God og hurtig rådgivning, hurtig levering og da der så var kommet en forkert størrelse med i leveringen blev dette ordnet uden beregning og jeg havde den rigtige størrelse dagen efter. Utrolig god ser... Ver mais
A empresa respondeu
Super god service. Havde fået bestilt 2 låse som ikke passede, hvilket var min fejl. Jeg returnerede dem og fik pengene tilbage med det samme. 4 dage senere var 2 nye låse kodet til mig og ankommet.
A empresa respondeu
Rigtig god service og hurtig levering. Kontaktede dem via chat for spørgsmål omkring produkt inden bestilling. Super kompetente svar. Ved modtagelse af vare var denne beskadet men et enkelt tlf opk... Ver mais
Nøgler er noget om sikkerhed, det giver meget god mening, det vil sige ikke alle nøgle må bare kopieres. Det kan være vanskeligt eller umuligt som almindelig bruger at se og vide. Derfor logisk... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er en webshop som vil være hele Danmarks leverandør af Sikkerhed og låse, derudover udvider vi dagligt vores sortiment med varer der falder inden for vores varegrupper. Vi gør meget for at sikre en korrekt betjening af vores kunder.
Mejerivej 15, 4700, Næstved, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Billigt og levering næste dag. Jeg fik målt rigtigt så låsen passede til døren, 5 stjerner til mig også.
Fine priser.
Jeg bestilte nogle dørhåndtag som ikke passede, så de skulle sendes tilbage. Deres returhåndtering er dårlig og besværlig ift. andre firmaer med oprettelse af RMA case, så hvis de kunne gøre det lige så smertefrit som andre firmaer, så ville det være i top.

Resposta da Lavpris-laase.dk
Gode priser og mulighed for vejledning.
Specielt vil jeg fremhæve muligheden for at købe ABUS One key cykellåse med rabat, alle cykelhandlere vil have listepris + 10%.
Deres navn siger det hele. Lavpris låse, ja det skal jeg love for, min lokale låsepusher skulle have 650kr for en Ruko lås inkl omkodning til eksisterende nøgler. Her kostede den ca det halve. Servicen og leveringen er der heller ikke noget at klage over, hurtigt svar på spørgsmål og leveringen dagen efter. Stor anbefaling herfra.
Super rådgivning. Hurtig ekspedition og forsendelse.
god kundeservice og hurtig levering. Gode priser.
Føler mig snydt/vildledt på deres hjemmeside. Bestilte en Ruko hængelås RB2640 med omkodning til egen nøgle. På hjemmesiden stod der: ”Kodes en lås efter en nøgle du allerede har så medfølger der ikke nøgler ud over den omkodningsnøgle vi er nødt til at lave for at kontrollere at låsen virker.” Jeg modtog en lås UDEN denne omkodningsnøgle, og trods klager over dette fik jeg ikke den manglende nøgle, men kun en forklaring om at der nok var en fejl på deres hjemmeside. Jeg er meget skuffet over at man ikke lever op til det der står/loves på hjemmesiden og har derfor valgt at returnere min ordre og beskrive min skuffende oplevelse med firmaet her på trustpilot. Jeg kan se at de efter mine klager og besked om at jeg bruger min fortrydelsesret til at returnere ordren har valgt at ændre ordlyden på hjemmesiden så der nu ikke længere tilbydes denne nøgle. På den positive side bør nævnes at der var hurtig levering af ordren, men den blegner nå det ikke lever op til det der var bestilt. Svar fra virksomheden ændre ikke ved at der stod på hjemmesiden at der fulgte nøgle med ved bestilling, og at jeg ikke modtog denne.

Resposta da Lavpris-laase.dk
Ordren ekspederet samme dag, som de modtog den, og alt var, som det skulle være.
Efter 1½ år holdt min Yale Connect pludselig op med at virke. Lavpris-Laase svarer prompte, at der er en ny på vej - uden krav om yderligere dokumentation, skepsis, den deftekte vare retur eller andet tidskrævende.
Jeg er imponeret og synes logo + navn bør opgraderes så servicenivau fremgår (måske Kvalitets-Laase.dk) :-)
Virksomheden ville ikke overholde reklamation på en vare jeg havde købt brugt, som kun var 3 måneder gammel, troeds at jeg havde kvittering/købsbevis og dokumentation fra tidligere ejer på overdragelse. Selv om reklamationsretten iflg. købeloven følger varen, og ikke ejeren.
Derudover anbefalede de mig, at ødelægge min lås i hoveddøren, fordi den var gået i baglås - men de ville ikke skrive det i en mail, fordi de så kunne stilles til ansvar.
Rigtig ubehagelig køb- og supportforløb der endte ud i en afvisning fra indehaveren.
Afventer forbrugerklagenævnets afgørelse, og min kredittering.

Resposta da Lavpris-laase.dk
Bestilt varer d. 14/1 - intet fået at vide om forsinket levering men har intet modtaget endnu.

Resposta da Lavpris-laase.dk
2 uger efter jeg har bestilt derfra, har jeg forsat ikke modtaget min pakke. Og nu svares der tilsyneladende heller ikke på mails derfra længere.

SUPER rådgivning.
Jeg havde nogle låse som efter 16 år havde problem med at dreje nøglen. Jeg skrev til virksomheden for at høre om deres forslag til løsning og fik hurtigt svar som gik ud på at jeg skulle tage cylindre ud og oliere dem. Det fik dem til at fungere som var de helt nye. Kan varmt anbefale at bruge Lavpris-laase.dk som rådgiver og leverandør.
Bestilte tirsdag kl 11.00 hentede onsdag 10.00.
Hurtigt og alt ok.
Bestilte en himstregims til at justere hængslerne på indvendige døre. Den kom hurtigt frem, og den var perfekt til formålet.
Jeg har købt en cykelnøgle hos Lavpris-laase.dk, men var ikke opmærksom på at de solgte een nøgle og ikke to som den officielle leverandør sælger. Dermed blev prisen for den ene høj og meget dyr og ikke lidt billigere som jeg havde forventet. Det var min egen fejl at jeg ikke læste alle detaljerne, men surt alligevel. Hvis man kun vil have 1 nøgle kan Lavpris-laase anbefales da leverancen var hurtig nok og nøglen virker som den skal.
Har før købt dørgreb (de gode gammeldags)og var meget tilfreds,nemme at montere,så nu har jeg lige købt de sidste 2 jeg mangler til at få skiftet alle døre,så jeg er sikker på at det også bliver godt.
God service, hurtig levering.
Mvh. Ejgil Sørensen.
Det komplette sæt er ikke komplet til inder og yderdøre.
Første gang så jeg mig ikke rigtig for, troede et håndgreb passede på alle døre, men nej, jeg havde i det samme køb købt en dråbelås, nye cylinder osv.,en dråbelås har en knækskrue afstand på 38, og håndtaget havde en på 30, så håndgrebet kunne ikke bruges til døren, og dørgrebspinden var for kort til at nå begge håndgreb. Det skal lige tilføjes at jeg ringede der ned inden købes, men kunne ikke bestille over telefonen, skulle selv finde rund på deres hjemmesiden uden hjælp.
Så bestilte jeg et nyt håndgreb, det kom dagen efter, gik i gang med at monterer det, knækskruerne var her længere end ved sidste køb, fint, men dørgrebspinden var igen ikke lang nok til at nå begge dørgreb på døren, ud og købe en ny så det kan komme på.
Det er ikke til at forstå, kækskruerne er mega for lange, og dørgrebspinden kan ikke nå på en helt ny yderdør.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.