heel fijne service mijn pakketje was er zeker de volgende dag en toen ik een berichtje stuurde had ik ook zo antwoord en het is een hele lieve meiddd
Veja o que dizem as avaliações
Superleuke kleding en van goede kwaliteit, snelle verzending en leuk ingepakt. Echt een aanrader!
Toen ik een vraag had werd ik super snel geholpen, ook de verzending was heel snel. Heel blij met de kleding die ik heb ontvangen en de service!
Erg fijne kleding, super verpakt! Website enorm duidelijk en professioneel.
Detalhes da empresa
Label By Nien – Dé online mode webshop voor dameskleding en fashion trends Bij Label By Nien shop je eenvoudig de nieuwste dameskleding online. Van trendy jurken en broeken tot stijlvolle tops en musthaves: wij bieden een breed assortiment voor iedere vrouw die houdt van mode. ✔ Gratis verzending vanaf €100 ✔ Betaal veilig en achteraf met Klarna ✔ Snelle levering binnen 2-3 werkdagen Onze klanten waarderen ons als betrouwbare mode webshop in Nederland, waar je altijd de laatste fashion trends kunt vinden. Ontdek vandaag nog jouw nieuwe favoriete outfit en ervaar zelf waarom shoppen bij Label By Nien zo populair is!
Informações de contato
As pessoas também visitaram
Fantastisch
Erg fijne kleding, super verpakt! Website enorm duidelijk en professioneel.
Goede kwaliteit en prijs verhouding
Goede kwaliteit en prijs verhouding, snelle bezorgservice.
Aanrader!
Goed contact en een snelle levering
Goed contact en een snelle levering! Heel erg blij met de kleding en service :)
10/10 would recommend
Leuke kleuren, goed advies, snelle levering! 10/10 would recommend
Snelle service en goede producten
heel fijne service mijn pakketje was er…
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, duidelijke communicatie en altijd bereid om mee te denken. Uitstekende service! ✅
Hele leuke kleding en snelle levering!
Hele leuke kleding en snelle levering!
Sieraden besteld had ze snel binnen en…
Sieraden besteld had ze snel binnen en ben er erg blij mee!
Heel leuke oorbellen!
Snelle levering! En goede kwaliteit kleding.
Ik heb hier wat kleding gekocht voor…
Ik heb hier wat kleding gekocht voor mij vriendin. Het was super snel bezorgd en ze is er super blij mee!
Aanrader
Het was super snel bezorgd en de kleren…
Het was super snel bezorgd en de kleren zijn van goede kwaliteit. Aanrader!!
Dit is echt top
Dit is top! Kan er geen negatief woord over zeggen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.