Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,5

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Super service og priser!

Jeg kan kun anbefale KP Beton. Fik en rigtig god pris og service både i telefonen og ved selve leveringen. Alt gik som smurt med opsætning og levering af flydebeton. Det er klart 5 stjerner herfra! :)

23 de outubro de 2019

Flydebeton af høj kvalitet

Flydebetonen er af rigtig god kvalitet, og det er nemt at arbejde med. Chaufføren var meget erfaren og præcis med sit arbejde. Samtidig var han punktlig ift. ankomst, og han kørte pænt. Dette gjorde, at vores arbejde kunne udføres effektivt, men samtidig på en stille og rolig facon. Vi vælger bestemt KP-Beton igen en anden gang!

14 de outubro de 2019

KP Beton

Har i efteråret 2018 og foråret 2019 købt 180 m2 30*30fliser grå og sorte.
De sorte er ikke længere sorte, men gråsorte.
De grå har store kalkpletter og støbefejl m huller.
En del fliser varierer i størrelse, hvorfor det er umuligt at lave lige linjer.
Da vi henvendte os til firmaet var svaret. I kan få en brochure om kalkpletter; variation i størrelsen skyldes, at fliserne er fra 2 forskellige maskiner.
Det hjælper ikke på resultatet!
Carsten Winther

1 de setembro de 2019

Sorte fliser bliver lyseblå

Har købt fliser som sorte, efter 1 måned har fliserne ændret farve fra meget mørke til en lysgrå/lyseblå.
Firmaet er fuldstændig ligeglad, de har jo fået deres penge.
Så efter betaling forvent absolut ingen service, mit bedste råd handel et andet sted.

8 de agosto de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte fliser og herregårsblokke af…

Bestilte fliser og herregårsblokke af Kaas Pandrup beton men havde en ændring til ordren i sidste øjeblik. De ændrede det, er super tilfreds både med kvaliteten og leveringen super flink chauffør som satte pallerne hvor vi ønskede..👍👍

10 de abril de 2018

Dårlig service

De oplyser en pris men ligger ekstra betaling på til paller, selvom de skriver på deres hjemmeside deres priser er ink. Paller. Jeg ringer og spørg dem efter om det kan være rigtigt. De svarer at det er pant, og jeg vil få nogen af pengene tilbage hvis jeg aflevere dem. Jeg fortæller dem de skriver på deres hjemmeside, at priser er ink. Paller. De svarer jamen sådan er det, og at vi ikke kommer videre med den diskussion. Så oplyst en pris betaler noget andet, og dårlig service

9 de abril de 2018

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra.
God kvalitet på fliser og pæne farver.
Super service, hurtig levering og god pris.
Vi kan kun anbefale KP Beton.

3 de abril de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget meget dårlig kvalitet.

Meget meget dårlig kvalitet. Ud af 8 paller 30x30 sten har vi nu 1 1/2 palle med diverse store fejl der ud over har vi lagt adskillige fliser med store farveforskelle, små ujævnheder mm. KP's kommentarer var til både farveforskellene og de små ujævnheder at det ville udlignes over tid. Siden hvornår er fliser begyndt at blive pænere med tiden. Havde ellers svoret at de ikke skulle vaskes med en højtryksrenser, men det kan i hvert fald gøre lige meget så grimme de allerede er som nye i overfladen. De bliver sku da aldrig pænere med tiden. Men en ting er sikkert vi køber Aldrig noget fra kp beton igen og alle vi møder i vores netværk vil på det kraftigste blive advaret imod den MEGET dårlige service.

3 de abril de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service, endnu dårligere kvalitet!

Billige priser, men service og kvalitet kommer os der efter! Vil så meget heller have fået leveret fliser fra frejlev, da de ved hvad kvalitet er! Godt nok er de dyrer, men det dur os! Har fået leveret 60 m2 30x30 fliser: 1. De går fra målene 29,5 cm til 30,5 cm, også er det satme svært og få lige linjer. Kaas svar er: De holder sig inde for kravene. 2. Der er så mange små huller i overfladen, og det er ikke bare i 50 fliser. Kaas svar: Du kan jo ikke forvent andet, når flisen ikke koster mere. 3. Der er farve forskel, og det er meget farve forskel. Kaas svar: Når der er gået et par år, så skal de nok have sammen farve alle sammen. Alt i alt, latterlig service! Latterlig kvalitet! Latterlig standard! KØB FRA FREJLEV ISTEDET FOR, DU VIL IKKE FORTRYDE DET!

2 de novembro de 2015

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais