Lusanna Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was zo stom om afdekplaatjes weg te gooien, die bij de elektromotoren horen voor een verstelbaar bed. Los bestellen kon niet , maar via de vestiging Hengelo Ov heb ik andere klepjes mogen ontvangen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

On line Grandala Electrisch Boxspring onderstel besteld. Super geholpen door Rob! Bevestiging motor was stuk, nieuwe werd direct verzonden. De oude hebben we kunnen achterlaten in Leerdam, waar we gel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lusanna Hengelo goed bed gekocht. Levering optijd en zeer netjes geholpen in de winkel. Bezorging was ook top geregeld. Het bed slaapt supper goed net alsof je opnieuw herboren word. Mocht er vragen z... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren onze nieuwe bed geleverd een mooie elektrisch verstelbare boxspring, met zorg geleverd en geplaatst door 2 kanjers van monteurs,duidelijke uitleg gekregen en alles netjes opgeruimd een dik... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis para Quartos

Het online slaapwarenhuis met een verfijnd assortiment slaapkamerartikelen met de beste prijsgarantie, deskundig advies en super snelle levering door heel Nederland. Welterusten!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

101 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alle positieve reviews zijn nep

Alle positieve reviews zijn nep, waarschijnlijk gekocht of zo.
Slechtste zaak ooit.
Niks kopen hier.
Oplichters!!!

17 de agosto de 2020

Beste Black Beatle,

Wat vervelend te lezen dat je zo ontevreden bent over Lusanna.nl. Eerlijk is eerlijk, ook bij ons gaat er af en toe was mis. Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice om te bespreken wat je dwars zit. We proberen er altijd samen met de klant goed uit te komen. We horen graag van je.

Goede service!

In februari een bed gekocht bij Lusanna, alles goed geregeld, erg behulpzaam en de klatenservice is super, ook hadden we persoonlijk contact via whatsapp met de bezorger, op deze manier konden we een datum en tijd afspreken. Bed is gisteren geleverd ( we hadden in feb net een huis gekocht, en nu was het pas tijd voor het bed ) bed was dus een tijdje opgeslagen bij Lusanna. Top service !!

11 de agosto de 2020

Top service

Een jaar geleden een bed gekocht. Door eigen schuld een onderdeel kapot. Contact opgenomen en direct goed geholpen en gratis onderdeel gekregen. Wat een service👍🏽👍🏽👍🏽. Dit maak je niet meer veel mee.

9 de agosto de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Komen afspraken niet na en zijn ronduit onbeschoft!

Komen afspraken niet na en zijn ronduit onbeschoft!

Twee weken geleden een bed gekocht die we elk moment op konden halen, want waren altijd leverbaar en veel in voorraad. We hadden een aanbetaling gedaan en het bed zou apart gezet worden. Tijdens de verkoop erg goed geholpen en het wekte veel vertrouwen. Afgelopen weekend kwamen we het bed ophalen, maar tot onze grote verbazing was het bed niet meer op voorraad en de komende weken ook niet (5 weken levertijd). Er werd voorgesteld om het bed uit de showroom mee te nemen, daar kwam een kleine tegenprestatie bij (2 kussens). Uiteindelijk mee akkoord gegaan en het bed zou uit elkaar geschroefd worden en klaargemaakt voor vervoer. De verkoper liep ineens gewoon weg om andere klanten te helpen. We werden in onwetendheid achtergelaten en zijn naar 15 minuten maar eens naar buiten gelopen waar de verkoper met andere klanten bezig was. Toen we vroegen of het bed nog een keer uit elkaar gehaald ging worden, want het leek ons dat het bed niet vanzelf uit elkaar ging vallen sprak de verkoper een collega aan en vroeg of hij het even wilde doen. Was ons dus totaal vergeten. We gaven aan niet de hele dag te hebben en het niet netjes vonden dat we zo slecht geholpen werden nadat zij een behoorlijke fout gemaakt hadden. Toen kregen we een hele arrogante reactie van de verkoper: "Nou ik wil niet arrogant doen, maar het bed verkopen we toch wel en we verkopen zoveel bedden dat 1 bed minder echt niet uit maakt". Toen was het voor ons wel echt de maat vol en hebben we ons geld terug gevraagd, dit kregen we en we zijn vertrokken.

Mensen, let echt op bij deze zaak! Ze beloven je dingen die ze niet waar kunnen maken. Het is allemaal grootspraak.

Lusanna Leerdam nooit meer, het levert alleen maar gedoe op.

19 de maio de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn bed 7 januari besteld en…

Ik heb mijn bed 7 januari besteld en nu nog niet binnen ze zegen iedrekeer bel of schrijf over 2 weken maar terug ik ben het nu zat ik ben het zat wil nu mijn geld terug volgens mij zijn het oplichters ik ben nu heel boos en bel je op dan word je door gestuurd dat je moet bellen dan bellen ze je terug nou niet gebeld waarde loze zaak

5 de março de 2020

Beste Gijsberts,

De levertijd van jouw bestelling is inderdaad meerdere keren uitgesteld. Wat wij zeer betreuren. Dit is niet de normale gang van zaken. Om die reden hebben we dan ook gister direct je verzoek ingewilligd om het aankoopbedrag terug te storten. Dit is inmiddels gebeurd.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Boxspring gekocht in leegverkoopwinkel…

Boxspring gekocht in leegverkoopwinkel Vestiging Goes. Aardig geholpen, waardoor ik geen enkel vermoeden had dat dit wel eens heel anders af zou kunnen lopen.
Wij hebben een boxspring, toppers, kussens en een dekbed gekocht, de kussens konden we gelijk meenemen maar het uitgezochte dekbed ( 220x240 wol ) zou met het uitgezochte bed geleverd worden. gekozen voor elektrisch systeem. Toen ik werd gebeld voor een leverdatum vroeg ik of het uitgezochte dekbed mee zou komen omdat ik graag het bed op zou willen maken. Goed dat u belt want dat staat hier op de bon als omcirkeld ?? Op mijn bon niet , alleen om de kussens want die had ik gelijk meegenomen van de Vestiging Goes.
Er werd ( optijd ) een dekbed opgestuurd, maar NIET het dekbed wat wij hadden uitgezocht! Wat wij kregen is een heel zwaar dekbed waardoor je het gevoel hebt onder een Plank te liggen. Ook is er van 1 kant van ons bed een elektrisch systeem kapot. Hier hebben we over gebeld, gemaild, fotos bon opgestuurd, maar er wordt niet gereageerd en de beloofde tekst( we reageren binnen 1 dag ) word niet nageleefd. Wij hebben hierdoor een heel naar gevoel over gehouden aan de aardige man( vestiging Goes ) die ons liet geloven dat het allemaal Goed geregeld zou worden en dat er lovende berichten binnenstromen over lussana. Helaas niet voor ons. Wij zien graag z.s.m. Een nieuw werkend elektrisch systeem en een nieuw dekbed met rits opgestuurd worden voor ons bed. Vestiging Goes leegverkoop.

22 de fevereiro de 2020

Heel jammer

Heel jammer, ons dekbed is veel maar dan ook veel te warm. Dit dekbed is ons geadviseerd en de verkoper vertelde ons dat hij er zelf ook 1 had en hij er zeer tevreden over was. Vandaag gebeld voor een oplossing maar die was er niet. Schandalig. Hoezo geen oplossing. Slechte service.

28 de novembro de 2019

Oplichters!!

Voel me opgelicht door lusanna leegverkoopwinkel in Leerdam en uiteindelijk door lusanna als geheel. Je wordt gelokt met reclame van hoge kortingen. Uiteindelijk daar staan er 2 halve bedden met kortingen. Voor de andere dingen betaal je meer dan de hoofdprijs. Voor de topdek matras waar ik voor kwam heb ik achteraf meer betaald dan de prijs in de webwinkel.
Daarnaast heb ik een molton en 2 hoezen gekocht voor om de matras. Allen met een hoekhoogte van 30 centimeter zodat de om topper en matras heen zouden kunnen. Molton en 1 hoes passen alleen om topper, andere hoes heeft een vreemde pasvorm en past helemaal niet. Gebeld naar winkel Leerdam, je komt dan uit bij online klantenservice die je vervolgens niet kan helpen omdat je het bij de winkel hebt gekocht. Na aandringen en het bericht dat ik al 1 keer 3 kwartier heen en terug heb gereden en benzine heb betaald om opgelicht te worden en dat niet nog een keer ga doen wordt beloofd dat ik teruggebeld zou worden. Dat is nu 3 weken geleden, nooit meer iets gehoord. Heb niet eens geklaagd over de prijs van de topper, wilde alleen een passende hoes.
Voel me bedrogen en opgelicht en niet geholpen. Nooit meer lusanna!!!

30 de outubro de 2019

Resposta da Lusanna

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad bij de leegverkoopwinkel in Leerdam, onze oprechte excuses daarvoor! We komen graag met je in contact om beide punten die je aankaart goed, snel en netjes voor je op te lossen. Wil je een mail sturen naar klantenservice@lusanna.nl met een foto/scan van de orderbon? Je mag binnen 1 werkdag reactie van ons verwachten.

Nepperij

Nepperij. In Leersum zeggen ze al maanden, dit is de laatste kans met data erbij (schuiven ze iedere keer op) Leegverkoop. Hoge kortingen. Er klopt niks van. Er is maar weinig echt in de aanbieding. En wat er in de aanbieding is van slechte kwaliteit. De mooie bedden, daar betaal je nog de volle mep voor.

9 de setembro de 2019

slechte levertijd!

slechte levertijd!

ik heb op 13 juli een bed onderstel gekocht met de afspraak dat deze een week later geleverd zou gaan worden.
we zijn nu inmiddels 9 weken verder en heb nog steeds niks!!!!
je hoort verder ook helemaal niks,

3 de setembro de 2019

slechtste service ooit!!!

Ruim anderhalve maand een bed gekocht bij filiaal Almere. Wij kregen te horen het wordt geleverd op 16 Oktober. Ik heb die dat vrij moeten nemen en heb ons oude bed uit elkaar gehaald en naar beneden gesjouwd. Wij wonen op de 4e etage. Maandag 15 Oktober klantenservice gebeld, die wosten nergens van omdat hun alleen voor internetbestellingen zijn. Dinsdag filiaal terug gebeld, kregen te horen dat t bed nog niet binnen was. Hierover nooit een mail of telefoontje gehad. Dus heb ik die dag voor niks vrij genomen, en kon het oude bed dus weer naar boven slepen en in elkaar zetten. Hij kon ons nog niet zeggen wanneer het bed er zou zijn, maar waarschijnlijk woensdag. Dinsdag 23 Oktober weer gebeld, is het bed er nog steeds niet. Kregen nu weer te horen nee waarschijnlijk komt het volgende week donderdag binnen en dan leveren we het de dinsdag daarop. Er is niks gezegd over een of andere compensatie oid. Het betekend dus dat ons bed ruim twee maanden na bestelling EN betaling nog niet binnen is. Daar bovenop word je dus nergens van op de hoogte gehouden en moet je er continu achteraan zitten. Ik heb niet vaak meegemaakt dat er zo’n slechte service geleverd word. Ik zal iedereen aanraden NIETS bij deze winkel te kopen. Ik wacht volgende week donderdag af en anders wil ik mijn geld terug. Wat een slecht bedrijf is dit!!

23 de outubro de 2018

Top ervaring.

Paar moltons en kussenslopen voor Butterfly kussens (bijzonder. vorm) besteld. Om 20.00 besteld de volgende dag om 13:42 in huis. Super snel.
Ook overige zaken niets op aan te merken; - juiste producten geleverd, - factuur en betaling prima, - track en tracé prima, - verpakking prima, - post.nl prima. Top ervaring.

5 de junho de 2018
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Onzekere klant....slaap ik op de grond of in een bed!

Gevraagd aan de verkoper in Almere of mijn bed op tijd geleverd kon worden? " zou geen probleem moeten zijn omdat ik ruim de tijd zou hebben! Nu vraag ik mij af of ik morgen op de grond slaap of in een bed omdat niemand mij kan vertellen wanneer het bed precies geleverd wordt! Als ik dit van tevoren had geweten dan had ik mij hierop kunnen voorbereiden.

27 de fevereiro de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Speciaal vrijgenomen om mijn bed in …

Speciaal vrijgenomen om mijn bed in ontvangst te nemen. Op de dag zelf om 12 uur smiddags een (lekker persoonlijk) mailtje dat het helaas niet die dag geleverd kon worden.

7 de dezembro de 2017

Goedemiddag,

Heel vervelend dat het zo is gelopen! Je hebt helemaal gelijk: we hadden je inderdaad moeten bellen in plaats van een e-mail sturen. De situatie is vanochtend besproken tijdens ons wekelijkse werkoverleg, we zullen het in het vervolg anders aanpakken.

Het ging in dit geval dus om een technische storing bij de bezorgdienst. Om je tegemoet te komen hebben we je gratis een beschermhoes opgestuurd om het vouwbed weer netjes te kunnen opbergen. We hebben elkaar afgelopen vrijdag nog telefonisch gesproken en toen vertelde je dat de bestelling de dag erna gelukkig netjes is bezorgd. Fijn!

Hopelijk is het hierbij dan goed afgehandeld. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! We zien je graag nog eens bij ons terug.

Als er verder toch nog vragen zijn: stel ze gerust!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Petje af voor de klantenservice van Lusanna!

Ik had bij Lusanna 2 anti-slip matten gekocht om te voorkomen dat het topdekmatras van het onder matras gleed. Helaas werkte het niet zoals gehoopt. Omdat ik al eerder producten bij Lusanna had gekocht waar ik wel heel tevreden over was had ik het product uitgepakt, en de verpakking en bon weg gegooid. Toen bleek dat het product voor mij niet het juiste was meldde ik dit in een recensie en gaf slechts 1 ster. Lusanna stuurde mij direct een prive bericht. Ik mocht het product zonder meer retourneren, en ze maakten een uitzondering: het mocht zonder de originele bon. Dat is pas service! Mijn geld wordt terug gestort, petje af voor de klantenservice. De eerder gekochte matten die voorkomen dat de boxspring matrassen verschuiven werken trouwens prima, daar zijn we heel tevreden over!

16 de junho de 2017