Lévadòr Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

J ai commandé un coussin orthopédique qui est arrivé avec beaucoup de retard.le colis a été déposé abîmé, ouvert ,déchiré dans ma boite.Apres réclamation auprès du transporteur on me dit de prendre c... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na drie weken eindelijk de zogenaamde chique linnen broek ontvangen die een polyester gestreept lorrig vod bleek te zijn. Paar keer via mail geprobeerd contact te krijgen want telefonisch contac... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NIET hun eigen ontwerpen zoals ze wel claimen, zoek met google afbeeldingen en je vind nog veel meer sites met deze tassen. 4 tassen besteld, na 2.5x de beloofde levertijd kreeg ik er 3 binnen, waarva... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke tassen besteld bij Levador. Zeker een aanrader om ze bij hen te kopen. Tassen komen goed verpakt aan. Iets langer moeten wachten door blackfriday actie en de feestdag. Ze hebben m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bolsas

Levador is een jong en innovatief tassenmerk, dat zich richt op de productie van hoogwaardige tassen voor vrouwen. Wij geloven dat elke vrouw een tas verdient die haar stijlvol, sterk en zelfverzekerd maakt. Dames, op zoek naar een luxe tas? Bekijk onze selectie van prachtige schoudertassen en handtassen. Of je nu op zoek bent naar een trendy retro tas of een klassieke tas, wij hebben het perfecte model voor jou. Onze tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn perfect voor elke gelegenheid. Koop nu de tas van je dromen en voeg een touch van luxe toe aan je garderobe. Onze tassen zijn de perfecte accessoire voor elke fashionista. Of je nu op zoek bent naar een tas voor een speciaal evenement of gewoon voor dagelijks gebruik, wij hebben iets voor iedereen.

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

82 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Zeer tevreden

Ik heb twee maal een mail gestuurd naar levador en zij hebben zeer snel gereageerd. Daarbij hebben ze altijd de mail gelezen en de vragen die ik had beantwoord. De site is zeer duidelijk en mijn bestelling is snel aan huis geleverd.

6 de julho de 2023

Resposta da Lévadòr

Hey Evelien! Heel erg bedankt voor je 5 sterren review! Fijn dat we je zo goed van dienst hebben kunnen zijn en dat je een tevreden klant bent! We hopen je zeker nog eens terug te zien en wensen je veel plezier van de tas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super mooi en goed kwaliteit

Super mooi en goed kwaliteit. Hele duidelijke track&trace. Snelle levering. Ontzettend blij (met m’n tas!)

1 de junho de 2023

Resposta da Lévadòr

Heel erg bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring Nina! Dit stellen we zeer op prijs. We wensen je nog veel plezier van je tas!

Super tas!

Super tas!
Ziet er leuk uit en past veel in.
Rivets vintage schoudertas zeker een aanrader.

21 de junho de 2023

Resposta da Lévadòr

Heel erg bedankt voor je review! Veel plezier ervan ;)

Mooie tassen

2 de maio de 2023

Resposta da Lévadòr

Heel erg bedankt voor je review Britt! Veel plezier van je tas!

Goede kwaliteit tas(sen)

Recent meerdere tassen besteld bij Lévadòr. Erg tevreden over de (goede!) kwaliteit van de tassen. Ook het contact met de klantenservice verliep erg goed, werd vriendelijk geholpen door de medewerkers.

20 de junho de 2023

Resposta da Lévadòr

Heel erg bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring Sophie! We wensen je nog veel plezier van de tassen!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Levering lang maar product was het waard

Levering duurde langer dan verwacht. Maar ben zeer tevreden over het product. 🤩

28 de maio de 2023

Resposta da Lévadòr

Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring. Super leuk om te horen dat je tevreden bent over de tas :) Onze excuses dat de levering wat langer duurde dan verwacht.. We doen ons uiterste best om dit proces te verbeteren! We hopen je zeker nog eens terug te zien

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie tas. Goede kwaliteit!

Ik heb enige tijd geleden een tas besteld en ben er nog steeds erg blij mee. Ik krijg vaak leuke reacties van anderen op de tas. Hij is ook van goede kwaliteit. Snelle levering.

20 de maio de 2023

Resposta da Lévadòr

Heel erg bedankt voor de super lieve review Yvonne! We wensen je nog veel plezier van je tas!

Keurig nette service

Bestelproces verder prima ik werd keurig op de hoogte gehouden tot het ontvangst van de bestelling.
Was wat teleurgesteld in een deel van mijn bestelling. Dit gemaild naar het bedrijf hier werd hartelijk op gereageerd en naar mijn tevredenheid opgelost.
Dus al met al tevreden over mijn product en de service.
Dat wekt vertrouwen!!!

16 de maio de 2023

Resposta da Lévadòr

Hi Nathalie, heel erg bedankt voor je positieve review! Super fijn dat we het samen zo hebben kunnen oplossen. We hopen je zeker nog eens terug te zien en wensen je alvast veel plezier van de tas :)

Aanrader :)

Loooved my bag!

15 de abril de 2023

Resposta da Lévadòr

Heel erg bedankt voor de positieve review!

Prachtige tas!

Meteen reactie bij een vraag en een mooi product!

29 de abril de 2023

Resposta da Lévadòr

Heel erg bedankt voor de 5 sterren review Sanne! We hopen je zeker vaker te zien :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en goede kwaliteit.

Mooie tas ontvangen, ben er heel blij mee! Snelle levering en goede kwaliteit.

2 de maio de 2023

Resposta da Lévadòr

Bedankt voor je 5 sterren review Quisana! Dit geeft ons meer motivatie om dit te blijven doen!

Goede (klanten)service

Goede service! Eerst perongeluk de verkeerde kleur opgestuurd gekregen, maar na een goede communicatie heb ik uiteindelijk de goede tas gekregen. Hulp was snel en meedenkend.

Resposta da Lévadòr

Bedankt voor de positieve review, wat fijn dat het foutje zo goed is opgelost! Hopelijk tot snel!

Hele fijne service

Hele fijne service! Snelle levering en goede kwaliteit. Ga hier zeker vaker bestellen!

Resposta da Lévadòr

Bedankt voor de positieve review Kelley! Veel plezier van je tas en hopelijk tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mn vriendin is helemaal blij met der…

Mn vriendin is helemaal blij met der nieuwe tas, kreeg veel complimentjes van der vriendinnen aanradertje!

Resposta da Lévadòr

Heel erg bedankt voor de review Tim, fijn om te zien dat je vriendin helemaal blij is met haar tas. Hopelijk heeft ze er veel plezier van!

Hele goede kwaliteit

Al ruime tijd was ik erg blij met mijn tas. Nu opnieuw eentje besteld en wederom een hele mooie tas ontvangen.
Goede kwaliteit tassen

3 de abril de 2023

Resposta da Lévadòr

Heel erg bedankt voor de 5 sterren review Gabriella! We hopen je zeker vaker te zien :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie tas ontvangen van goede…

Mooie tas ontvangen van goede kwaliteit, blij met mijn aankoop!

1 de maio de 2023

Resposta da Lévadòr

Hi Roos, hartelijk dank voor de 5 sterre review! Super op te zien dat je tevreden bent over je aankoop. We wensen je veel plezier van jouw tas!

Hele mooie tas ontvangen

Hele mooie tas ontvangen! Ook netjes te woord gestaan bij mijn vragen over de levering, heel tevreden!

1 de abril de 2023

Resposta da Lévadòr

Heel erg bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat de klantenservice jouw vragen goed heeft opgepakt! We hopen je zeker nog eens terug te zien :)