Groft brud på aftale og manglende ansvar ved påført skade
Vi har haft en meget utilfredsstillende og ubehagelig oplevelse med LC Anlæg i forbindelse med snerydning i vores ejerforening.
Der er indgået en klar og tydelig aftale mellem vores bestyrelse og LC Anlæg om, at der ved parkerede biler udelukkende må ryddes sne manuelt med håndholdt sneskovl. Denne aftale blev indgået netop for at undgå skader, da maskinel snerydning kan kaste sne iblandet sten og skærver op med stor kraft mod bilerne.
Trods denne klare aftale har LC Anlæg gentagne gange anvendt maskinel snerydning i områder med parkerede biler. Den 4. januar 2026 overværede jeg personligt snerydningen og dokumenterede med video, hvordan en medarbejder anvendte maskine og ramte vores bil med sne iblandet skærver med betydelig kraft. Hændelsen er dokumenteret med både video og fotos.
Jeg konfronterede indehaver Lars Christensen umiddelbart efter episoden. Han erkendte, at aftalen om manuel snerydning var “glemt” og oplyste, at firmaet var forsikret, hvis der var sket skade.
Senere afviste han dog at kunne konstatere skader – dette på trods af, at bilen på tidspunktet var dækket af sne og is og derfor umulig at besigtige korrekt. Samtidig kendte han hverken bilens placering eller hvilken bil der var tale om blandt ca. 50 parkerede biler den pågældende morgen.
Det er vores klare opfattelse, at:
LC Anlæg har handlet i strid med en udtrykkelig aftale
Der er tale om grov uagtsomhed
Skaden er veldokumenteret
Virksomheden har efterfølgende nægtet at tage ansvar og erkende at de er skadesvolder og vi ser os derfor nødsaget til at politianmelde sagen.
Det er dybt beklageligt, at en professionel aktør ikke overholder klare aftaler og efterfølgende ikke påtager sig ansvar for dokumenterede skader.
Vi kan på ingen måde anbefale LC Anlæg baseret på denne oplevelse