Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept, Maria er bare god til at hjælpe og give en rigtig god service. Det gav nogle hyggelige timer med min datter, og noget vi ikke tidligere havde prøvet.
En god oplevelses
En god oplevelses, hvor hele familien kan være med. Lerriet har været gode guide i hvad man skulle gøre. Så alt i alt et helt fantastisk koncept.
En rigtig god oplevelse og hyggestund
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Lerriet “In a Box”. Det fungerede virkelig godt, at jeg kunne gøre det hele hjemmefra og tage mig en hyggelig “mig-stund”.
Der er tænkt på det hele i æsken – både redskaber, materialer og en guide, som er nem at følge og giver god inspiration. Det gør processen både sjov og overskuelig.
Jeg synes, det er et virkelig godt koncept, som jeg klart vil anbefale – både til en hyggelig stund alene, med børn eller sammen med veninder.
Boksen er super nem at gå til
Super sød og hjælpsom indehaver. Boksen indeholder alle redskaber til at du kan eksperimentere. Og der er også en super guide hvis man er helt ny på området. Mine bedste anbefalinger hvis du vil sidde hjemme i ro og mag og være kreativ🤩
Super fedt koncept🤍
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos LeRriet. Jeg hentede deres “In a box” og tog med det samme hjem og hyggede mig med at lave mine værker i mit eget tempo - og hele processen har været både inspirerende, lærerig og virkelig hyggelig.
Der manglede ingenting; alt var gennemtænkt og lækkert pakket, materialerne var super at arbejde med, og det var nemt og overskueligt at gå til. Kvaliteten er i top og prisen er virkelig fair. Det har simpelthen været en fed og tryg proces fra start til slut. Man kan virkelig mærke passionen bag!
Mine værker er nu sendt videre til glasering, så jeg går bare og glæder mig til at se det færdige resultat. Jeg kan allerede nu sige, at det har været en virkelig sjov og kreativ proces, som jeg helt sikkert vil prøve igen 🤍
Kan varmt anbefales, 5 stjerner herfra!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.