Levix ICT Groep Avaliações 1.797

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Al verschillende keren een laptop gekocht bij Levix Oss. Iedere keer een goed advies gekregen op basis van hetgeen ik nodig had. Snelle service bij het gebruiksklaar maken. De laatste keer zelfs deze... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed advies, snelle doorloop en transparante communicatie. Producten conform specs en plug and play. Fijne mensen om zaken mee te doen. Snelle bezorging!

Detalhes da empresa

1. Loja de Informática
  2. Loja de computadores e acessórios
  3. Assistência Técnica de Informática
  4. Serviço de informática

Sobre Levix ICT Groep

Sinds 1999 is Levix de betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven, met één doel: iedereen voorzien van oplossingen die perfect aansluiten op hun wensen.

Particulieren zijn van harte welkom in onze vijf Experience Centers in Den Bosch, Geffen, Oss, Uden en Veghel. Hier voeren we reparaties uit aan o.a. laptops en desktops en smartphones en bouwen of upgraden we desktops naar jouw specifieke wensen. Wil je een nieuwe gaming PC? Wij bouwen die helemaal zoals jij het wilt! Of je nu vragen hebt, technische hulp nodig hebt of advies zoekt over een nieuwe aankoop, onze deskundige technici staan altijd voor je klaar.

Voor bedrijven bieden we maatwerk ICT-oplossingen op het gebied van beheer, cloud, internet en software. We zorgen voor veilige en betrouwbare netwerken waarin thuiswerken, back-ups en bescherming tegen bedreigingen zoals virussen en data-encryptie vanzelfsprekend zijn. Met oog voor de steeds strengere regelgeving, zoals de NIS2-richtlijn, helpen we organisaties een toekomstbestendige ICT-infrastructuur te bouwen.

Bij Levix combineren we persoonlijke aandacht met expertise, zodat je altijd kunt rekenen op een passende oplossing.

Ontvang je bestelling snel en gratis!

Volgende dag in huis!

Volgende dag in huis!
Bestellingen boven de 49 euro, die besteld zijn voor 21:30 en op voorraad zijn, worden de volgende dag gratis geleverd.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Al verschillende keren een laptop…

Al verschillende keren een laptop gekocht bij Levix Oss.
Iedere keer een goed advies gekregen op basis van hetgeen ik nodig had. Snelle service bij het gebruiksklaar maken. De laatste keer zelfs dezelfde dag. Ook reparaties worden snel uitgevoerd. Goede zaak.

13 de abril de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Levix is niet de goedkoopste maar de beste in Oss.

Levix is niet de goedkoopste maar de service en vakmanschap zijn perfect. Bovendien zitten ze al jaren in Oss en dat is me ook wel wat (financieel) waard. Het assortiment/keuze is voor mij ruim voldoende. Het feit dat je het product wat je wil kopen eerst kunt 'zien' en er uitgebreide uitleg over krijgt is ook prima.

31 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie iPad met bijbehorende bundel

Ik heb een mooie ipad2025 besteld met een bijbehorende bundel. Deze is de volgende dag aan aangekomen. Ik had al eerder een laptop gekocht bij Levix waar ik ook heel tevreden over de deskundigheid en klantvriendelijkheid was. Dus was het voor mij geen moeilijke keuze waar ik mijn iPad zou kopen. Dus weer bij Levix.

12 de março de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.