Hade frågeställning angående mina låsningsbehov och fick ett mycket snabbt svar tillbaka, med en detaljerad lista på nödvändiga komponenter. Därefter gjordes beställningen, komponenterna skickades s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mailade och ringde kundtjänst, men öppnade kl: 08.00. Då ringde säljare upp, och hjälpte mig omgående så jag fick rätt cylinder och beställde omgående. Snabb leverans och snabbt uppsatt. // Stefan
Ringde in och fick mycket noggrann och bra hjälp. Väldigt trevlig personal som verkligen vill hjälpa sina kunder hitta rätt och förstå vad man letar efter. Saknades 4 skruv i min beställning och helt... Ver mais
Bra sortiment och riktigt bra priser! Låskompaniet skickade paketet snabbt. Supporten från deras sida när Postnord visar sig från sin sämsta sida var mycket bra. Ett företag som jag alltid kommer att... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Låskompaniet.se är Sveriges ledande lågprisbutik på nätet. Vi har ett brett utbud av lås-, beslag-, och säkerhetsprodukter Låsprodukter. Butiken lanserades under våren 2007 och har sedan dess etablerat sig som en av de ledande lås- och säkerhetsbutikerna på nätet. I vårt sortiment finns närmare 1500 artiklar och fler tillkommer så gott som varje vecka. Låskompaniet.se drivs av bolaget Örebro Säkerhetscenter AB och har sitt säte på Adolfsbergsvägen 4 i Örebro..
Låskompaniet, din säkerhetsbutik på nätet
- Störst på lås och beslagning.
- Rätt priser, stort laqger och snabba leveranser!
Informações de contato
Adolfsbergsvägen 4, 702 27, Örebro, Suécia
- 019-7652030
- info@laskompaniet.se
- www.laskompaniet.se
Pede aos clientes que avaliem
Jag var mycket nöjd med ert företag
Jag var mycket nöjd med ert företag; min beställning kom fram till och med före den förväntade tiden. Tack.
Snabb leverans och fin service
Snabb leverans. Mycket bra service när vi ringde om råd. Supernöjd!
Snabb och rätt leverans.
Fick en enormt bra hjälp och vägledning…
Fick en enormt bra hjälp och vägledning kvällstid vilket ledde till en kostnadsbesparing och enklare installation. Jag är mycket nöjd.
Snabb leverans och billigast.
Beställde fönsterstopp på nätet. Låskompaniet var billigast. Mycket snabb leverans men man kunde väl bjuda på frakten när man handlar för 800:-
Snabb leverans!
Kundtjänst som bäst!
Har inte fått produkten.
Snabb leverans.
Snabb och korrekt feedback
Snabb och kompetent hantering.
Hade frågeställning angående mina låsningsbehov och fick ett mycket snabbt svar tillbaka, med en detaljerad lista på nödvändiga komponenter. Därefter gjordes beställningen, komponenterna skickades samma dag.
Oerhört snabb och kompetent hantering.
Mycket nöjd låset passar perfect
Mycket nöjd låset passar perfect, Tack så mycket.
Snabb och rätt leverans
Enkelt och beställa och snabb leverans !
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.