Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolut genial! Das Essen war hervorragend, sehr lecker und das Personal unglaublich freundlich. Die Location ist super cool, alles ging ruckzuck, professionell und unkompliziert. Das Personal war st... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårligste betjening og mad vi længe har spist Mørbrad skulle være medium men den ene var voldsom gennemstegt og den anden nærmest rå Kolde kartoffler Skulle betale 40 kr ekstr... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte en brunch tallerken til kr 129 pr stk. Pandekagerne var iskolde, frugterne smagte alle af løg, kun hvidt brød, store peberkorn i de scrembled eggs. Det eneste der smagte godt var kaffen. B... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårligste betjening og mad vi længe…

Dårligste betjening og mad vi længe har spist

Kolde kartoffler

Skulle betale 40 kr ekstra pr stjerneskud fordi det er aften og har aldrig fået et stjerneskud der ikke var et stjerneskud føj for pokker en fisk 🤮🤮

Cabonara der kun smagte af æg

Oven i køber for min ven en gratis sodavand
Og sætter på min regning uden jeg ved det
Dem fik jeg så tilbage

Her kunne de sku godt ha givet noget rabat !!

1000 kr for at gå derfra sulten

Få styr på jeres kok for det ender da galt for den reaturent der

19 de abril de 2026

Absolut genial

Das Personal war stets höflich und aufmerksam. Ich muss sagen: Letzte Woche war ich sowohl in der italienischen Schweiz als auch in Mailand unterwegs und habe überall italienisch gegessen - aber an dieses Restaurant kommt niemand heran. Einfach perfekt!

5 de abril de 2026

Ekseptionelt dårligt

Lokation Ballerup centeret.

Det er sjældent, man forlader en restaurant med en følelse af, at absolut intet spillede, men vores seneste besøg var desværre en gennemført elendig oplevelse fra start til slut. Man forventer som minimum et basalt niveau af smag og hygiejne, når man går ud for at spise. Her var maden så ekstremt smagsforladt, at man skulle tro, køkkenet helt var løbet tør for både salt og peber. Jeg fik en pariserbøf der var en decideret hån, da selve bøffen overhovedet ikke smagte af noget og blev serveret på en blød og slatten halv endeskive franskbrød, der kun dækkede halvdelen af kødet. Min forlovede fik et stjerneskud der heller ikke var meget bedre, med en fiskefilet, der mindede om en billig frossen variant fra Føtex toppet med en karakterløs thousand island-dressing og et stykke rugbrød på siden, som overhovedet ikke gav mening i sammenhængen. Selv fritterne, var ligesom resten af måltidet smagsforladt, ikke et gram salt eller krydderi havde nærmet sig omgangen. Sodavanden kunne de heller ikke gøre rigtigt, den var flad og udvandet. Tjenerne spurgte heller aldrig ind til maden, hverken undervejs eller efter, hvilket man med de efterladte tallerkener i baghovedet godt forstår hvorfor. Som det absolutte lavpunkt og en direkte klam afslutning på besøget kunne vi se kokken stå direkte oppe på køkkenbordet for at gøre rent, hvilket fuldstændig dræbte den sidste rest af appetit og enhver form for respekt for stedets generelle hygiejne.

29 de março de 2026

Anbefaling herfra

Ballerup
God service, maden kom hurtigt efter vi havde bestil, tjenerne var virkelig søde og opmærksom.
Virkelig lækker mad, og store portioner. (Kompliment til chefen)
Overalt en dejlig oplevelse, kommer helt sikkert igen:)

27 de março de 2026

Bliv væk

Ringsted: Fik pariserbøf og en frokostpizza. Toastbrød var som forventet ristet, bøffen en kedelig burgerbøf uden smag. Spejleæg og ikke rå æggeblomme og ingen kapers. Peberrodden var tør og smagsløg. Braskartofler og brun sovs ved siden af. Pizzaen var en lille calzone, som ikke var færdigbagt og druknet i smagsløs, vandet tomatsovs. De to colaer vi fik til maden var det absolutte højdepunkt.

5 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig oplevelse!!!

Hvidløgsbrødet var egentlig okay, men carbonara’en har aldrig set skyggen af hverken ost eller æg….eller peber for den sags skyld. Svag smag af bacon og ellers kun fløde lignende smag. Skuffende, når de netop slår den op på ost og æg!

2 de março de 2026

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Maden var utrolig velsmagende, frisklavet og fuld af smag. Portionerne var store, og man kan virkelig mærke, at der bliver kælet for detaljerne.
Servicen var i top – personalet var smilende, imødekommende og meget opmærksomme. Man føler sig virkelig velkommen.
Stemningen i restauranten var hyggelig og afslappet, og det er helt klart et sted, jeg vil anbefale til både familie, venner og forretningsmøder.
Jeg kommer helt sikkert igen! 👌🔥

24 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Må sige jeg er noget skuffet efter et…

Må sige jeg er noget skuffet efter et besøg hos jer i går 15/2 til brunch. Mange af fadene var tomme da vi ankom 1045 og når der kom nye fade ind var der få stykker pølse eller ost på hvert fad. Smør og brød kurvene måtte jeg også bede om at få fyldt op. Kaffe var lunken og uden smag. Så jeg vil overveje meget om jeg ønsker at komme tilbage eller anbefale jer til andre. Derfor kun 1 ⭐️

15 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En virkelig dårlig oplevelse fra vi kom…

En virkelig dårlig oplevelse fra vi kom til vi gik... i Roskilde afdelingen.

Vi kom 50 min. før brunch tiden stoppede, blev mødt af en mandlig tjener der spurgte om vi havde bestilt.
Det svarede vi nej til, han vendte øjne og sukkede.. Pegede rundt i restauranten og spurgte hvor vi ville sidde.
Da vi kun er 2 satte vi os ude for på en lille bord.

Buffeten var kun halv fyldt, flere ting bar præg af det havde ligget et godt stykke tid. Dressingen på tunen havde trukket skind, laksen var tør og spejlæg var kolde.

Jeg tog den sidste lille portion varm pasta, svarende til 1 spk., og spurgte om der kom mere, her til var svaret at det gjorde der ikke, da de kun lavede dette i hele fade, og de så måtte ende med at smide resten ud.
Alle andre retter fyldte de op i mindre mængder.

Ud over dette var der ikke papir på dametoilettet eller håndsprit i dispenseren.

Desværre er dette sted blevet mere kroner ører og at få mange igennem, end samtidig at give gæsterne en godt oplevelse.

14 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte bord til brunch på en søndag…

Bestilte bord til brunch på en søndag til 15 Pers. 1 i kørestol og en mælkeallergier.
Fik en rigtig fin plads, god plads til kørestol og en masse som mælke allergikere kunne spise.
En masse god mad og alle gæster var glade og mætte.
Vi har før spist frokost, drukket eftermiddags kaffe og aftensmad der.
Alt er på la rustica på ros i roskilde.

18 de janeiro de 2026

Skøn fødselsdags brunch.

Har idag holdt en fødselsdag, 14 mennesker, til brunch.
5 store stjerner herfra.
Skøn mad, dejligt meget udvalg.
Virkelig søde og venlige tjenere.
Styr på alt, fra start til slut.
Stor anbefaling herfra.
Mvh. Bettina og steen petersen.
PS. Roskilde afd.

11 de janeiro de 2026

Forfærdelig oplevelse

Jeg ville have givet den NUL!

Vi får maden, som for det første er smagsløst! Vi skal spørger efter brød og ost, som så kommer 2 minutter inden vi får maden! Man kunne måske time det lidt bedre, så brødet kommer tidligere og så vente bare 10 minutter med maden!

Maden kommer og det er fuldstændig smagsløst. Jeg siger det til chefen, da han spørger om det smagte godt, og han svarede bare “okay”! Fed reaktion!

Så bestiller vi dessert, og det er ved gud heller ikke bedre! Der er for det første chokoladesovs på og blåbær som IKKE står på menu kortet - det kunne man jo godt lige have oplyst, det ikke alle som kan tåle det!

Hvis jeg var madanmelder, havde de godt nok ikke set skygget af en glad smiley, nok også svaret på, hvorfor ratingen er så lav på restauranten!

9 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Søndag d.4/1 2026 havde vi booket bord…

Søndag d.4/1 2026 havde vi booket bord til 33 gæster på La Rustica Roskilde. Vi blev anvist et langbord på terrassen. Det var koldt og lidt sne udenfor.
Der var sat store varmelamper op, fint nok men det resulterede i at det dryppede kraftigt fra loftet der bestod af metalplader.
Gæsterne på den ene side af det lange bord måtte flytte rundt flere gange for ikke at blive for våde. Personalet blev orienteret og det eneste de kunne tilbyde var at komme med mellemrum og tørre borde og stole af. 33 brunch gæster koster jo en del og har intet mod prisen men denne oplevelse var bestemt en streg i regningen
Vi har i løbet af dette år 3 store fester der skulle afholdes på La Rustica i Roskilde men vi finder et andet sted så vi slipper for 1/2 våde gæster.
Vi har dagligt siden mandag ( 4 dage ) forgæves prøvet at få restauranten i tale både tlf - Messenger - hjemmeside og mail
Intet svar

4 de janeiro de 2026

En skuffende oplevelse

En skuffende oplevelse. Vi fik hver en kødret som overhovedet ikke levede op til prisen på 289kr. Et halv-sløjt stykke kød og virkelig kedeligt tilbehør/brød.
Det kan være deres pasta, pizza eller burgere er bedre, men jeg ville holde mig langt væk fra deres kødretter.

3 de janeiro de 2026

Slap omgang

La Rustica på Ros torv i Roskilde.
Den ene stjerne er for et udemærket stykke grillet kød.
De manglende fire stjerner, er for udkogte opvarmet kartofler, kold pure, en udefinerbar svampe/trøffelsovs der var stiv og jævnet lang, uden anden smag end fra en Maggiterning.
Virkelig en skuffende og slap omgang.

26 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har lige spist frokost på la Rustica…

Har lige spist frokost på la Rustica Ringsted. Totalt intetsigende pasta carbonara.
Vi var der også i sidste uge, og fik kedelige bruschetta.
Tjenerne ser ud som om de ville ønske at de var alle andre steder.
Da vi sagde at vi skulle betale hver for sig, vendte tjeneren øjne.
Der kommer vi ikke mere.

14 de dezembro de 2025

Uforskammet tjener

Under et besøg i RO's Torv-shoppingcenter, Roskilde, lagde vi vejen forbi LA Rustica (ved 14-tiden) for at få en kop kaffe og evt. en dessert.

Vi ville gerne sidde indenfor, men det faldt ikke i god jord hos den yngre mandlige tjener, der var tydeligt irriteret over, at vi spurgte, om vi kunne drikke kaffe inde i selve restauranten (og ikke ude på gangarealet, hvor der er en række mindre borde). Han himlede med øjnene, og tallerkener og bestik blev ryddet af bordet med en demonstrativ klirren, fordi vi "kun" skulle drikke kaffe. Den behandling fandt vi os ikke i, og vi fandt derfor et andet sted at drikke kaffe.

Det er helt fair, hvis jeres restaurant og de opdækkede borde kun er for spisende gæster, og kaffebestilling o.l. i stedet henvises til bordene ude i gangarealet. Men så sig det dog til kunden på en venlig måde i stedet for at kvittere med en ubehagelig arrogant opførsel.

13 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais