Veja o que dizem as avaliações
Wszystko idealne łatwa w obsłudze szybka dostawa i perfekcyjna jakość wykonania cena idealna jak na swoją jakość i prędkość nie ma lepszej ceny
Dużo się nauczyłem o chulajnogach elektrycznych dzięki kukirinowi do tego mają świetnę chulajnogi o których ciągle mażę oraz ich sklep jest naprawdę rozbudowany i kaźdy znajdzie coś dla siebie
Serdecznie polecam, bardzo szybka wysyłka,pełen profesjonalizm w obsłudze klienta,sprawy z reklamacjami są rozpatrywane na bieżąco,odpowiedzi kilka godz po zgłoszeniu problemu. Brawo Kukirin, tak trz... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Jesteśmy oficjalnym sklepem internetowym KuKirin Polska. Naszą misją jest zapewnianie bezpiecznych i niezawodnych środków transportu oraz oferowanie wysokiej jakości produktów i usług.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
NIE POLECAM!!!
Jestem bardzo niezadowolona z zakupu hulajnogi Kukirin G4 2026 na stronie kukirin-scooter.pl
Musicie uważać kupując towar, gdyż wysyłka jest z magazynów z Polski w Łubnej, natomiast chcąc zwrócić towar trzeba zapłacić az 425 zł, jeśli klient zwraca hulajnogę z powodu inny niż jakościowy!
Ja rozumiem gdyby towar zwracamy miał jechać gdzies za granicę, ale on ląduje z powrotem w Polsce!
Kontakt ze sprzedającym jest jedynie przez pisanie wiadomości na adres mailowy, na które odpowiada "ktoś" lub "coś" nie udzielając konkretnej odpowiedzi a jedynie wysyła zrzuty zdjęć z informacją ile trzeba zapłacić w przypadku zwrotu.
Nie podał mi nikt pomimo prosb adresu do wysyłki zakupionego towaru z powrotem!
Ostatecznie musiałam hulajnoge zostawić, choc okazała sie nietrafiona dla syna!
NIE POLECAM!!!!
Tak było fajnie zamawiać polecan
Tak było fajnie zamawiać polecan
Szybka wysyłka i świetna obsługa klienta
Szybka wysyłka i świetna obsługa klienta
Super się sprawdza hulajnoga kukirin G4
Bardzo dobre
Dużo się nauczyłem o chulajnogach…
hulajnogi są bardzo dobrej jakości…
hulajnogi są bardzo dobrej jakości polecam kupić. Fajnie można spędzić czas na dworze i są bardzo dobre ceny. POLECAM.
świetna marka
bardzo fajna marka z ciekawymi promocjami i dużym wyborem chulajnug elektrycznych.
Żałuję, że zrobiłam zakupy w tym sklepie
Bardzo niekorzystnie oceniam mój kontakt z tym sklepem. Od dwóch dni próbuję się skontaktować w celu odpowiedzi na reklamacje. Kontakt zerowy.
Hulajnoga działała 2 (dwa) dni a serwisie jest już 2 tygodnie (minie w poniedziałek).
Bardzo dobre hulajnogi śmiga się fajnie…
Bardzo dobre hulajnogi śmiga się fajnie bardzo fajne promocja bardzo tanio polecam każdemu
Mobilne
Mobilne hulajnogi które powodują fajny łatwy dojazd do pracy szkoły i różnych instytucji
jest to super firma z duzym wyborem…
jest to super firma z duzym wyborem polceam!
Kupiłem hulajnogę kukirin g2 spodobała…
Kupiłem hulajnogę kukirin g2 spodobała mi się. Jest dobra w terenie i szybka. Polecam
Super strona!!!!!!!!
Bardzo fajne produkty które nie psują…
Bardzo fajne produkty które nie psują się po dniu lub tam po paru dniach są wytrzymałe bardzo polecam tą stronę i dziękuję że mogę u was kupywać
Bardzo dobra strona
Bardzo dobra strona – przejrzysta, łatwa w obsłudze i szybka realizacja zamówienia. Wszystko przebiegło sprawnie, polecam!
Swietny sprzet bardzo dobrze radzi…
Swietny sprzet bardzo dobrze radzi sobie w kazdym terenie mowa o kukirinie g2 2025 cena tez jest przystepna bo tylko 2000 zl jest trwaly i wystarczy na lata
tanio.bede zamawial
Firma hulajnóg najlepsza na rynku
Firma hulajnóg najlepsza na rynku, dla każdego coś się znajdzie, polecam serdecznie hulajnogę kukirina g2, po prostu bomba.
Strona kukirin-scooter.pl oferuje…
Strona kukirin-scooter.pl oferuje bardzo niskie i wygodne ceny dla ludzi którzy chcą kupić sobie wygodny środek transportu czyli chulajnoge bardzo polecam tą stronę do kupna chulajnogi mega się opłaca przy okazji są małe rabaty na wszystko Polecam!!!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.