Vi har kun haft gode oplevelser med Niels og hans medarbejdere. Vi fik sidste sommer lavet den flotteste terrasse, med godt håndværk, flot finish, god sparring i forhold til materialevalg og person... Ver mais
A empresa respondeu
Vi blev fra dag ét mødt i en venlig tone og med stor imødekommenhed. Vores krav og ønsker blev tilgodeset, så projektet kunne skydes hurtigt igang. Han var hurtig på pletten, og gav os et godt tilbud.... Ver mais
A empresa respondeu
🔨 Lejre Tømreren – Din lokale tømrer i Roskilde og omegn! Er du på udkig efter en pålidelig og erfaren tømrer, der holder, hvad han lover? Så er du landet det rette sted! 🏠 Vi har speciale i: - Tagkonstruktioner - Døre og vinduer - Alt inden for tømrerarbejde 📚 Vores uddannelse som Energivejledere sikrer dig løsninger, der både er holdbare og energivenlige – til gavn for både din bolig og din pengepung 💰 ✅ Vi er kendt for: - Punktlighed ⏰ - God kommunikation 📞 - Høj kvalitet til rimelige priser 💡 Vores kunder vælger os igen og igen, fordi vi holder vores aftaler og går op i godt håndværk. 📍 Vi dækker hele Roskilde og nærområderne. 👉 Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud! Vi glæder os til at høre fra dig, på forhånd tak.......
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En virkelig god tømrer. Niels og hans team er ferme til der der med at holde aftaler, og de har en humor i tilgift. Mig og min kærreste er glade for den nye gavl, som blev lavet på recordtid og virkelig flot til syn og pris.
Nye tagrender. Tak til Niels for de flotte nye tagrender. Virkeligt godt arbejde af Teamet.
Jeg vil gerne bruge jer igen i fremtiden.
Tak til niels for et godt stykke arbejde. 8 vinduer på kun 1 dag. Det var hurtigt må man sige. Hans medarbejdere var flike og søde

Resposta da 1. Februar2013
Jeg fik høvle og poleret mit parket gulv op i den store stue. Det var billigt , hurtigt og godt. et godt stykke håndværk til en fair pris

Resposta da 1. Februar2013
Jeg Havde fornøjelsen af udmærket arbejde af Lejre-tømreren. De var hurtige og prisen var fair. Jeg har ikke den store pengepung, så en virksomhed der tager højde for "tørre lommesmerter" vil altid finde kunder. Selv i disse tider hvor alting stiger. Mange tak for godt arbejde.

Resposta da 1. Februar2013
Jeg har flere gange anvendt Niels og er hver gang yderst tilfreds.
Senest byggede han en blomsterportal på mål.
Den er både funktionel og flot.

Resposta da 1. Februar2013
Vi fik udskiftet vinduer og døre i vores ejendom. Under hele processen var vi i trygge hænder.
Vi fik tilsendt vindues oversigter og farvepræferencer.
Under / efter udskiftningen var opryddet på arbejdspladsen
Arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed

Resposta da 1. Februar2013
Vi har kun haft gode oplevelser med Niels og hans medarbejdere.
Vi fik sidste sommer lavet den flotteste terrasse, med godt håndværk, flot finish, god sparring i forhold til materialevalg og personlige ønsker.
Derudover har vi fået sat en dør i og repareret et skur, og vi er yderste tilfredse med begge forløb. Vi vil uden tvivl anbefale Lejre Tømreren til vores venner, da Niels bestemt kan være sit håndværk bekendt.

Resposta da 1. Februar2013
Jeg har fået sat en ny indgangsdør i mit sommerhus og desuden fået lavet nyt køkken! Det har været en positiv oplevelse. Niels er meget venlig og imødekommende. Han bruger andre håndværkere til at løse opgaverne, men når der har været fejl, så har Niels været god til at få det rettet - uden at det har kostet mig noget oveni den aftalte pris.
Hej Niels er en professionel tømmer holder hvad han lover han har sat en dør i for mig og den pris han siger holder fuld til freshed her fra
Jeg kan varmt anbefale Niels. Det første møde var afgørende, da han er super god til at lytte til de ønsker man har og give sit bud på en god læsning. Man føler sig tryg og i gode hænder. Niels er meget reel med priser, og han og hans folk laver er godt stykke arbejde. Han tager sig tid til kundepleje, hvilket for mig med min økonomi har været vigtigt, så der ikke kom nogen overraskelser. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af Niels og hans folk.

Resposta da 1. Februar2013
Stor anbefaling herfra! Fik lavet køkken og er super tilfreds, vil klart komme tilbage en anden gang. Imødekommende og meget professionel. Super god oplevelse 👍🏻
Super service, hurtig kontakt, og et flot stykke arbejde hver gang.
Altid en god dialog omkring mine ønsker, opstart og matrialer.
Dygtige til at vejlede, og hjælpe så resultatet bliver godt.
De har lige bygget et super flot skur, i vedligeholdelsesfrit materiale.
Jeg kan klart anbefale Niels og hans medarbejdere.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 👌🏼
Kontaktede Niels og fik et tilbud på at få lagt tag på min staldbygning.
Venlig og præcis betjening.
Overholdte alle aftaler og taget er lagt til fuld tilfredsstillelse.
Vi fik lavet terrasse af Lejre Tømreren tilbage i sommers med stor tilfredshed da vi flyttede i nyt hus.
- Idé sparring ifm. form på terrasse
- Fra udgravning af jord til sidste skrue
- Vejledning af materiale-valg
Kan varmt anbefales ⭐️
Hurtigt tilbud men tvivlsomme samarbejdspartnere. Vi fik hurtigt et tilbud på tømrer og murer arbejde. Dog sprang vi fra da vi fandt ud af at Niels i virkeligheden ikke er tømrer, men blot “sælger” opgaven videre til tvivlsomme samarbejdspartnere

Resposta da 1. Februar2013
Vi fik lavet tagrender af Niels og resultatet er virkelig dårligt. De er dimensioneret forkert og lavet sjusket. Vi har efterfølgende fundet ud af at Niels er gået konkurs med Lejre tømreren og ikke arbejder som tømrer.
Hold jer langt væk fra denne mand!

Resposta da 1. Februar2013
Lejre tømreren har leveret verdens bedste sparring på vores nyeste saunaprojekt. Ejeren Niels har været utrolig samarbejdsvilling til at give gode råd og være noget af en ildsjæl til at dele sine høje faglighed med os amatører. Vi giver stort 5 tal til Niels. Vi vil helt sikkert bruge ham igen og igen og igen:)
Har lige fået bygget et skur af Lejre tømreren. Det er bare blevet rigtig godt og vi er fuldt ud tilfredse med veludført arbejde.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.