Liljekvists Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket trevlig, kunnig och serviceinriktad personal. Jag behövde hjälp med min gräsklippare samt tillbehör och fick allt jag behövde på ett hjälpsamt och prisvärt sätt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eftersom jag handlade förra året och det gick utmärkt, så valde jag Liljekvists denna gången oxo. Lite trixigt att lägga varor i varukorgen när varan inte var förbokad. Men senare på dagen kunde alla... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Relativt lätt att hitta delar till min grannes Husqvarna TS 138, och beställa dessa. Återkoppling på order, försändning, och leverans är god. Ett litet minustecken är att det endast är möjligt att n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt kundmotagning med väldigt trevlig personal. Profisella och kunniga gällande mitt ärende. Dessutom goda parkerings möjligheter utan för dörren. Kan verkligen rekommendera Liljekvist i Laho... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Serviço de conserto de cortadores de grama
  6. Loja de cortadores de grama

Sobre Liljekvists

Familjeföretaget sedan 1983

Liljekvists är en pålitlig återförsäljare av trädgårds- och skogsmaskiner med flera decenniers erfarenhet i branschen. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter från välkända varumärken som Husqvarna, Kress, Big Green Egg, Holy Smoke, Napoleon, Kamado SUMO, CF Moto och Kärcher, vilket gör oss till en komplett leverantör för både privatpersoner och yrkesverksamma. Vår kunniga personal är engagerad och hjälper dig att hitta rätt utrustning för dina behov, oavsett om det gäller gräsklippning, grillning eller skogsvård.

Förutom vår fysiska butik erbjuder vi en omfattande e-handel där du enkelt kan beställa produkter direkt till din dörr. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en personlig och professionell service, både före och efter köp. Därför erbjuder vi också service och reparationer av maskiner, så att du kan känna dig trygg med ditt köp.

Vi är stolta över vår kundservice och arbetar ständigt för att förbättra våra tjänster. På Liljekvists vill vi skapa långvariga relationer med våra kunder genom att erbjuda hög kvalitet, snabb leverans och support i toppklass. Besök oss online eller i vår butik för att uppleva skillnaden och få hjälp av experter som brinner för det de gör.

Ni hittar våra butiker och serviceverkstäder i Laholm och Halmstad. Välkommen till oss!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

352 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

57 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nöjd och glad

Trevligt och positivt bemötande, personal som va avlyssnande och lösnings fokuserade. Lämnade butiken mycket nöjd och glad.

23 de fevereiro de 2026

Bra produkt

Bra produkt, MEN FÖRETAGET HAR INGEN TELEFON ATT RINGA,, ALLA ÄR JU INT MÄSTARE PÅ "DATOR"

20 de outubro de 2025

Högsta betyg.

Högsta betyg.
Köpte reservdelar till robotgräsklipparen. Gjorde beställningen på morgonen och fick leveransen dagen efter. Snabbt, smidigt och enkelt.

24 de setembro de 2025

Mycket bra service

Blev mycket nöjd med hjälpen att felsöka och reparera min robotgräsklippare. Trevlig personal, bra återkoppling om status i ärendet och snabb service. Kan varmt rekommendera Liljeqvists i Laholm.

12 de setembro de 2025

Defekt produkt?

Efter en omständig installation har maskinen mjukvarufel. Larmar konstant om ”klipphöjdsproblem” trots att den är oanvänd och absolut inget gräs som hindrar. Gjort allt enligt konstens regler för att åtgärda men återkommer var 30 sekund så går inte att använda gräsklipparen…

11 de agosto de 2025

Sen leverans av häcksx

Jag jag köpte en häcksax. 2-4 dagars leveranstid utlovades. Efter ett par dagar hade fortfarande inte ordern behandlats.
Kontaktade då deras support som meddelade att den skulle skickas kommande fredag alt måndag. Ytterligare en vecka gick utan att någon häcksax anlände.
Kontaktade då supporten igen som nu meddelade att Häcksaxen varit restad men skulle skickas inom kort. Mindre lyckad kundvård och dålig koll på sitt eget lager och leveranser kan jag tycka.

16 de julho de 2025
logotipo da Liljekvists

Resposta da Liljekvists

Jag beklagar att det strulade med din order och att du fick fel information från oss. Vad jag misstänker är att vi skulle fått den förväntade leveransen till oss på fredagen eller måndagen men att leverantören sköt fram leveransen pga. rest.

Vi tycker att det är jättetråkigt att du har kommit i kläm och att din upplevelse inte blev den bästa.

Jag tar detta vidare och vi ska försöka vara snabbare med att kommunicera.
Tack för att du meddelade oss så att vi kan bli bättre.

Önskar dig en fortsatt fin dag!
Vänliga hälsningar
Julia