M3 Panel SE Avaliações

3.172
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har använt många olika marknadspaneler men måste säga att det här är den bästa. En bra blandning mellan rena marknadsundersökningar till forskningsrelaterade och politiska undersökningar. Många olika... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

varierande undersökningar Varit medlem länge, det tar dock ganska lång tid innan man får ihop poäng till att byta till sig t.ex ett presentkort, urvalet av belöningar är väl ok men jag saknar att d... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Allt för ofta undersökningar med ensidiga svar. Fungerar inte alltid optimalt. Till exempel kan man, för att gå vidare, tvingas välja mellan produkter man aldrig använt och aldrig avser att använda. I... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

4:an beror på att erat system eller fråge formulär äro lätt hackad via barn som vill testa andra på inom att kunna programmera inom dess programspråk C++ så som jag i detta fall inte kan ett dugg om.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Analista de Mercado

Sobre M3 Panel SE

Ta emot opinionsundersökningar, svara på dem genom att ge din åsikt och samla poäng: byt dem mot gåvor från stora varumärken, donationer till föreningar, lotterier eller presentkort!

M3 Panel arbetar med privata företag, media och offentliga myndigheter för att genomföra undersökningar.

Registreringen är gratis och det finns ingen skyldighet att delta på https://www.m3panel.se/se-sv-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

3 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 57% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Todas as avaliações

(3.172)

200 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

M3 Panel har intressanta undersökningar…

M3 Panel har intressanta undersökningar och bra poängsystem. Rekommenderas.

15 de março de 2026

Resposta da M3 Panel SE

Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!
Vi er glade for at høre, at du har en god oplevelse med at være i panelet. :)

Det är roligt att göra

Det är roligt att göra undersökningar och att man kan välja presenter eller presentkort.

4 de março de 2026

Resposta da M3 Panel SE

Tak for din meget flotte anmeldelse.

Bra enkäter.

Bra enkäter.

14 de março de 2026

Resposta da M3 Panel SE

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores undersøgelser.
God fornøjelse med dem. 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En bra plats för undersökningar

En bra plats för undersökningar, men ibland är det långt mellan enkäterna.

19 de fevereiro de 2026

Hej Lennart

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

På det hela taget är det en positiv…

På det hela taget är det en positiv upplevelse och roligt att delta. Det jag, och det är personligt, få kortare undersökningar. Att sitta och svara på frågor om och om igen på liknade frågor om en ganska oväsentlig produktgrupp eller produkt. Ibland är det lite för banala frågor som ställs. Hur det känns att besöka en butik t.ex. Som vuxen man har man inga känslor när man köper ett par strumpor. Sista saken är valet av gåvor vi kan välja på. Som vuxen skulle jag vilja vuxna gåvor. Tidigare har det funnits rom provning och motsvarande.

2 de março de 2026

Hej
Tak for de flotte stjerner :)

Vi forsøger altid at have undersøgelser, der appellerer til alle. Derfor har vi både de kortere, hurtigere undersøgelser, og de længere mere uddybende undersøgelser - som giver flere point.
På den måde håber vi, der er noget til enhver smag.

Det er ærgerligt, at du ikke har kunnet finde nogle gaver i vores panelshop, som har interesse. Vi forsøger at have et bredt udvalg i mange kategorier og har også gavekort til f.eks. Huuray og Gogift, så man derigennem har endnu flere muligheder.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dålig belöning för hård arbete

Ibland undersökning bara fryser och går inte gå fram eller backa.
Ibland undersökning efter 15-30 minuter bara försvinner utan att få poeng! Man blir jätte besviken,att förlora tid ,krafter, energi,det känns som företag som beställer undersökning bara lura dig.en sak till att du får mindre poeng,än tidigare, besvikelse 😥

Hej Igor,
Tak for de flotte stjerner.

Der kan selvfølgelig ske fejl ved/i en undersøgelse, men dette skulle da gerne være mere undtagelsen end reglen. Hvis du oplever udfordringer med en undersøgelse må du endelig kontakte os på support@m3panel.com. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

Bra sida att göra undersökningar

Bra sida att göra undersökningar

Hej Ewa

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at være i panelet.
Vi værdsætter dine bidrag. 😊

+++++

Enkelt sätt att få några extrakronor att spendera, enkla och smidiga undersökningar, rekommenderas!

Resposta da M3 Panel SE

Hvor er det dejligt at høre! :)

Tak for den flotte anmeldelse og god fornøjelse med undersøgelserne.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

För det mesta fungerar det bra

För det mesta fungerar det bra. Det händer att det inte fungerar så bra men om det beror på testet eller min dator det vet jag inte.

Resposta da M3 Panel SE

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har en god oplevelse med at være i panelet. :)
Hvis du skulle opleve udfordringer med en undersøgelse er du altid velkommen til at skrive til os på support@m3panel.com, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

Positiv återkoppling

Oftast undersökningar med ett intressant innehåll.
Enkel och snabb inlösning av poäng.

21 de fevereiro de 2026

Resposta da M3 Panel SE

Tak for din meget flotte anmeldelse.

Mp3 omdöme

Bra undersökningar som man kan ta ut belöningar på

20 de fevereiro de 2026

Hej Susanne

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at være i panelet.
Vi værdsætter dine bidrag. 😊

Bra opinionsinstitut

Bra opinionsinstitut. Dock lite dålig ersättning, men betydligt lättare att hämta ut belöningar än t ex Norstatpanelen

17 de fevereiro de 2026

Hej Jan,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Intressanta undersökningar som ofta är…

Intressanta undersökningar som ofta är roliga att svara på. Ibland saknas dock alternativet Vet ej vilket ger konstiga svar. Presentbutiken för poäng är inte särskilt attraktiv, men bra att det finns presentkort.

11 de fevereiro de 2026

Resposta da M3 Panel SE

Tak for de fine stjerner.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores services.
Hvis du har kommentarer til en undersøgelse eller forslag til vores panelbutik er du altid velkommen til at skrive til os på support@m3panel.com
Vi kan altid blive bedre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra och inte alltför långa enkäter

Bra och inte alltför långa enkäter. Generöst med poäng vid avslutad enkät. Fina gåvor att välja mellan.

8 de fevereiro de 2026

Hej Zizzi

Hvor er det dejligt at høre! :)

Tak for den flotte anmeldelse og god fornøjelse med undersøgelserne.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag älskar att göra undersökningar och…

Jag älskar att göra undersökningar och att man får poäng som kan bytas mot grejer eller presentkort så perfekt. Undersökningarna kan ibland vara dåligt översatt och det går inte att påbörja en undersökning och komma tillbaka senare och slutföra hade önskat det för full pott. Varit medlem länge...

2 de fevereiro de 2026

Hej Louise

Tak for de flotte stjerner og din feedback.
Det tager vi til os :)

Rigtig god fornøjelse med undersøgelserne.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avkoppling från vardagen,,,ofta lagom…

Avkoppling från vardagen,,,ofta lagom långa, men ibland är de lite för långa

31 de janeiro de 2026

Hej Jeanette

Tak for din fine anmeldelse.

På den måde håber vi, der er noget til en hver smag.

Klara och tydliga frågor

Klara och tydliga frågor. för det mesta lätt och enkel att svara på. Fint att få poäng som jag kan beställa lite smått och gott.

29 de janeiro de 2026

Hej Christina

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra undersökningar

Bra undersökningar, ibland aningen långa med lite poäng som tack.

29 de janeiro de 2026

Hej Sanna
Tak for din feedback.

Dejligt at du er glad for vores undersøgelser.

På den måde håber vi, der er noget til en hver smag.
/M3 Panel.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.