark:)

Det kunne ikke være bedre! Dette er anden gang jeg har fået hjælp fra Anja Kortsen til bolighandel. Første gang for ti år siden, hvor jeg gemte Anjas oplysninger og har anbefalet hende til min omgangskreds lige siden:) Super dygtig professionel, imødekommende, tilgængelig og personlig:) En stressende og “farlig” ting som bolighandel, bliver gjort tryg og nem, når man har Anja og Tina på sin side. Jeg kommer aldrig til at bruge andre advokater. Til vi “ses” igen:)

4 de março de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais