Jeg elsker at handle lokalt og look deluxe er en af mine favorit butikker i byen- pga corvid19 har jeg denne gang bestilt online- en ting var at modtage mine lækre vare, men at pigerne i butikken brug... Ver mais
A empresa respondeu
En fantastisk service - personalet får en til at føle sig velkommen og guider en gennem tøjvalg, ligegyldigt om det er en dyr kjole eller et par strømper. Ud over et dejligt personale har de så mege... Ver mais
A empresa respondeu
Happyhunting Åbenrå. Endnu en fantastisk oplevelse - jeg blev hjulpet igennem med min handel - halvvejs tænkte at jeg ville forlade butikken uden at købe noget - men I hjalp mig gennem mange... Ver mais
Det er altid en fornøjelse at komme i Haderslev butikken. Personalet er altid glade og hjælpsomme, og de er gode til at sige deres menig, om tøjet klæder en eller ikke. Jeg kan varmt anbefale at man h... Ver mais
Fashion, accessories, shoes and beauty webshop & shop. Please enjoy and follow us with our newsletters for more fashion inspiration, offers and personal events! Service and style is our passion.
Storetorv 2A, 6200, Aabenraa, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god service alting søde og flinke når man ringer og hjælpsom ❤️
Online køb. Den rigtige vare og hurtigt leveret.
Min foretrukne tøjbutik!
Jeg handler jævnligt i Happy Hunting, og oplevelsen er altid lige god. Servicen er i top, personalet er virkelig venligt og imødekommende, og man føler sig altid velkommen, når man træder ind. Der er et rigtig godt udvalg, som gør det nemt at finde noget, man kan lide. En butik jeg varmt kan anbefale til andre!
Happy Hunting har de skønneste produkter og den bedste kundeservice 🥰 altid en fornøjelse at handle der 😍
Varer lever op til beskrivelsen. Hurtig levering. Perfekt 🙂
Flotte vare, pakkede fint ind i silkepapir, det er så dejligt, at det ikke bare er en kedelig plastik poser.
Hurtig levering .
Altid hjælpsomme i butikken.
Smilende og god betjening.
Får altid en god betjening af søde medarbejdere i butikken. Særligt Anne er rigtig god til at vejlede mig ift. tøjet. Jeg køber næsten alt mit tøj i denne fantastiske butik. De bedste anbefalinger herfra🌸
God og hurtig service, selvom man ikke lige bor i landsdelen
Altid god service. Altid godt humør og smilende personale.
Som altid god service og smilende hjælpsom personale..
Købte min strik online, afhentede den i butikken, hvor jeg Fik hjælp til at finde den rigtige str.
Super hjælpsom med at finde den rigtige kjole
God service. Hurtig levering. Selvom der var en fejl i str. mål, var der ingen problem med at benytte retur retten.
Super service - fantastiske produkter til en virkelig god pris. Levering indenfor 2 dage.
Super nem/ hurtig og altid gode fine tilbud.
Ordren kom hurtigt og tøjet var helt perfekt. Handler gerne hos Happyhunting.dk igen.
Super hurtig ekspedition af min ordre
Skoene lever 100% op til beskrivelsen
De er bare så lækre
Hurtig forsvarligt indpakket forsendelse
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.