A empresa respondeu
Det var en rigtig god og behagelig oplevelse at være til stede hos konsulenten. Der var en tydelig nærværende tilgang, gode input og en tryg guidning gennem samtalen. Jeg fik flere brugbare idéer til... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg tog kontakt gennem deres webside med papirer som jeg gerne ville have kigget efter, jeg blev ringet op dagen efter af en af deres jurister som havde gennemgået sagen. Senere blev jeg kontaktet af... Ver mais
A empresa respondeu
Lederne er faglig organisation og A-kasse for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer over 115.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen. Læs mere om vores organisation og A-kasse her: www.lederne.dk
Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid god og professionel rådgivning - kan varmt anbefale 👍

Spændende AI kursus med en inspirerende underviser. Kan kun anbefales👏

Resposta de Lederne
De har mere travlt med at fortælle om hvad de ikke hjælper med end hvad de rent faktisk kan hjælpe med. Har været i IDA i mange år - de var bedre. Lederne ikke dårlige men dårligere

Resposta de Lederne
Hjælpsomme behagelige klare svar .

Resposta de Lederne
Har deltaget i kurset: HR i praksis. Underviseren er venlig og imødekommende og formår virkelig at fastholde interessen, på en professionel måde. Lokation og forplejning er ligeledes perfekt. Jeg ville ønske alle undervisere var som Anders

Resposta de Lederne
Kom igennem på tlf med det samme og fik den ønskede assistance fra en meget høflig og hjælpsom medarbejder

Resposta de Lederne
Altid den bedste service. Meget kompetente medarbejdere. Rådgivning er helt i top.

Resposta de Lederne
Altid supevenlig betjening af kompetente medarbejdere.

Resposta de Lederne
har været der i mange år og selv med Cp i bene som ledere.. har de altid været høflige og imødekommende og dygtige til at vejlede

Resposta de Lederne
Gjensidige forsikring og Ledernes har et samarbejde og de tilbyder forsikringer til os i Lederne.
Hop ikke på den…..jeg har alle forsikringer hos dem nu. Fik opkrævning på min og min partneres Ulykkes forsikring og der var en stigning i præmien på omkring 26%.
Ringede til Gjensidige og damen i kundeservice gav mig følgende svar.
Citat: Da du har en rabatordning igennem lederne og så har brugt din nye hundeforsikring 2-3 gang på mindre beløb, har vi sat din præmie på ulykkesforsikring gen op. Gjensidige skal jo også tjene penge på aftalerne. Citat slut.
Døm selv, men jeg og min forsikringer er på vej videre!!!

Resposta de Lederne
Man bliver behandlet som et menneske og ikke "bare " et nummer. Hver eneste henvendelse bliver taget seriøst. Som ledig, en god oplevelse.

Resposta de Lederne
Jeg har meldt mig ind i Lederne i forbindelse med en kampagne om et valgfrit kursus. Jeg tilmeldte mig kurset, som skulle finde sted i januar/ februar 26. Dette kursus blev aflyst og flyttet til april/ maj 26. Dette blev igen aflyst og hele kurset blev nedlagt. Som erstatning kunne jeg melde mig på et lignende kursus til efterår 26/ forår 27. Så kampagnetilbuddet lever ikke op til forventningerne.

Resposta de Lederne
Jeg gik fra mødet, hvor jeg fik meget mere viden end jeg forventede. Jeg har tidligere været medlem i mange år af en anden fagforening, hvor jeg slet ikke oplevede den samme høje faglighed. Jeg fik en faglig sparring som langt fra oversteg min forventning. Tak for jeres dygtige medarbejder

Resposta de Lederne
Altid meget kompetente medarbejdere, der går hele vejen for dig

Resposta de Lederne
Lederne - bedste fagforening og A-kasse!
De er dybt profesionelle. De har styr på tingene. Altid!

Resposta de Lederne
Man får altid god hjælp og svar på sine spørgsmål.
medarbejderne er altid meget imødekommende.

Meget venlige og imødekommende

Resposta de Lederne
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.