Banner for Lot of Happiness

Lot of Happiness Avaliações 632

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mensen zijn om de goede reden gemotiveerd om nieuwe deelnemers te werven. Geen poeha en show zoals bij de Postcodeloterij. Kleinere prijzen, maar dmv cadeaubonnen kun je zelf kiezen waar je je prijs... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had zo’n leuke ontmoeting met een van de vele colporteurs dat ik vrijwel direct besloot om deze geweldige organisatie te gaan steunen met een maandelijks geldbedrag. Ik sta helemaal achter dit verb... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het heeft me geraakt dat Jade Kops haar ziekteproces zo heeft beleefd. Ik kan via lot of Happiness een kleine bijdrage leveren om genezing voor andere kinderen mogelijk te maken.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik weet nooit er er ooit wel iemand iets wint reclame op tv geloof ik niet daar ik nog nooit een geldprijs gewone heb volgens mij tel de provincie Limburg hier niet mee

Detalhes da empresa

1. Vendedor de loteria
  2. Casa lotérica

Sobre Lot of Happiness

Bij Lot of Happiness - de win-win loterij - geloven we in een mooiere wereld voor iedereen. Goede doelen, groot en klein, zijn hierin de drijvende kracht. Ze verdienen allemaal onze steun. Met jouw deelname aan onze loterij dragen we samen bij aan hun missies.

Meespelen is impact maken. Jij bepaalt zelf naar welk goed doel zo’n 50% van je inleg gaat.

Dat maakt Lot of Happiness dé loterij waar je stem telt en je impact groot is. En waarbij je kans maakt op mooie prijzen. Een miljoen op de bank. Of een nieuwe elektrische bakfiets voor de deur. Win-win dus. Doe je mee?

Happy highlights
🏆 > ± €5.000.000 aan prijzen en cadeaus
👐🏼 > €45.000.000 support aan goede doelen
🎉 > 300.000 happy win-winnaars

Informações de contato

Kans maken op €1.000.000?

Elke trekking kans op €1.000.000 en vele andere prijzen

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

632 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Verzendkosten op een gevallen prijs

Als er af en toe een prijsje valt dan zou het prettig zijn dat die prijs geint kan worden zonder verzendkosten van de partij waar de prijs vandaan komt. Ik heb daarom de meest prijzen niet geint.

Hoi,

Bedankt voor je review en je feedback.

We hebben momenteel één prijs in ons assortiment waarvoor verzendkosten in rekening worden gebracht. We begrijpen dat dit als vervelend kan worden ervaren.

We nemen vandaag nog contact met je op via e-mail, want we weten zeker dat we je blij kunnen maken met de rest van je gewonnen prijzen! 😊

Super goed doel

Lots of happiness - voor de super goede doelen en voor de speler voor de prijzen. Win win situatie.

Hoi Hans,

Dat is ‘m precies 💙.

Mooie doelen steunen én zelf kans maken op prijzen. Win-win dus 🙌

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De beste man an de telefoon niks mis…

De beste man an de telefoon niks mis mee maar heb nog steeds geen mail gehad overcdiextaart echt waardeloos

Hoi Bryan,

Dank je wel voor je review 💜

Fijn dat je goed bent geholpen aan de telefoon 🙌 Jammer dat de mail over de taart nog niet is aangekomen. Dat zou wel zo moeten zijn.

We gaan er meteen achteraan en zorgen dat het snel voor je geregeld wordt 👍

Fijne organisatie.

Fijne organisatie.
Speel 4 maanden mee en heb al 2x een leuk prijsje mogen ontvangen.

Hoi Chantal,

Lekker bezig 💚.

Super dat je al twee keer in de prijzen bent gevallen. Dat is geluk hebben 🙌

Fijn dat je meedoet en dank je wel voor je support en mooie review!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb zo mijn twijfels. Je hoort niet veel bijv op socials

Ik heb zo mijn twijfels

Hoi Connie,

Dank je wel voor je review 💙

Jammer om te horen dat je twijfels hebt. We zijn juist actief op socials en delen regelmatig updates op LinkedIn, Instagram, TikTok en Facebook 🙌

We snappen dat zichtbaarheid belangrijk is, dus goed dat je dit aangeeft.

Is er iets wat we kunnen doen om dat vertrouwen te versterken en die extra ster te verdienen? Laat het ons gerust weten 👍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

leuke ervaring en prijs met steun voor een ander

leuke ervaring en op zijn tijd een prijsje

Hoi Bassie,

Wat fijn om te horen 🧡

Een leuke ervaring én tegelijk iets goeds doen. Daar worden we blij van 🙌

Is er nog iets wat we kunnen doen voor die extra ster? Laat het ons gerust weten 💛

Goede doelen

Het geld wordt gebruikt voor goede doelen

Hoi Ineke,

Klopt helemaal 💚

Samen zorgen we dat goede doelen gesteund worden en er echt impact wordt gemaakt 🙌

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Niet tevreden

Ik heb geen mails gehad over gewonnen prijzen. De klantenservice is wel goed bereikbaar en ik werd direct goed geholpen. Maar ik wacht nog steeds op een tijdschrift dat ik 3 maanden geleden heb gewonnen.

Hoi Femke,

Dank je wel voor je review 💛

Fijn dat je goed bent geholpen door onze klantenservice 🙌 Jammer dat je de mails niet hebt ontvangen en nog wacht op je tijdschrift.

Het kan zijn dat het tijdschrift niet iedere maand uitkomt. Zou het kunnen dat het daardoor langer duurt?

We sturen je nog even een mail om dit samen te checken en netjes op te lossen 👍

Goede doelen

Goede doelen. Leuke prijzen te winnen

Hoi Nicole,

Mooie combinatie toch 💜.
Goede doelen steunen én kans maken op leuke prijzen. Dat maakt het extra leuk 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik doe iets voor kinderen die hulp…

Ik doe iets voor kinderen die hulp nodig hebben.

Hoi Hetty,

Wat mooi om te horen 💚

Met jouw deelname draag je bij aan goede doelen die echt verschil maken. Dat maakt meespelen extra waardevol 🙌

Goed!

Is fijn dat je een goed doel zelf mag uitkiezen, die de helft van je inleg krijgt. Dus altijd win-win😊

Hoi Femke,

Dat is precies het idee 😊💚

Jij kiest zelf welk goed doel je steunt en maakt tegelijk kans op mooie prijzen. Win-win dus inderdaad!

Fijn dat je dat zo ervaart!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netjes op te hoogte gehouden van de…

Netjes op te hoogte gehouden van de prijzen. En het is voor een goed doel.

Hoi Peter,

Fijn om te horen 💜

Goed om te weten dat alles duidelijk wordt gecommuniceerd én dat je tegelijk iets goeds doet 🙌

Het is een goed doel

Het is een goed doel. Als je wat wint hebben ze leuke prijzen.

Fijn om te horen 💚

Mooie prijzen én tegelijk iets goeds doen. Dat maakt het extra leuk 🙌

Is er nog iets wat we kunnen doen voor die extra ster? Laat het ons gerust weten 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is goed dat men de zwakkere in de…

Het is goed dat men de zwakkere in de samenleving helpt!

Hoi Tom,

Mooi dat je dat zo ziet 💛

Samen maken we impact voor mensen die dat goed kunnen gebruiken. Dat maakt meespelen extra waardevol 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mensen zijn om de goede reden…

Mensen zijn om de goede reden gemotiveerd om nieuwe deelnemers te werven.
Geen poeha en show zoals bij de Postcodeloterij. Kleinere prijzen, maar dmv cadeaubonnen kun je zelf kiezen waar je je prijs wilt besteden, dus géén promotieartikelen als prijs en géén 4e of 5e kookboek...;-)

Hoi Frans,

Wat een mooie en eerlijke review 💙

Fijn dat je onze aanpak zo waardeert. Gewoon duidelijk, zonder poespas en met prijzen waar je echt iets aan hebt 😉

En ondertussen samen impact maken voor goede doelen. Dat maakt het een echte win-win 🙌

Wat een mooi doel

Wat een mooi doel. Ik ben trots dat ik hier onderdeel van uit heb mogen maken. Nu is het tijd om een ander doel te gaan steunen.

Hoi Wianda,

Wat mooi dat je hebt meegedaan 💜

Dankzij jouw deelname hebben we samen goede doelen kunnen steunen. Daar mag je trots op zijn 🙌

Succes met je volgende keuze en mooi dat je betrokken blijft bij dit soort initiatieven 💛

Hoi Luc,

Mooi en simpel gezegd 💚

Via de loterij samen impact maken voor goede doelen. Dat maakt meespelen extra waardevol 🙌

Gewoon meedoen

Is een goed doel zonder winstoogmerk

Hoi,

Fijn dat je dat zo ervaart 💛

Met jouw deelname zorgen we samen dat zoveel mogelijk naar de goede doelen gaat. Samen maken we impact 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zelf goed doel uitzoeken is perfect en…

Zelf goed doel uitzoeken is perfect en leuke prijzen

Dat vinden wij ook 💚

Zelf kiezen welk goed doel je steunt én kans maken op leuke prijzen. Dat maakt het een echte win-win 🙌

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nog maar weinig prijs gehad zoals ze…

Nog maar weinig prijs gehad zoals ze zeiden dat je hier veel meer kansen hebt , valt tegen

Hoi Ans,

Jammer om te horen 😕

We snappen dat je hoopt vaker in de prijzen te vallen. Het blijft natuurlijk ook een stukje geluk hebben 🍀

Wat we wel kunnen zeggen: bij ons valt er bij 1 op de 6 loten een prijs 🙌

We duimen dat het geluk snel jouw kant op komt 💚

Team Lot of Happiness

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.