Lund Dyreklinik Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brugt lund dyrklinik så længe jeg kan huske tilbage har altid været tilfreds aldrig blevet dårlig behandlet. Lars har altid gjort alt for vores hunde og mig han ved godt jeg er hønemor med mine hu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk dejlig oplevelse at komme på Lund dyreklinik. Empatisk og professionel dyrlæge, der tager sig god tid til både dyret og ejeren når det er svært at sige farvel til sit elskede dyr. Alt foreg... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Han bør gå på pension. Han var en traumatisk oplevelse, da han skulle aflive min kat med knogle kræft. Farede forvirret ud og ind af lokalet. Havde ikke de ting hos sig som han skulle bruge. Kun... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dyrlægen er meget erfaren og dygtig til sit job. Stedet er af ældre dato men både velholdt og hygiegnisk. Medarbejderne er dygtige og kalder en spade for en spade. Hvis man ikke vil høre en ærli... Ver mais

Detalhes da empresa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Lund Dyreklinik

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når man har været glad for sin dyrlæge…

Når man har været glad for sin dyrlæge i ca. 25 år, må det være på tide at give ham sin ros her. Vi har haft 4 hunde i løbet af de år, og har der været noget med dem – stort eller småt – har Lars Preisler taget sig af dem på bedste måde. Vi har aldrig haft det mindste at klage over, og fået den absolut bedste behandling. Der har været både grin og gråd, det sidste, når vi har måtte tage afsked med vores hunde, som alle opnåede en høj levealder trods diverse skavanker.
Jeg kan kun give Lars og Susanne Preisler mine bedste anbefalinger.

20 de maio de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Første Mødet med ”Ny” Dyrlæge

Første Mødet med ”Ny” Dyrlæge
Lars fik jeg anbefalet, af min opdrætter, der hade brugt denne dyrlæge i årevis, Min tanke var, at efter vores egen, var blevet udekørende dyrlæge, var det måske en god løsning.
Lille knude på str. Med en 2 krone fandt jeg for omkring en lille uge side, men den forsvandt ikke igen, så det var tid til en konsultation hos den omtalte dyrlæge dyrlægen Mandag den 6 maj 2019.
Det første der mødte os, da vi kørte ind i den her lille by Lund, var et Rødt bindingsværkshus hus, hvor på der var et sort skilt på 60x40 med hvid skrift, der stod Lund Dyrklinik og katte hjem, vi kørte op af indkørslen og ind på Gårdspladsen der var omkring 300km2 så der var lige plads til 3 biler, uden foran døren til klinikken stod en håndfuld mennesker og ventede (I første omgang, strejfede det ikke lige min tanker) der var både nogen med, hunde og katte, kaniner i en pærevælling.
Receptionen var et lokale på nok omkring 2 x 2 m. Der sad endnu en håndfuld, i dette rum var 3 døre, Klinik – Privat – Wc, bage døren hvor der står Privat høre man et par kvinder eller 3 i et højt tonen leje bagtale en ”Patient/Kunde” de nærmest råber i munden på hinanden og griner højt lydt, mens man sider og venter.
Der var ingen til, at tage imod dig, du kom ikke i kontakt med nogen veterinærsygeplejerske overhovedet. du trækker et nummer, når du efter en anden patient finder ud af, det er det du skal.
Når det så bliver din tur, kommer du ind i et rum på str. 4 x 4 m. der står et skrivebord et hævesinke bord til dyrene og langs den ene væk køkken elementer med vask og bordplade, hvor der ligger bunker, med papir og klude og medicin oven i hinanden.
Manden (Dyrlægen) virker lidt forvirret og stresset, heller ikke der stoppede jeg op ( Hvorfor i alverden ikke) Når men hvor alting er, var det her jo ”Kun en åben konsultation” så det måske, var der derfor, manden var lidt presset.
Vi fik dommen, det var en svulst og han skulle opreres, Onsdag den 8 Maj 2019 kl 9. jeg var der, som altid til tide og 15 min. Før, jeg hade mulighed for lige, at gå en tur med Eigil og få ham til, at føle sig trygt.
Når man få en tid, så er det vel din tid og, du har mulighed, for, at stille spørgsmål og føle dig tryg, men dette var heller ikke tilfældet her, det der mødte mig, var igen dette vente værelse, hvor du trækker et nummer og så venter du til, det bliver din tur.
Da jeg kom ind, mødte jeg igen den selv samme forvirret mand og han kunne ikke huske os fra 2 da forinden, så da jeg nævnte for ham, at vi ikke ønskede, at Eigil skulle kasteret, så han forvirret på mig og gav mig et blik der, så spørgerende, som om det var mig der hade et ord forråd, som han ikke forstod.
Lang om længe, forklarede jeg forløbet fra om mandagen og først der gik der et lys op for ham, vi fik løs snakket tingene igennem og, nu skulle han følge Eigil ind i baglokalet og her startede det værst tænkelig for mig, det sidste jeg husker er jeg så skræken i øjne på min hund og hans utryghed.
Jeg lovede Dyrlægen, at ringe for, at give endelig beske omkring om Eigil skulle han en Stav i stede for en kastering, så jeg ringede og snakked, med en dame der hed Anja hun, virkede, som om hun ikke viste de hade en hund, der hed Eigil, hvis skæbne lå i deres hænder og under fuld nakose, men jeg fik langt om længe også forklaret hende, at Eigil ikke skulle have en stav nu, om jeg så kunne spare penge eller ej, det var ikke vigtigt for mig.. Dog ville det være fedt, hvis de lige gad give ham en tandrensning, nu han var der, for jeg syntes ikke hans ånde var, som den plejede.
Da vi var nået omkring klokken 15 ringede jeg for, at høre om hvordan det var gået med min hund og om hvornår jeg kunne hente ham, mens jeg var i røret henvendte hun sig til dyrlægen og han svarede, at jeg kunne hente ham mellem 17 og 18.30.
Kl 16.11 modtager jeg en sms Deres hun er færdig opereret og ligger nu til opvågning du kan hente ham kl 16.30 – 18.Det skal lige siges, jeg bor 40 min væk fra dyrlægen, samme syn, som før beskrevet mødte mig i gårds pladsen træk et nummer og vent.
Igen forvirret mand, som hade wupti glemt og give Eigil hans vacciner, som han så gjorde mens jeg var nede på vejen efter bilen, da der ikke var plads i indkørslen, nu kommer det værste, da Dyrlægen hentede Eigil ud fra baglokalet, mødte mig en hund som der var smurt ind i afførring på hele bag partiet og hans kommentar var, han har nok lidt nervøs mave de næste par dage, vi har vaskede ham flere gange.
Eigil var selvfølgelig grokki efter narkosen og han var nok også dopt af smerte stillende, da jeg fik ham ud i bilen rystede han over hele kroppen, som om han hade frosset i flere timer, han var kold, han var angst og hade de mest paniske øjne.
Vi har intet fået med hjem udover en skalpel til, at tage stingene om 10 – 12 dage, hvis jeg ikke kunne finde ud af det selv, så skulle jeg bare komme forbi, ingen smerte stillende til de næste dage, ingen krave, så han ikke slikker i det.
Da vi ankom hjemme nærmest skreg han, af hvilken grund ved jeg ikke, der er sket et eller andet, han her på første dage ikke viger fra min side og i denne skrivende stund ligger han ved siden af mig på hans stol, han er træt og udmattet og der løbet forsat afføring ud af ham, han har til morgen får kylling og ris, samt HUSK i håb om, at rede maven, nu får det lige en dag mere ellers må jeg ind på Dyrehospitalet i Århus og få ham tjekket.

9 de maio de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lars Preisler er som dyrlæge fagligt…

Lars Preisler er som dyrlæge fagligt dygtig. Har alt udstyr til rådighed i klinikken såsom rtg og scanner osv. Har et godt tag på dyr og jeg har altid været tryg når mine dyr har været på besøg hos ham. Kan 100 % anbefale ham som dyrlæge. JEg har været kunde hos ham siden han startede.
Mvh Sanne Jespersen. Kennel Sahitas. Opdrætter af yorkshireterrier hvalpe igennem næsten 30 år

30 de julho de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompetent behandling og kærlig omsorg for vores hvalp

Besøgte Lund Dyreklinik for første gang med vores lille hvalp. Lars var utrolig sød - grundig og forklarende omkring vores lille hund. Han var kompetent omkring vores hunds hoste - og samtidig tog han sig tid til at hygge om hunden og forklare os lidt ekstra omkring “hvalp i hjemmet”. Vi fik en flot hundesnor med - tak for den. Bestemt et sted vi vil fortsætte med at komme - tak!

1 de janeiro de 2018

Dygtig dyrlæge

Dygtig dyrlæge. Dejlig sted at komme. Får en forklaring og snak vi kan forstå. Føler os 100% tryk ved den behandling vores hund får.

27 de agosto de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk ærlig og omsorgsfuld dyrelæge

Mine oplevelser af Lund Dyreklinik v. Dyrlæge Lars Preisler, har udelukkende været gode. Der bliver draget omsorg for mine kæledyr, og jeg har fået god og ærlig rådgivning omkring prognoser og behandlingsmuligheder.

Jeg overlader trygt mine katte ved Lars, som jeg ved vil gøre sit ypperste, så de får den bedst mulige behandling.

Priserne er flotte sammenlignet med mange andre dyrlæger.

Hermed mine varmeste anbefalinger til Lund Dyreklinik.

22 de janeiro de 2016

God rådgivning

Vi har fået vores kat vaccineret på Lund dyreklinik og har fået super god rådgivning omkring pasning og til meget rimelige priser også. Man kan tydelig mærke at dyrlægen har rigtig meget omsorg for ens dyr og det betyder bare SÅ meget. Vi kommer helt sikkert igen :)

3 de abril de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais