Luzac Avaliações 164

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De school heeft heel goed meegedacht. En de kans geboden om in 3 pittige, maar hele leerzame weken. Mijn zoon met de zomerschool, in Hilversum. Eind augustus alsnog zijn HAVO diploma te kunnen halen.

Detalhes da empresa

Je haalt pas echt het maximale uit jezelf bij Luzac. We zijn niet zomaar de grootste en succesvolste particuliere school van Nederland. Ons onderwijs sluit precies aan op jouw doelen. We helpen je daar niet alleen naartoe, maar dagen je uit om verder te groeien. Met alle (zelf)kennis en skills die je opdoet, stuur je straks zelf richting je succes. Dat maakt Luzac de beste investering in je toekomst.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

164 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Zomerschool Luzac

Onze zoon heeft in 3 weken tijd alsnog zijn diploma gehaald via en dankzij de zomerschool. De begeleiding van de leraren was heel erg goed, persoonlijk en motiverend. Het was hard werken met een heel mooi resultaat.

Resposta de Luzac

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat jullie zo positief zijn over onze begeleiding tijdens de Zomerschool. Gefeliciteerd met zijn diploma en veel succes gewenst in de toekomst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrokken docenten en volle inzet en aandacht.

Resposta de Luzac

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zoon via de zomerschool alsnog zijn diploma heeft gehaald. Gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Luzac zomerschool

Ik was net gezakt op mijn diploma. Ik heb uiteindelijk gekozen om Luzac zomerschool te volgen. Het was zwaar en duur, maar er was heel veel begeleiding en de docenten waren aardig en goed. Verzorging was ook optimaal. Uiteindelijk met een 7 geslaagd voor mijn diploma. Ik raad Luzac ten zeerste aan als je niet nog een jaar wil mislopen.

Resposta de Luzac

Bedankt voor je positieve review! Gefeliciteerd met je diploma en veel succes gewenst in de toekomst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De zomerschool is een uitkomst

De zomerschool is een uitkomst! Prima georganiseerd en een goede inhoud. Drie weken hard werken om alsnog diploma en of extra vak te halen.

Resposta de Luzac

Bedankt voor je mooie review!

Ervaring Luzac

Als moeder heb ik de begeleiding van Luzac voor mijn zoon als zeer prettig en waardevol ervaren. De professionele en betrokken aanpak gaf ons veel vertrouwen. De persoonlijke aandacht en de manier waarop de docenten zich inzetten voor zijn ontwikkeling hebben echt het verschil gemaakt. Wij kijken met een goed gevoel terug op deze periode en zijn dankbaar voor de steun en inzet van Luzac.

Resposta de Luzac

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze begeleiding als prettig en waardevol hebt ervaren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn zoon was op het nippertje gezakt…

Mijn zoon was op het nippertje gezakt voor zijn Havo diploma. Dat was erg zuur voor hem maar ook voor mij en al zijn docenten die het hem hadden gegund. Om een jaar te doubleren zag hij niet zitten dus gelukkig trof ik de advertentie aan voor de zomerschool waardoor hij met het herschrijven van zijn werkstuk alsnog een kans had om te slagen. Hij heeft die kans benut en dankzij het systeem van Luzac is het gelukt.

Resposta de Luzac

Bedankt voor je positieve review! Gefeliciteerd met zijn diploma en veel succes gewenst in de toekomst.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ik zit op Luzac Den Haag ik heb mijn…

ik zit op Luzac Den Haag ik heb mijn rooster op zaterdag gekregen en was daar wel blij mee dan ga ik maandag naar school volg ik mijn rooster volledig er staat in dat ik om 13:45 uit ben ik woon een uur reizen van locatie ik ga dan naar huis als ik dan de zelfde dag om 16:55 in mijn rooster kijk is deze volledig om gehaald en klopt er niks meer van dit is erg vervelend ik heb hier geen waarschuwing voor gekregen en plan mijn leven om mijn rooster heen dit klopt nu helemaal niet meer en ik krijg hier door veel stress die ik niet nodig heb Luzac Den Haag in het vervolg verander het rooster niet te hevig of geef het ver van te voren aan

1 de setembro de 2025

Resposta de Luzac

Bedankt voor je review! We begrijpen dat het wijzigen van je rooster vervelend en stressvol kan zijn. We nemen je opmerking hierover serieus. Heb je nog specifieke vragen over jouw rooster(wijziging)? Neem dan gerust contact op met je leerlingbegeleider van Luzac Den Haag, die denkt graag met je mee.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede beslissing om naar Luzac te gaan

Een jaar geleden hadden we een afspraak bij Luzac om kennis te maken. In juni 2025 is onze zoon dankzij de goede begeleiding van Luzac geslaagd voor zijn HAVO diploma. Dat hadden we niet voor mogelijk gehouden. Bij zijn vorige school was hij blijven zitten in HAVO 4. Hij was niet gemotiveerd en er was ook geen structurele extra begeleiding voor hem. Luzac gaf hem en ons perspectief. Veel was mogelijk en bespreekbaar. Dat hadden we nooit gedacht. Hij heeft het 2 in 1 traject gevolgd. Flink bijgespijkerd in de vakken waar hij achterstand had en meer vrijheid gekregen bij de vakken waar hij goed in was. In de meivakantie ging de begeleiding met examentraining door. Dat bracht structuur en gaf hem motivatie. De investering die wij hebben gedaan in het onderwijs van onze zoon (schoolgeld is heel prijzig) heeft zich nu volledig uitbetaald. Het was daardoor ook een moeilijke beslissing. Heel erg bedankt Luzac

12 de junho de 2025

Resposta de Luzac

Bedankt voor je mooie review en van harte gefeliciteerd met het behalen van zijn diploma!

Een goede stap

Goed overleg met ouders;
Goed contact met en aandacht voor, mijn kind;
Maatwerk m.b.t. de kennis die moet worden opgedaan en de methode om mijn kind aan het werk te zetten en te begeleiden.

Het is een goede stap gebleken naar het Luzac over te stappen.

Resposta de Luzac

Bedankt voor je positieve review!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer teleurstellende ervaring met Luzac…

Zeer teleurstellende ervaring met Luzac – geen waar voor je geld

Als ouder van een kind dat bijles kreeg via Luzac, ben ik diep teleurgesteld in de geboden begeleiding. Ondanks de hoge kosten en mooie beloften over persoonlijke aandacht en maatwerk, is daar in de praktijk weinig van terechtgekomen.

Onze ervaring:

Geen begeleiding: Mijn kind werd simpelweg in een kamer gezet zonder uitleg of ondersteuning. Er was geen enkele vorm van feedback of voortgangsrapportage.
Slechte communicatie: We kwamen er pas achter dat het misging toen de cijfers kelderden. Meerdere keren afspraken gemaakt met Luzac, maar deze werden niet nagekomen of genegeerd.
Docent kwam niet opdagen: Vlak voor een belangrijk schoolexamen (SE) kwam de economie-docent niet opdagen, ondanks dat er een afspraak stond. Onacceptabel.
Hoofdkantoor onbereikbaar: Alleen via e-mail te bereiken, maar daar wordt niet op gereageerd. Telefonisch contact is onmogelijk.
Geen incident, maar patroon: We hoorden van andere ouders dat zelfs leerlingen in de voltijdsklas zakken. Ook online zijn er klachten over rumoerige studie-uren, vertrekkende docenten halverwege het jaar, en gebrek aan controle op huiswerk 1.
Luzac belooft kleinschalig onderwijs, persoonlijke begeleiding en goede resultaten. In werkelijkheid is het een dure teleurstelling. Gelukkig hebben wij op tijd kunnen ingrijpen en elders hulp gezocht, maar ik raad iedereen af om met Luzac in zee te gaan.

11 de julho de 2025

Resposta de Luzac

Bedankt voor je feedback. We hebben gereageerd op je eerdere review en nemen je opmerkingen serieus. Vanuit de vestiging is inmiddels contact met je opgenomen via e-mail. We staan altijd open voor een gesprek.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer teleurstellende ervaring met Luzac…

Zeer teleurstellende ervaring met Luzac – geen waar voor je geld

Onze ervaring:

UPDATE na reactie Luzac: Wat een opluchting om te horen dat jullie streven naar de best mogelijke ondersteuning! Ik begon al te twijfelen of het jullie missie was om leerlingen juist niet te begeleiden, afspraken te vergeten en docenten te laten verdwijnen a. Fijn dat jullie mijn feedback ‘zeer serieus’ nemen – ik neem aan dat dat betekent dat hij direct in de prullenbak is beland, naast alle onbeantwoorde e-mils aan het hoofdkantoor. En dat hoofdkantoornummer? Enige wat je te horen krijgt is stuur maar een e-mail naar luzac.nl en vervolgens niets ook niet van de klachtecommissie.

Resposta de Luzac

Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat jullie geen goede ervaring hebben gehad. We streven ernaar om elke leerling de best mogelijke ondersteuning te bieden en nemen deze feedback zeer serieus. Mocht je behoefte hebben om hierover met ons in gesprek te gaan dan ben je altijd welkom op de vestiging. Je kan hiervoor een afspraak maken via ons hoofdkantoor via 035 672 10 39 of direct contact opnemen met de betreffende vestiging.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kleine klassen met persoonlijk aandacht…

Kleine klassen met persoonlijk aandacht en stimulering. Huiswerk wordt op school gemaakt, dus geen druk meer thuis om in de avond nog huiswerk te maken. Duidelijke motiverende structuur. Leerlingen worden serieus genomen

Bedankt voor je review!

Persoonlijk en positief

Door het kleinschalige onderwijs en de fijne locatie voelt de school heel snel als thuis. Al snel kent iedereen elkaar, de lijntjes zijn kort. Heel goed contact met de mentor die altijd snel antwoord en goed bereikbaar is. De houding van de leraren en staf is heel positief, erg fijn!
Nadeel (en daarom geen 5*) is dat het hele jaar door scholieren instromen, dat heeft de sfeer in de groep bepaald. Ook jammer dat halverwege en zelfs iets verder in het schooljaar docenten vertrokken. Dat had impact. De studie-uren waren regelmatig te rumoerig, zeker na komst van nieuwe leerlingen later in het jaar.

Resposta de Luzac

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je positief bent. We waarderen je feedback omtrent de instroom van scholieren en het vertrek van docenten. We nemen dit mee in onze verbeteringen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het beste onderwijs voor je kind

Het beste onderwijs voor je kind. Luzac is de enige school die in staat is en de middelen en de juiste medewerkers heeft, mijn zoon drie jaar lang te ondersteunen en helpen zich goed te ontwikkelen. De missie is volbracht: hij heeft op 3 juli 2025 zijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Resposta de Luzac

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over ons onderwijs. Gefeliciteerd met zijn diploma en veel succes gewenst in de toekomst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De beste begeleiding, advies en steun

Mijn zoon is vanaf de eerste klas bij het Luzac Lyceum begonnen en heeft zijn MAVO diploma behaald. Gedurende afgelopen vier jaar heeft mijn zoon de beste begeleiding, advies en steun gehad dat een kind zich maar kan wensen

Bedankt voor je review!

Al 2 jr zeer tevreden

We hebben nu 2 jr ervaring op Luzac Utrecht. In die tijd is onze zoon enorm gegroeid in zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Hij zit goed in zijn vel en daar goed op zijn plaats. Top zijn de kleine klassen, veel mentor uren voor persoonlijke begeleiding en veel studie uren waardoor er geen huiswerk en toetsweek stress is. Alle tijd buiten school kan worden besteed aan hobby’s en sport. We zijn zeer tevreden over het contact met school. Dat gebeurd na elke toetsweek obv zijn behaalde cijfers en zijn ontwikkeling in vaardigheden (RTTI). Het Luzac schoolsysteem past goed bij ons.

Resposta de Luzac

Fijn om te horen dat jullie zoon zo gegroeid is in zijn zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Bedankt voor het delen van jullie ervaring.

Team Luzac

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.