Trevligt bekräftelse mejl på beställningen. Och jag kunde styra så paketet kom dit det blir bäst för mig att hämta det. Det gick fort att få min beställning.
Veja o que dizem as avaliações
Mina första år levde jag i hus utan el och oljelamporna tändes varje natt. Jag en alldeles egen lampa vid sängen. Oljelampor betyder mycket för mig även idag. Jag blev glatt förvånad att hitta er på n... Ver mais
Ni har bra bemötande och fina lampor då vi kontaktade er för ett problem med en brännare så löste ni det överförväntan. En ny brännare och ex antal olje flaskor nu funkar allt som det ska Jätte Tack.... Ver mais
Tydlig information på hemsidan som underlättade att hitta rätt del till min fotogenlampa, omsorgsfullt förpackad vid leverans, följde också med information om hur eventuell retur/byte/ reklamation sku... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Iluminação
- também em
- Antiquário
- Loja
Din fotogenlampsspecialist på nätet: Fotogenlampor med alla reservdelar, glas, skärmar, vekar m.m. Äldre lampor och andra tidstypiska inredningsdetaljer.
Informações de contato
Simris Bygata 10, 27291, Simrishamn, Suécia
- 0727030250
- info@fotogenlampor.com
- www.lysandesekler.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Trevligt bekräftelse mejl på…
Lätt att hitta fina reservdelar på…
Lätt att hitta fina reservdelar på hemsidan. Snabb leverans

Resposta da Lysande Sekler
Snabb leverans och otroligt nog gick…
Snabb leverans och otroligt nog gick inte brännarglaset sönder i transporten. Full poäng! Rekommenderas!
Snabbt och enkelt rätt ner i brevlådan.
Det jag beställde kom snabbt och det kom till brevlådan, vilket är väldigt bekvämt när man bor på landet.

Resposta da Lysande Sekler
De är lätta att få kontakt med och de…
De är lätta att få kontakt med och de har det man behöver. Snabb leverans.

Bra hjälp
Bra hjälp. Uppmärksammade att jag beställde fel och fick hjälp att hitta rätt. Har än inte fått varan, då det skulle ta 3 veckor.

Resposta da Lysande Sekler
Oerhört trevligt bemötande Jättetrevligt tjej med god kunskap
Gott bemötande stor kunskap om vad som frågorna gällde

Bra service
Bra service, snabba leveranser, trevliga att tala med, jättefina fotogenlampor

Resposta da Lysande Sekler
Bra service och instruktioner om hur…
Bra service och instruktioner om hur jag skulle renovera min oljelampa! Tack!

Resposta da Lysande Sekler
Tydlig information på hemsidan som…
Tydlig information på hemsidan som underlättade att hitta rätt del till min fotogenlampa, omsorgsfullt förpackad vid leverans, följde också med information om hur eventuell retur/byte/ reklamation skulle göras.