Vi havde beskrevet fejlen på vores 9 pr gammel vaskemaskine på LF servicecenter hjemmeside og angivet dens alder. Teknikeren mødte op og brugte ca. 5 sekunder på at dreje tromlen rundt,hvorefter han... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Har haft besøg af montører fra LF til vores Gram ovn 3 gange. Fik at vide sidste gang at montørerne aldrig var blevet testet for corona. Firmaets politik er at de ikke er forpligtet til at teste deres... Ver mais
Tre dage før nye lejere skulle overtage vores sommerhus, valgte ovnen at stå af, og da vi bor 150 km fra huset, var det “lagt op til problemer”. Vi kontaktede LF Servicenter, hvor Christian på... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
LF hårdehvidevare service aircon varmepumper rep vaskemaskiner tørretumler emhætter køl frys ismaskiner
Informações de contato
fjordvej 6, 4800, Nykøbing F, Dinamarca
- stig@lf-servicecenter.dk
- www.lf-servicecenter.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har lige haft besøg af Claus fra…
Har lige haft besøg af Claus fra LF-servicecenter for reparation af vaskemaskine, hvilket var en super god service.
Tak for det.
Bøje Hansen
Holeby

Resposta da LF-Servicecenter
God og hurtig service samt snaksomme…
God og hurtig service samt snaksomme medarbejdere
Dette er bestemt ikke en virksomhed jeg…
Dette er bestemt ikke en virksomhed jeg kan anbefale.
De roder rundt i alt fra ordre bekræftigelse, tidsrum, telefonnumre og opgaver.
De har på trods af navnet absolut ingen sans for service, men er arrogante og fagligt uvidende
En på alle måder kedelig oplevelse, og jeg køber heller en ny maskine end få dem ud igen.
Havde problemer med Blaupunkt…
Havde problemer med Blaupunkt kogeplade. Da Blaupunkt havde kontaktet LF servicecenter. Fik vi hurtigt en mail fra LF med besøg. Patrick kom med reservedele og fik hurtigt skiftet disse. Desværre gav det ikke noget positivt resultat. Blaupunkt havde ikke sørget for de rigtige reservedele. Nu har Patrick været her endnu en gang. Nye reservedele gav heller ikke noget positivt resultat.
Jeg vil dog takke Patrick/LF servicecenter for en super proffessionel service.
At Blaupunkt ikke har styr på det kan på ingen måde ændre min positive opfattelse af Patrick/LF servicecenter gode service.
Rigtig god service 👍 …
Rigtig god service 👍 fandt desværre ikke fejlen første gang 🤷♀️
Jeg har haft besøg af en sød og imødekommende Patrick. Gode medarbejdere, der kan omgås kunder med et smil, finder man ikke alle steder.

Servicecenter?
Jeg kan desværre ikke dele de andres begejstring. Der er nu gået en uge siden jeres montør kom og skulle skifte noget på min opvasker med det resultat at den blev utæt så vandet løber ud på gulvet og slet ikke kan bruges. Jeg har ringet 2 gange både mandag den 30/5 og tirsdag 31/5 og begge gange fået at vide at I skulle tale med montøren og har stadig intet hørt fra jer, det er ikke god service i min verden, så måske skal der findes et andet navn til jeres firma.

Resposta da LF-Servicecenter
Patrick fortalte med det samme hvad der…
Patrick fortalte med det samme hvad der var galt med vores køleskab. Godt humør og god service!

God service.
Har lige haft besøg af Patrick.
Dejlig professionel tilgang til problemet med problemfyldt vandtilførsel til opvaskemaskine.
Kan varmt anbefales.

Resposta da LF-Servicecenter
Skulle have skiftet ny motor i vores…
Skulle have skiftet ny motor i vores nye vaskemaskine, og det var Patrick fra LF-Servicecenter der kom og skiftede den, kan kun komme med positive ord og en rigtigt god service🙂

Front på opvasker 🤘
Jeg havde besøg af Patrick idag det skulle skifte front på opvasker plus noget plastik indeni. Og må sige rigtig go service 😃
Serviceminded og informativ om…
Serviceminded og informativ om problemer med maskinen og hurtig prisfastsatgørelse.
Da reparation var for dyr ifht. ny maskine, valgte vi det, men Patrick var super.
Super godt.
Vi har af 3 omgange haft besøg af LF montør Patrick. Det har været super godt, grundet 3 besøg var reservedele der skulle hjem, samt 2 forskellige fejl på opvaskemaskine, hvilket ikke var deres skyld.
Godt humør og super service
Godt humør og super service
Tak til Patrick
Fin og kompetent service
Vi har haft besøg af Patrick da vores nyindkøbte vinkøleskab larmede meget. Der var forud for besøget, meget fin information herunder sms besked på dagen om at teknikker var på vej. Da Patrick ankom, lyttede han til vores anmærkninger, undersøgte køleskabet og afhjalp fejlen herunder gav en god forklaring på problemet som nok stammede fra fabrikkens side.
Fin og kompetent service. 👍🏼👍🏼
Virkelig go og præcis service
Virkelig go og præcis service. Vi er virkelig glade for man idag stadig bruger lidt tid på at reparere ting - og ikke bare kassere og smide væk. En håndværker der ku sit kram gjorde, at vi bevarede vores gode køleskab og miljøet sparet for udsmidning af et ellers godt køleskab. Tak for GO service. 👍🙏

HOLD JER VÆK FRA LF-SERVICECENTER
HOLD JER VÆK FRA LF-SERVICECENTER. Aldrig oplevet noget der bare minder om så lidt service. Opvaskemaskinen ville ikke tage vand ind. Da teknikeren kom havde jeg lagt maskinen ned for at tage slangen af der sad i bunden af maskinen. Uden så meget som at kigge på maskinen var konklusionen at maskinen manglede salt.....den manglede IKKE salt men kunne ikke tage vand ind pga tilkalkning i slangen. Efterfølgende påstår de at maskinen var skilt totalt ad....det var en enkelt slange der var skruet af - den kunne jeg sagtens have sat på igen hvis det havde gjort en forskel. Det besøg uden løsning kostede mig 800,00 kr. HVIS DU SKAL HAVE REPERARERET HÅRDEVIDE VARER KONTAKT DALMOSE EL-SERVICE. De kan reparerer dine maskiner, de er flinke og effektive og nøjes ikke med at stå med hænderne i lommen. Og til sidst - der var alt det salt i maskinen der skulle være!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.