Detalhes da empresa

1. Serviços Empresariais

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi lægger vægt på kvalitet, flexibilitet samt service og har hurtig levering på alt grafisk.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det var engang så godt, og nu er det en tragedie

Engang var Lundgreen virkelig gode. De har alle dage været i den dyre ende, men deres gamle grafiker, forstod service, og var en fantastisk grafiker. Han er desværre gået på pension og både kvaliteten, "servicen" og priserne er en saga blot.

*** Respons til Lundgreen i forbindelse med deres svar på min anmeldelse ***

Det er fuldstændig korrekt at han var en fantastisk servicemand... men det tog du dig også top betalt for! Man kan ikke både få gode anmeldelser og gode betalinger! Jeg betalte altid uden at stille spørgsmål.

Som I nok selv ved kan I ikke konkurrere på prisen, og derfor må og skal jeres styrke være ved de hurtige service! Og det er så derfor vi er mange der har ringet til jer, når det skulle gå stærkt. Mit forhold til mine klienter er meget vigtigt for mig, så derfor bliver jeg i sandhed ophidset når det firma jeg har stolet på til at løse en visitkortsopgave, melder pas en time før deadline!

Jeg ringede til jer, for det "arbejde" i lavede på de visitkort var unægtelig ikke særlig godt... det var faktisk decideret dårligt og grimt! Jeg opfordrer jer til at se det design igennem. I burde, efter min mening, ikke revse jeres kunde, men istedet medarbejderen... Det "design" i kom med var så langt under acceptabelt, og den slags var aldrig sket med den gamle medarbejder! Derfor bruger jeg en tone, når jeg ringer til jer, fordi der burde være en korrekturgang der fangede den slags... Jeg bliver kort sagt hidsig når I som underleverandør svigter på den måde som I gjorde der!

men jeg lærte en lektie og derfor får I denne anmeldelse!

8 de maio de 2015
Avaliação não solicitada
logotipo da Lundgreen

Resposta de Lundgreen

Kære Henrik

Du har fuldstændig ret: Leif gav dig en fantastisk service. Han blev her gerne efter arbejdstid gang på gang ( også på fredage, som du så ofte har brug for)!

Sidst vi havde kontakt med dig var (igen) en fredag kl 9, hvor vi lige skulle lave grafisk layout/opsætning på et visitkort til et af dine nye firmaer.
Disse skulle opsættes og leveres samme dag.

Vi sendte korrektur med det samme og derefter ventede vi på svar i 3 timer, hvor du heller ikke svarede på vore opringninger.

Ved lukketid ringede du mig op og fortalte at vor service/layout ikke var OK ( jeg vil ikke her gentage det sprog du anvendte i omtalen af mit personale).
Jeg meddelte dig at med den tone du brugte måtte vi konstatere at vi nok ikke er den rette leverandør og derfor ikke ville gøre mere ved opgaven.

Når du nu var så glad for samarbejdet med os (Leif), syntes jeg da at du godt kunne have givet Leif den glæde at få en god anmeldelse her på siden, bare én af de 30 - 40 gange hvor han hjalp dig (efter lukketid).

Vi ønsker dig held og lykke med samarbejdet med et andet trykkeri.

Mvh
Benny Lundgreen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais