Veja o que dizem as avaliações
2 Dec een bestelling gedaan en helaas na verschillende mails en beloftes op 17 dec nog niks ontvangen. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Wees gewoon eerlijk als je niet kan leveren en doe geen vals... Ver mais
Goed geholpen nadat ik een verkeerd afleveradres had ingevuld.
Opgelicters! Heb meermaals gevraagd waar me pakket bleef en kreeg te horen extra te moeten betalen! Ze wilde me dubbel laten afrekenen en na meer Maals mailen word je negeerd. Bestel hier... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Loze beloftes
Voor 23uur besteld volgende dag in huis... Yes sure!
Ben nog aan het wachten en we zijn een week verder en na veel mail contact nu bezig om mijn geld terug te krijgen...
Ik bestel het wel ergens anders waar je wel van levering op aan kan...
Heel erg jammer dit
Slechtste ervaring met een bestelling ooit
2 Dec een bestelling gedaan en helaas na verschillende mails en beloftes op 17 dec nog niks ontvangen. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Wees gewoon eerlijk als je niet kan leveren en doe geen vals beloftes
Goed geholpen nadat ik een verkeerd…
Goed geholpen nadat ik een verkeerd afleveradres had ingevuld.
Al 3 weken geleden een retour gedaan
Al 3 weken geleden een retour gedaan, een zogenaamde omruiling van bokshandschoenen voor onze dochter. Nu nog steeds niet verwerkt en dus kan onze dochter al 3 weken niet sporten. Verzendbewijs meegestuurd maar desondanks ziet legend sports geen noodzaak alvast de goede maat te ruilen. Geen enkel vetrouwen meer in dit bedrijf. Voor mij hoeft er geen omruiling meer plaats te vinden, onze dochter is gestopt met boksen en heeft nu maar een andere sport uitgekozen.
We willen toch dat kinderen in beweging blijven? Dat is onmogelijk als het aan legendsports ligt blijkbaar.
Opgelicters!
Opgelicters!
Ze wilde me dubbel laten afrekenen en na meer Maals mailen word je negeerd.
Bestel hier dus niks!
Verkoopt artikelen die niet op voorraad zijn.
Website heeft dingen op voorraad, vervolgens bestel je die maar worden niet geleverd. Bij navraag blijkt het artikel dan uitverkocht en worden er alternatieven aangeboden.
Als één van de bestelde artikelen wel op voorraad is wordt gezegd dat er een prioriteitsverzending wordt gedaan, die vervolgens ook nooit gebeurt.
Uiteindelijk na dit hele proces 2 keer te hebben meegemaakt al mijn bestellingen geannuleerd en geld terug gevraagd. In die hele periode staan de artikelen die ik besteld heb nog steeds op voorradig op de website.
Prima webshop
Prima webshop. Overzichtelijke site, door een aantal slechte reviews getwijfeld om te bestellen, uiteindelijk toch bestelling geplaatst op Vrijdagavond, had op Zaterdag ochtend de spullen al in huis. Ook prima van kwaliteit. Prima webshop.
Kwaliteit en klantvriendelijkheid
Legend Sports heeft mij echt verrast. Niet alleen zijn de producten van hoge kwaliteit, ook de klantvriendelijkheid is top. Toen ik een vraag had over een bokszak ophangen, kreeg ik direct hulp en advies. Zo’n service kom je zelden tegen – vijf sterren waard.
heb een bestelling geplaatst er staat…
heb een bestelling geplaatst er staat op de site voor 20.00uur besteld, volgende dag leveren. Tot heden heb ik mijn bestelling niet ontvangen, op mijn mail reageren ze ook niet. Heel slecht bereikbaar .
GEEN AANRADER NIET HIER KOPEN !
Uitmuntende service, hoge kwaliteit
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Legend Sports. De klantenservice beantwoordde al mijn vragen vriendelijk en professioneel. Mijn nieuwe sportmat werd snel geleverd en de kwaliteit overtreft mijn verwachtingen. Hier bestel ik zeker vaker.
Onprofessionele webwinkel
Geen retourlabel bijgevoegd, moet je aanvragen en dan komt er een week lang geen enkele reactie. Daarna opnieuw aangevraagd en uiteindelijk gekregen. Retour na 2 weken nog steeds niet verwerkt maar je mag ondertussen wel betalen voor het item. Dus kun je er weer zelf achteraan om je geld terug te krijgen. Zo ontzettend slecht dit, ik bestel hier nooit meer!
Iets terugsturen kan niet ook al…
Iets terugsturen kan niet ook al beweren ze van wel. Ze houden je aan het lijntje. Pakken komt niet bij hen aan en wordt weer teruggestuurd. Je krijgt je geld niet terug!
Had ik maar eerder op Trustpilot gekeken! Koop hier niet!
Wat een slechte service pakket terug…
Wat een slechte service pakket terug gestuurd en word niet geaccepteerd
Bestel hier nooit meer
Pas op met deze webshop
Pas op met deze webshop. Ik heb wekenlang gewacht op een terugbetaling via PayPal die ze beweren te hebben uitgevoerd. Meerdere keren kreeg ik standaardreacties waarin werd gezegd dat het "al is terugbetaald", maar er werd nooit een echt PayPal-bewijs geleverd – alleen een PDF-creditfactuur, wat géén betalingsbewijs is.
Ik heb uiteindelijk een dispuut bij PayPal moeten starten.
Zolang je geen probleem hebt, lijkt alles goed te gaan – maar als er iets fout gaat, kun je lang wachten en krijg je ontwijkende antwoorden. Ik raad iedereen aan om voorzichtiger te zijn en eerst goed onderzoek te doen voor je hier bestelt.
Enkelbandage gekocht dat na 2 keer…
Enkelbandage gekocht dat na 2 keer gebruiken al kapot ging.
Contact gezocht en kreeg de boodschap dat ik ze niet meer kon ruilen. Ik had ook gevraagd om mijn geld terug ipv ruilen.
Geven ze aan dat ik mijn geld terug krijg, wat ze dus niet doen. Ze geven aan dat ze opdracht hebben gegeven om het geld terug te betalen maar ik wacht er naar 2 maanden nog steeds op. De klantenservice die die naam eigenlijk niet zou mogen dragen reageert inmiddels helemaal niet meer op mijn berichten. Vooral links laten liggen deze oplichters.
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf! Januari 2025 handschoenen besteld, maar mijn dochter vind ze niet lekker zitten. Ze had ze 1x gebruikt, maar er zaten geen gebruik sporen op. Ik had gemaild op de site een bericht gestuurd, maar hoorde maar niks. In februari heb ik maar even gebeld en mocht ze terug sturen. Stuur ze terug en krijg een bericht, dat ik mijn geld niet terug krijg. Ik heb 8 euro verzenkosten betaald. Dus ik zei dan wil ik mijn handschoenen terug, dat gingen ze regelen. Het is nu 23 april en heb ze nog steeds niet terug. Ik heb denk ik 3 weken geleden gebeld. Toen vertelde iemand, dat ze niet meer daar lagen en ze waarschijnlijk aan een goed doel waren gegeven. OKE!!!!! Dan wil ik mijn geld terug, maar dat kon niet. Hij ging het nog een keer navragen en toen zei hij dat ze op een grote stapel lagen om alsnog naar een goed doel te sturen. Ik zei haal ze er dan maar tussenuit en stuur maar terug. Het is nu 23 april en ik heb nog steeds niks. Ik probeerde net te bellen en ze zijn op dit moment niet bereikbaar. Wat een vreselijke rot winkel!!!!!!
Omruilen bokshandschoenen
Beste mensen,
Ik heb één bokshandschoenen maat 14oz op voor mijn zoon gekocht. Ze waren te groot. 27 maart 2025 heb ze gestuurd via DPD. Vandaag is 15 april 2025. Mijn zoon heeft nog steeds geen bokshandschoenen.
Met vriendelijke groeten, I.Pichtchoulina
Niet klantvriendelijk en veel gebruik AI
Te kleine maat bestelt, wil deze omruilen voor een grotere maat maar gaat zeer moeizaam. Mail met vragen word voor de helft beantwoord en bij het retourzenden van mijn pakket gaat het mis. Ze sturen gewoon mijn pakket (opnieuw ingepakt!!) weer terug naar mij toe omdat het naar een ander filiaal moet dus ik moet weer het pakket opnieuw opsturen met een nieuw retourformulier. Ondertussen 3 weken verder. Wat een slecht bedrijf. Volgens de track en trace is mijn retourzending 10-04 afgeleverd bij ze maar ze zeggen dat ze het nog niet hebben verwerkt. Niet bestellen hier. Na een uitgebreide mail gestuurd te hebben met de problemen krijg ik een automatisch gegenereerd bericht terug. ‘Bedankt voor het bellen’ ik heb helemaal niet gebeld…. Slechte boel.
Liegende klantenservice
Er stond een verkeerde foto bij een product, dus ik kreeg iets heel anders binnen dan ik dacht besteld te hebben. Kan gebeuren. Maar later zei iemand van de klantenservice dat het artikel op de foto niet beschikbaar was terwijl het wel degelijk op voorraad op de website stond. Verkeerde foto oké. Liegende klantenservice niet.
Product nooit geleverd en wel betaald.
Besteld, maar product is nooit geleverd. Intrapost, belabberde bezorgbedrijf, heeft het product wel afgemeld. Dit gebeurt blijkbaar vaker en gaat technisch mis in hun systeem, volgens eigen bewoordingen. Of dat zo is, is maar de vraag. LegendSports is onbereikbaar. Telefoon doet het niet en reageren niet op mails en social media berichten. Zo te zien aan de andere reacties, gebeurt dit al langere tijd. Als ik in de buurt ben van de fysieke winkel, zullen wij een goed gesprek voeren met elkaar. Ook een oproep aan anderen, ben je in de buurt, ga dan even langs. Graag namens alle gedupeerden iets regelen hier en updaten hierover.
En intrapost is uitermate onbeleefd en doen niets aan hun technische mankementen waardoor brievenbus pakketten dagelijks afgemeld worden automatisch na paar dagen, zonder levering. Ze weten niet eens wat de oorzaak is en doen er niets aan. Lees maar de reviews.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.