LETZ SUSHI Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snasket, ikke rigtig rent, beskidte menu kort, beskidt vinkøler, beskidte glas, ikke lige stedet som opfordre til at spise rå fisk. Måske en gryderet der har kogt længe for at slå skidtet ihjel, kunne... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I had a 600 Kroner gift certificate to spend so decided on take out of a large menu of sushi rolls plus assorted sides. And was very unimpressed. Firstly, they gave way too little ginger and soya sauc... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi vil forkæle Danmark med god sushi af høj kvalitet - hver gang!  LETZ SUSHI er Danmarks største sushikæde - der i mere end et årti har leveret håndlavet sushi og oplevelser af højeste kvalitet 362 dage om året. Her finder du os: www.letzsushi.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Første og sidste gang grundet fralæggelse af ansvar

Jeg var ude for to uger siden Og spise på en af deres restaurant I Hellerup med min svigerfamilie og jeg har ikke haft kontakt med min svigerfamilie i mange uger op til. Servicen var rigtig fin og søde medarbejder der gjorde det så fint og hyggelig indretning. mig og min svigerfar valgte at spise nogle forretter som kun vi to delte nogle timer efter da vi kommer hjem ringer jeg til min svigerfar og spørger om han også har det dårligt og voldsomme smerter i maven han svarer mig meget hurtigt at han har fået dårlig mave og opkast jeg bekræfter hermed at jeg har det samme og ringer til vagtlægen. Vagtlægen Tøver ikke 1 sekund da personen selv har været udsat for det samme det er madforgiftning og det er der ingen tvivl om

vi kontakter herefter sushirestauranten for at informere dem om vores episode da jeg lå syg i næsten 6 dage med voldsomme smerter i maven og dårlig mave.
de involverer fødevarerstyrelsen som kommer til den begrundelse at det ikke er Madforgiftning men Roskilde syge efterfølgende har jeg været i kontakt med en læge på mave tarm kirurgisk afdeling på Rigshospitalet som har bekræftet mig i at det var madforgiftning og ikke Roskilde syge vi har hverken fået penge eller noget andet tilbage og vi er desværre lidt skuffet over at man skubber ansvaret fra sig håber at de vil lærer at tage det til sig til fremtidig brug

Re:svar jeg finder det meget sjovt at på baggrund af de læger, som jeg talte i telefon med samt gennemgangen af min mave, da jeg efter 5 dagen stadig havde smerter, lægen på Rigshospitalet forklarede mig ud fra det udsagn som jeg forklarede ham, at det var en madforgiftning. Men fred nu være med det, det jo desværre ikke første gang det sket for jer i forhold til “ de friske fjordrejer” i reklamere med, man kan kun sige det beklageligt at miste kunder da vi i fremtiden ikke vil anbefale jer, grundet man ikke ønsker venner eller venners venner samme oplevelse som vi har modtaget. Eller for den sags skyld madforgiftning af jeres friske fjordrejer

24 de outubro de 2020

Kære Cecilia / Tobias

Fødevaresikkerhed, og det ansvar vi bærer som fødevarevirksomhed i forhold til dette, er af allerhøjeste prioritet hos os. Derfor håndterer vi denne slags henvendelser i samarbejde med Fødevarestyrelsen og deres bakteriologer. De har analyseret sagen ud fra de oplysninger, I har givet i det oplysningsskema, som vi har sendt jer, og som I har sendt retur. Ud fra de oplysninger I har givet, har Fødevarestyrelsen konkluderet, at det ikke kan tilbageføres til LETZ SUSHI.

I var ikke tilfredse med Fødevarestyrelsens kendelse, hvorfor I ankede den, og Fødevarestyrelsen indgik en større undersøgelse af alle forhold i vores restaurant og produktion. Den større undersøgelse bekræftede deres første konklusion – at jeres sygdom stammer ikke fra LETZ SUSHI.

Vi har taget alt ansvar, der er os muligt i denne sag og forholdt os professionelt til det. Vi følger altid fuldt ud Fødevarestyrelsens anvisninger og afgørelser og det er 100% deres bedømmelse af situationen, der afgør om vi laver en kompensation eller ej.

Det er beklagelig situation, at I har en anden opfattelse af sagen end Fødevarestyrelsens to samstemmende afgørelser, men vi har som sagt håndteret situationen efter alle regler og Fødevarestyrelsen har været grundige i deres kontrol.

RE:SVAR
Det er som beskrevet beklageligt, at der er en uoverensstemmelse mellem beskeden fra jeres læger og Fødevarestyrelsens afgørelse. Det eneste yderligere vi kan gøre i denne sag er at præsentere Fødevarestyrelsen for lægens vurdering i jeres journaler. Hvis du kan skaffe den lægelige vurdring på skrift, vil vi meget gerne forholde Fødevarestyrelsen til det for at sikre deres afgørelse endnu en gang.

45 min for at få mad…

Det tog de to piger næsten 25 minutter at servere en øl og en drink.
Derudover var de frække nok til også lige at himle med øjnene da jeg spurgte hvor laNg tid det kunne tage.

45 minuttet tog det At modtage sin mad og de holdt flittigt pause mens de snakkede og grinte undervejs. Der var ikke travlt og de var mere i interesserede i deres telefoner end de i alt 4 kunder som sad og ventede på mad

Fantastisk sushi - helt igennem elendig service.

Vi kommer IKKE igen!!!!

19 de outubro de 2020

Hej Marta,
Vi er rigtig kede af at læse din anmeldelse, da den absolut ikke beskriver det niveau af service som vi, hver dag, arbejder hårdt for at give vores gæster.

Siden vi også er blevet gjort opmærksomme på denne klage over mail, har vi haft mulighed for at tage sagen op med den pågældende restaurants medarbejdere.
Vi vil gøre vores for, at det er klart for vores servicepersonale, at denne opførelse ikke er acceptabel og at det dermed ikke sker igen.

Vi håber du alligevel vil overveje at komme forbi os en anden gang, da du skriver, at vores sushi er fantastisk.

Kundeservice helt i top

Pga en lille forsinkelse, beklagede de mange gange og gav sågar rabat på vores bestilling. RIGTIG god service og lækker mad for den sags skyld!

18 de outubro de 2020

Hej Mie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du havde en god oplevelse hos os. Vi arbejder hårdt på at give vores gæster den bedst mulige service, også når fejl og forsinkelser opstår. Vi glæder os til at tage imod dig næste gang du har lyst til lidt bæredygtig sushi.

Så var de i TV.2 Lorry

Så var de i TV.2 Lorry, hvor man så at de laver sushi, uden handsker. Det er noget svineri, så hvis nogle bliver syge af at spise deres mad, så ved i hvorfor. De skulle lukkes, sådan noget er ulækkert.

10 de outubro de 2020

Hej Allan,
Jeg forstår din bekymring.
Som jeg skrev til dig ved din første henvendelse over mail var der tale om et indslag filmet uden for åbningstid som baggrundsbilleder til indslaget. Vores kok har i en stresset og uvant situation glemt at tage handsker på, da han bliver bedt om at lave sushi udelukkende til ære for kameraet. Det er stærkt beklageligt, da det er almindelig procedure for vores personale at bruge handsker.
Fødevarehygiejnen er en alt overskyggende prioritet for os. Som resultat heraf har vi også fulde smileys i alle restauranter. Vi har faste procedurer for at vores kokke arbejder med højeste hygiejne, og med handsker. Derfor giver optagelserne ikke et retvisende billede af vores hverdag. Brugen af handsker er samtidig ikke et krav fra Fødevarestyrelsen men en ekstra sikkerhed vi til daglig udnytter os af.

Pris matcher ikke mængde

Vi har ellers svoret til en konkurrent igennem år men tænkte at vi skulle prøve noget andet.
Jeg blev dybt skuffet. Jeg troede først vi ikke havde fået al maden med da jeg så mængden af mad.
Desuden var der ikke særlig meget fisk på Maki’erne og den lakse tartar vi havde købt manglede noget tilbehør. Det var bare en stor klat laks rørt med noget dressing i en stor bunke.

I forhold til prisen er det simpelthen ikke godt nok.
Jeg var ellers åben for at prøve noget nyt, men tror bare vi går tilbage til det vi kender og hvor vi føler vi får value for money

Det skal lige nævnes at maden smagte godt og var veltillavet men mængderne matcher slet ikke prisen.

4 de outubro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koldt, dårligt rullet og små mængder

Har før bestilt sushi og nydt det. Men maden ankom for sent og var kold. Ebi rullen var så dårlig rullet at man kunne se tangen gennem risen, den var på intet tidspunkt sprød, virkede gammel og ikke frisklavet, og selvom vores risret var bestilt som stor, fyldte den ikke engang halvdelen af bøtten den kom i og vil på ingen måde se hvor lille den lille til 110kr så er..
Spydet med oksekød var dobbelt så dyr som den med kylling og halvt så stor..? Og slet ikke så stor som på billedet på hjemmesiden. Vores nigiri med tofu var ikke engang fyldt ud med ris.
Alt i alt en temmelig nedslående oplevelse når man venter så længe på maden og betaler så mange penge og man så får kold mad, dårligt rullet og i alt for små mængder... det lignede at der havde manglet råvarer i restauranten og at de var tidspressede. simpelhen ikke i orden på nogle måder

25 de setembro de 2020

Kære SASM,
Vi er meget kede af at høre at din oplevelse ikke var lige så god som den ellers plejer at være.

Vores leveringspartner havde desværre mange udfordringer i går. Jeg anbefaler derfor, at du tager fat i dem omkring ventetiden og den kolde mad, da vi desværre ikke har kontrol over den del af din oplevelse.

Hvad angår mængden af råvare brugt til din bestilling, vil jeg rigtig gerne høre fra dig på mail til info@letzsushi.dk så vi kan sørge for at den oplevelse ikke sker igen i fremtiden. Det ville også være fantastisk hvis du kunne sende nogen billeder og din kvittering så vi kan tale om en kompensation.

Vi håber du alligevel vil komme forbi os en anden gang til god, bæredygtig sushi!

Maden var god

Maden var skide god, men og finde et blondt hår i sushien fra hende der havde serveret maden er bare ikke i orden.... 🤮🤮🤮🤮🤮🤮det er så ulækkert.... 🤢🤢🤢man burde lave en regl om kvinderne skal ha håret i hårnet...

5 de agosto de 2020

Kære Mikala
Tak for din anmeldelse og mange tak for at du tager kontakt til os om dette, jeg beklager dybt, det er virkeligt uacceptabelt.
Vi har en personale policy om at alle piger skal have opsat hår i knold eller fletning og vi har desuden indkøbt bandanas til alt vores køkkenpersonale for at netop undgå dette.
Men jeg følger klart op på at vores personale følger vores retningslinjer.
Har du mulighed for at sende mig en mail til info@letzsushi.dk med info hvor du spiste så at jeg kan følge op det.
Bh

Pinligt

Pinligt.
Vi fik lov at sætte os udenfor. Der gik 45 min før vi fik lov at bestille drikkevarer... herefter bestilte en af os appetizer og der kom til os begge. Da jeg pointerede jeg ikke skulle have det, virkede det ilde mødt. Ved bestillingen af hovedretterne bad en af os om en ekstra drink. Herefter gik der lang tid førend vi fik vores hovedret og drinken var endnu ikke kommet! Det var først da vi spurgte på hvor den blev af at de lavede den.
Jeg fik en vegetarian Bowl og trods den lange ventetid, virkede grøntsagerne ikke friske.. smagsoplevelsen var bestemt ikke spændende. Jeg kunne have lavet den bedre selv.

Til de priser ift. serviceniveau og kvalitet, så er den helt gal..

Den ene af tjenerne virkede sød nok, men manglede klart overblik. Og så var der altså heller ikke proppet i restauranten... jeg kommer ikke igen

4 de agosto de 2020

Kære Sarah

Tak for din anmeldelse, tjeneren skulle have taget jeres drikkevarebestilling, så snart I havde sat jer til rette, og ikke først efter 45 minutter.
Herudover burde det ikke have været et problem hvorvidt I havde bestilt 1 eller 2 appetizers. Misforståelser kan opstå, og der skal man som tjener erkende t fejlen, og det kræver ikke meget at lige sige "det er jeg ked af .

Generelt set lyder det til, at den service I oplevede var langt under vores standard, det beklager jeg. Jeg vil sætte stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk med lidt mere info om hvor du har spist, så har jeg mulighed for at følge mere konkret op på problemerne .

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kuks i levering.

Update.
Letz Sushi tager problemer seriøst og ansvar for når noget går galt. Virkelig godt med en kompetent ledelse. Sushien vi fik var lækker, så vi giver Letz Sushi en chance mere og håber der kan leveres til tiden næste gang.

____________

Kuks i levering.
Min søn elsker sushi og sticks og på hans fødselsdag fik han lov til at vælge middagen.
Vi plejer normalt at bestille sushi fra Sticks and Sushi men valgte denne gang at prøve Letz Sushi.
Vi bestilte mad på letz sushi hjemmeside for 1100,- kr. til levering kl 18.45 fra Lyngby. Da maden endnu ikke er kommet kl. 19 ringer jeg til det nummer som står man skal ringe til. Firmaet som står for levering kan ikke finde ordren i deres system. Letz sushi kan umiddelbart heller ikke sige hvad der er gået galt, men vi ender med at få leveret vores mad kl 19.30 og med et par wish sodavand som kompensation. Ret sent når man skal fejre fødselsdag og der er en 3 årig og 7 årig med.

Sushien var god men alle sticks var halvkolde og dermed kedelige og ud fra kvittering kan jeg se at maden var klar til levering kl 18.30. Forstår simpelthen ikke at der er mere styr på det og at de ikke har et system og reagerer på at maden ikke afhentes/leveres. Den må jo stå klar til afhentning/levering fra kl 18.30.

30 de julho de 2020

Kære Andreas

Mange tak for din anmeldelse, det gør mig meget ked af det at høre, at du har haft denne meget uheldige oplevelse, vente tid på 45 minuter er uacceptabelt, det beklager jeg meget.
Jeg vil klart undersøge både med takeout og Lyngby for at finde ud af hvad der er gået galt med din bestillinge så jeg kan sikre at det ikke sker igen.

Har du mulighed for at sende mig en mail til info@letzsushi.dk så at jeg har mulighed for sende dig en opfølgning på din klage.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De mindste stykker sushi jeg nogensinde…

De mindste stykker sushi jeg nogensinde har set og spist. Hentet i Letz sushi, Bruunsgade Århus.. Sushi smagte fint. Slet ikke pengene værd. Desværre.

16 de julho de 2020

Kære hej2014

Mange tak for, at du tog dig tid til at anmelde LETZ SUSHI
Jeg er ked af at læse at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger, og det vil jeg gerne beklage. Hos LETZ SUSHI bestræber vi os konstant på at sikre, at den mad og som vi tilbyder er på et højt niveau.
Vores sushi er normalt ikke for lille i størrelsen, så jeg vil meget gerne følge op på det med
med teamet i Århus, så hvis du har taget nogle billeder må du meget gerne sende det til mig på inof@letzsushi.dk

Jeg håber, at din oplevelse ikke vil afholde dig fra at vende tilbage til os, så vi kan tilbyde dig en meget bedre oplevelse.

Vi har netop spist på Letz Sushi i St

Vi har netop spist på Letz Sushi i St. Kongensgade. Fantastisk lækker med og perfekt betjening.

10 de julho de 2020

Hej Kirsten

Det gør mig meget glad at læse din fine besvarelse i forbindelse med dit sidste besøg
det er altid dejligt at høre om vores gæsters gode oplevelser.

Vi værdsætter at du har brugt tid på at vende tilbage til os,
tak fordi du valgte LETZ SUSHI – og tak fordi du tager et bæredygtigt valg!

Vi glæder os til at byde velkommen i LETZ SUSHI i fremtiden.

Langt under normal standard

Jeg har flere gange købt sushi hos Letz sushi på hovedbanegården i KBH. Men i går var jeg noget overrasket. Jeg købte en 12 stk. og da jeg kom hjem kunne jeg se det var præcis den samme portion jeg kunne købe i Rema el. Lidl.
Fabriksproduktion og da jeg åbnede den, var det nærmest uspiseligt. Det virkede gammelt: Agurkstykkerne i stykkerne var uspiselige og rejestykkerne så seje at de blev smidt ud! Der var heller ikke spisepinde med.
Gad vide hvorfor det ikke er lavet på stedet?

11 de junho de 2020

Kære Conni
Mange tak for din henvendelse. Det lyder dog meget underligt. Vi har kokke der står og laver sushien friskt løbende i løbet af dagen, eller helt friskt efter bestilling, alt efter hvilken model man vælger, og om man har tid til at vente.
Vi sælger alt overskydende sushi fra i løbet af dagen om aftenen på Too Good To Go, så der er ikke mulighed for at sushien er mere end et halvt døgn gammel, uagtet hvornår man køber den.
Hvis du kan sende datoen for dit køb, og evt billeder, på info@letzsushi.dk vil vi meget gerne undersøge det yderligere.

Dårlig oplevelse

Vi havde bestilt sushi til afhentning kl. 17.30, men da vi kommer for at hente det, er bestillingen væk. Vi får så lovning på, at de laver det med det samme.
5 kvarter og adskillige rykkere senere, lykkedes det at få vores mad.
Det var så ikke helt lykkedes dem at ramme det vi havde bestilt, hvilket vi først opdagede da vi kom hjem og der magtede vi altså ikke at tage tilbage til butikken på Amagerbrogade, så vi blev enige om at det var sidste gang vi har lagt vores penge hos Letz Sushi
Jeg har fuld forståelse for travlhed, men er meget uforstående overfor at man ikke lukker for nye bestillinger, når man har taget for meget ind.
At vi så ikke fik det vi havde bestilt, er jo hvad der kan ske, men det var lige det sidste der manglede i en generelt dårlig oplevelse

1 de junho de 2020

Kære Rune
Tak for anmeldelsen, vi er igang med at undersøge med det ansvarlige team hvad der sket på vores restaurant på Amager igår. Alt der kan gå galt er gået galt med din bestilling, det beklager jeg meget.
Har du mulighed for at sende mig en mail til info@letzsushi.dk så jeg kan vende tilbage til dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fik penge tilbage fra sushi

Jeg klagede over LetzSushi i Valby over de meget små stykker sushi, vi fik. Efter noget skriv frem og tilbage er det lykkedes mig at få 310kr tilbage, som vi betalte. Det er fin service. Så tak for det.

29 de maio de 2020

Hej Betina
Mange tak for anmeldelsen og de pæne ord det er sødt af dig, håber du får en dejlig dag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gennemtænkt funktionelt, bæredygtig og smagfuld kvalitet.

Der er meget der skal fungere når man bestiller Letz Sushi - gennem WOLT - og ændre sin ordre undervejs. Forventning om, at alt skal være klart til tiden, kommunikation mellem Wolt og Letz Suhi, betaling, afhentning, kvaliteten, og selv detaljerne i picnic-boxen er gennemtænkt funktionelt - og bæredygtigt. Der er tydeligvis kun et fokus, for alle involverede, og det er tilfredse kunder. Så kan det jo næstenikke blive bedre.

Personligt synes jeg at soya-soucen er til den salte side, men det kan ikke trække en Stjerne ned. Spicy-dip åbner derimod en ny galakse.

23 de maio de 2020

Kære Brian
Tak for, at du fortalte om din oplevelse!
Vi er meget glade for at høre, at du nød jeres middag og at leveringen sammen med Wolt fungerede så godt !
Vi håber at se jer igen, næste gang i får lyst til Sushi

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De er ALTID forsinket! Tilføj 15 min til det angivne afhentelsestidspunkt.

De er ALTID forsinket!! Vi bor tæt på afdelingen på Frederiksberg og køber ofte hos Letz Sushi. 9 ud af 10 gange er maden ikke klar til det bestilte tidspunkt. Så irriterende, når man går ned for at hente til et påtænkt tidspunkt og altid skal stå og flagre udenfor imens man venter yderligere 10-20 minutter. I burde ringe og informere om forsinkelsen, så man i det mindste kunne vente med at gå hjemmefra, når I ikke kan overholde jeres egen forventning til tilberedelsestiden.

15 de maio de 2020

Kære Rikke

Det gør mig meget ked af det at høre, at du har haft endnu en dårlig oplevelse.

Jeg er til gengæld virkelig taknemmelig for, at du tager tiden til at kontakte os, så vi nu har mulighed for at tage hånd om problemet med ventetider, det er abolut ikke noget vi

Jeg har sendt din feedback videre til vores managers på Frederiksberg, som vil samle op med personalet og tale om hvad der er går galt, så vi undgår disse fejl i fremtiden.

Jeg vil sætte stort pris på om du sende mig en mail til info@letzsushi.dk med lidt mere information om hvilke dage og tidspunkt du har bestilt på, så har jeg mulighed for at undersøge det nærmere og vende tilbage til dig
Bh

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Her bestiller jeg ikke igen...

Bestilte sushi i går fra Hellerup til afhentning kl 19.35.

Jeg havde ingen information fået om forsinkelse og medarbejderen ved disken var super stresset og snerrede af kunderne. Hun oplyste indledningsvist at der var 15 min. ekstra ventetid og sagde alle kunder skulle stoppe med at snakke til hende (der blev næsten ikke talt til hende) og gå ud af butikken. Da vi kom tilbage stod vi igen og ventede og ventede og ventede... vi stod ca 10-15 personer og havde alle ventet i alt mellem en halv til en hel time. Medarbejderen ved disken gav ingen information til nogen af kunderne og svarede igen når man spurgte ind til forsinkelsen. Hun havde tydeligvis INTET overblik eller servicemindedhed tilbage. Vi endte med at vente 55 min efter den bestilte tid. På intet tidspunkt blev man oplyst om forventet ventetid eller at man kunne annullere ordren.

Hvorfor lukker I ikke for bestillinger når hverken køkken eller serveringpersonale kan følge med? Man kan ikke være bekendt at lade folk stå og vente næsten en time på mad der er bestilt uden at komme med en forklaring eller oplyse om forventet ventetid. Og det er heller ikke første gang ventetiden har været så lang.

Medarbejderen ved disken oplyste heller ikke om nedslag i prisen eller gratis drikkevarer som plaster på såret - det skulle hver enkelt kunde trække ud af hende. Dårlig oplevelse.

11 de maio de 2020

Kære Benedikte

Mange tak for din anmeldelse, og fordi du har taget dig tid til at skrive så uddybende til os.

Vi har lavet en stor fejl og desværre har åbnet for flere bookinger, end vi havde kalkuleret med at kunne håndtere, og har medført nogle større forsinkelser og har lagt ekstra pres på køkkenet og vores personale.
Jeg tror desværre også at det har medført, at vores personale har mistet det større overblik i forhold til tidsplanen på ordrerne de skulle klart ha været meget bedre til at kontakte jer gæster og lukket ned for nye order, jeg beklager meget at det ikke blev gjort.

Vi har evalueret grundigt med personalet og det ansvarlige lederteam, så vi sikrer os, at sådan en situation ikke opstår igen.

Du må meget gerne sende mig en mail til info@letzsushi.dk så at jeg har mulighed for at vende tilbage til dig

Med beklagelse endnu en gang, og med håbet om et god dag til dig

Dårligmave og Kvalme direkte efter mad fra LetzSushi - ØV

Ærgerlig oplevelse under Corona krisen, hvor vi valgte at støtte vores lokale LetzSushi Nordhavn, en afdeling vi forøvrigt før har haft dårlige oplevelser med i forhold til service level! men denne gang købte vi en omgang stegterejer for at opleve en omgang mave onde kort tid efter indtagelse, og da min kæreste har nedsat lungekapacitet passer vi meget på og er meget isoleret, Letz troede ikke på det og fik os til at skulle bevise det ved at udfylde en fyldestgørende dokumentation til fødevarestyrelsen som vi forøvrigt ikke har fået agt indsigt i, og nu vender de tilbage med et negativt svar, skuffende oplevelse.

Vi må sige, vi har ikke før fået dårlig mad derfra før, men denne gang fik det begge og havde det skidt i to døgn! - vi indtog hver vores portion af rejer som kom i to forskellige beholdere og tidligere havde vi stort set intet andet spist og havde det ellers super fint.

ØV - Pas på med deres stegte rejer!

8 de maio de 2020

Kære CH
Først og fremst undskyld det sene svar, jeg har fulgt op med mine kolleger og jeg er meget ked af den måden din sag er bleven håndteret på. Du skal klart have indsigt i sagen og svaret fra fødevarestyrelsen det får jeg sendt på mail idag.
Hernik

En øv oplevelse

Jeg var nede at hente sushi i lyngby som ofte før i fredags kl 19.50 .

Kommer lidt før afhentningstidspunktet hvor sushien allerede står klar, fair nok.
Men..
Da vi kommer hjem er sushien klasket sammen . Rognen fylder mere end sushien og er også bare klasket oven på og ligner ikke jeres billeder , overhovedet. (Vedhæfter dokumentation i mailen)
Det indbagte sushi er helt blødt på trods af vi bor tæt på jeres restaurant.
Så forstår vi bare ikke at sushien endda var færdig før aftalt tid.

Skriver så en mail til jer og får kompensation på 100kr... mener i det?
Mener bare ikke lige at denne corona tid er tiden hvor i “ kan tillade” jer at sløse sådan..
det er nu i burde levere noget tilfredstillende mad så jeres kommer igen og støtter jer.

6 de maio de 2020

Kære Mia

Mange tak for din feedback, jeg er meget ked af at læse at vi ikke har behandlet din klage ordenligt og at du desværre er bleven endu mere utilfreds.
Jeg vil sætte stort pris på om du kunne sende mig en mail mere til info@lletzsushi, så kan jeg vende tilbage til dig og følge op på hvad der er sket med din henvedelse.
Mvh

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke klar til tiden, adskillige fejl i bestilling, dårlig behandling.

Vi havde forudbestilt til kl. 18.10, måtte vente uden for i 25 minutter før jeg fik maden. Det er også forståeligt nok pga. corona forholdsregler og fordi de virkelig havde travlt derinde.
Havde bestilt en menu og nogle ekstra ting. Da min kæreste er allergisk overfor tun havde jeg ringet ind for at få udskiftet tunen i nigirierne og i makierne og selvfølgelig betalt ekstra for dette. Gjorde det meget klart over telefonen og igen da jeg fik udleveret sushien.
Da vi så kommer hjem med maden, langt senere end forventet og ser vi at der alligevel er kommet tun i makierne, selvom jeg udtrykkeligt havde prøvet at sikre mig dette inden vi fik sushien. Desuden havde vi bestilt tempura treat men i stedet fået tempura twister som er 70 kr. billigere, vi havde fået edamame bønner med salt og ikke med goma som vi havde bestilt hvilket også er 5 kr. dyrere.
Vi prøvede at ringe til butikken 3 gange men kom i lang telefon kø. Da vi så ringede ind på restaurantens nummer og kom i kontakt med personalet blev vi mødt af en meget flabet attitude med mistro mod hvad vi fortalte og beskeden om at vi kunne ringe tilbage om 10 minutter når vi lige havde fået styr på hvad det var vi ville sige.
Der var travlt i restauranten og det forstår vi godt, men alligevel føler vi os meget dårligt behandlet. Vi ringede selvfølgelig ikke tilbage, da det desuden også ville tage hele aftenen at komme igennem og vi ikke ville få noget ud af det.
Det er absolut sidste gang vi handler sushi hos Letz Sushi.

30 de abril de 2020

Kære Mathilde
Tak for din anmeldelse, jeg kan kun beklage den oplevelse.
Det I har oplevet er på alle måder helt fuldstændigt uacceptabelt, hvilket jeg skal beklage på det dybeste.

Jeg vil sætte stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk så at jeg har jeg mulighed for at sende dig en opfølgning på din klage.
Henrik

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais