Gir en 5'er pga fornøyd med både type spørsmål samt hyppigheten av tilsendte spørsmål. Et lite minus for min del er at i det siste har jeg mottatt undersøkelser som kun kan besvares på mobiltelefon. J... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Flere av undersøkelsene er oversatt med google og har dårlig språk og ledelse spørsmål med manglende svaralternativ. Om du leser fort, er kjapp i hodet og svarer for raskt får du beskjed om, etter at... Ver mais
A empresa respondeu
Undersøkelsene og spørsmålene er enkle og greie å svare på. Jeg lærer mer om hvordan spørsmålene påvirker miljøet og bærekraftig, egentlig er meget viktig å være oppmerksom på. Undersøkelsene er ikke... Ver mais
M3 panel har et flott grensesnitt. De har undersøkelser som er relevante og intressante for de fleste. Valgene i forhold til svar alternativene er gode og ikke diffuse. Dette gjør det enkelt og forstå... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre M3 Panel NO
Escrito pela empresa
M3 Panel samarbeider med private selskaper, medier og offentlige myndigheter for å gjennomføre undersøkelser.
Registrering er gratis og det er ingen forpliktelse til å delta på: https://www.m3panel.no/no-nb-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !
Informações de contato
Havnegade 39, 1058, Copenhagen, Dinamarca
- www.m3panel.no
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kjekke undersøkelser
Kjekke undersøkelser, som stort sett virker. Grei deltaker belønning. Håper. svarene jeg gir er til nytte

Resposta da M3 Panel NO
Jeg liker å gi til Ukraina og andre
Jeg liker å gi til Ukraina og andre. Etter eurokurs blir det 240,- i norske kroner. Syns beløpet er solid, men skulle gjerne gitt mer!
Trond Eirik Ryeng.
Tronsø.

Resposta da M3 Panel NO
Enkle undersøkelser å svare på
Enkle undersøkelser å svare på, og håper resultatene er med å forbedre tjenestene.
Fine premier, men for få valg i de lavere poengområdene.

Toll på premie
Det er jo ikke opplyst at æ måtte betale toll på premie fra dere d synes æ e dårlig gjort ellers er alt bra

Ikke alltid kredible
De er ikke alltid tydelig på reglene og undersøkelsene dems pleier ikke å fungere i det hele tatt.
Så det er veldig dumt at dette fungerer sånt og at de mister sin kredibilitet.

Resposta da M3 Panel NO
De lukker undersøkelser innen en time…
De lukker undersøkelser innen en time de har sendt dem ut. Rekker jo ikke å svare på dem da.

Resposta da M3 Panel NO
Meget gode på dema siden då mange…
Meget gode på dema siden då mange muligheter her hoss dykk då

Mange bra undersøkelser
Mange bra undersøkelser. Fornøyd med både lengden på de fleste og innhold. Fin måte og tjene noen poeng til å innløse i gaver.

Resposta da M3 Panel NO
Panelet har bakgrunnsinfo om alder
Panelet har bakgrunnsinfo om alder, kjønn, hvem jeg bor sammen med, inntekt, og en mengde annet. Likevel spør de hver gang om alder og kjønn, informasjon som ikke endres. Det topper seg når de først spør om fødselsår, og i samme undersøkelse spør om alder. Litt lei av å svare på dette hver gang, og spesielt når denne type opplysninger medfører at jeg ikke er kvalifisert til å delta.

Kunnskapsrik og interessante fakta
Kunnskapsrik og interessante fakta. Syndes det er spennende temaer , og varierte spørsmål. Vil i fremtiden bruke mer tid på å svare på spørsmål. Dette er superbra.

Resposta da M3 Panel NO
Stort sett helt greie opplevelser med…
Stort sett helt greie opplevelser med de aktuelle undersøkelser. Noen kan bli lange, noen kan bli korte som et resultat av de "sløyfer" man havner i pga enkelte svar. Tidsangivelse er sikkert vanskelig men bør kanskje angis mer som fra-til.

Gode undersøkelser
Gode undersøkelser. Noen korte og enkle, andre lengre og kanskje litt mer plundrete. Heldigvis er det sjelden tekniske problemer med undersøkelsene, slik visse andre aktører har.

Enkelt og greit
Oppgavene fungerer og er greie. Litt få undersøkelse for meg som voksen dame mens mine mannlige venner og samboer får mange fler…..

Resposta da M3 Panel NO
Mange spennende og meget forskjellige…
Mange spennende og meget forskjellige undersøkelse som kan være lette og litt vanskelige. Må ha tunga rett i munnen når man svarer på de litt vanskelige. Vennlig hilsen Oddvar.

Opplevelse
Ikke spessielt god opplevelse, opplevdes som forventet

Resposta da M3 Panel NO
Et viktig markedsundersøkelse firma med…
Et viktig markedsundersøkelse firma med ok premier og ikke for lange undersøkelser med relevante temaer. Bare gode opplevelser og erfaringer fra M3 Panel. Lett å få kontakt med support.

Resposta da M3 Panel NO
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.