Stort udvalg af undertøj. Og store størrelser i BH'er. God service, hurtig levering. Plus mulighed for retur og refundering uden problemer. LACE er en af mine nye favorit web butikker.
Veja o que dizem as avaliações
Hurtig levering, nem retur og hurtig tilbagebetaling. Jeg købte forskellige bikinier, fandt den der sad perfekt, og sendte resten retur. Min nye bikini sidder så flot og er i virkelig god kvalitet. De... Ver mais
Perfekt. Hurtig levering og størrelsesguide fungerede så alle 7 bh er sidder præcis som de skal. Ekstra plus er jeres størrelsesberegner. Når man kender sin størrelse i et mærke beregner den nemt ens... Ver mais
Stort udvalg i mærker til store bryster. Jeg køber tit flere modeller ad gangen og ofte i flere størrelser, for at prøve hjemme. Det kan være lidt af en udskrivning, men der er forholdsvis hurtig... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
BH-sæt fra D til K skål. Lingeributik siden 1987. Stor netshop med et væld af størrelser, mærker og modeller. Gratis katalog. Alle kendte mærker.
Escrito pela empresa

Informações de contato
Fjordvejen 116E, 6340, Sønderhav, Dinamarca
- service@lace.dk
- www.lace.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Varen var som forventet og hurtig…
Varen var som forventet og hurtig levering. Jeg sendte retur, da jeg ønskede en anden størrelse. Retur og ny størrelse levede også op til mine forventninger.
Super godt firma.
Super godt firma.. købte 2 badedragter i forskellig størrelse.. begge forkerte.. ny bestil og hurtigt penge retur for de 2 første og en super fin pris.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, og super nemt at returnere.
Og super hurtig pengene tilbage på kontoen.
Fin pris på varen og hurtig levering 👍🏻👍🏻👍🏻
Modtog varen hurtig
Modtog varen hurtig. Har haft en returnering som forløb rigtig fin.
Hurtig levering og meget nemt at bytte…
Hurtig levering og meget nemt at bytte igen
God service
Sports bh’en passede og sidder virkelig godt og støtter. Super hurtig levering. Tak for god service
Den Bh jeg havde valgt sad bare ikke…
Den Bh jeg havde valgt sad bare ikke ordentlig!
Har set efter Bh i hvid fra Freya mange gange men i har dem sjældent i min str.
Har også prøvet at ringe og der har aldrig været nogen der svarer!
Det fungerer
Altid gode varer og levering samt returnering, der fungerer, hvis noget ikke lige helt passer.
Rigtig god service og et godt udvalg
Godt udvalg💖
Jeg er som altid så glad for det jeg har købt👍🏻 Det er dejligt med et godt udvalg til min store barm😃
Hurtig levering og ingen problemer med…
Hurtig levering og ingen problemer med at returnere dele af ordren. Har været tilfreds kunde i flere år.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering - super retur politik 👍 kun Max Max stjerner herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.