Fungerar bra för det mesta. De flesta undersökningar är rätt förnuftigt uppbyggda med få undantag. Hemsidan funkar bra med undantag för de fördröjande pussel där man ska hitta alla bilar eller trafikl... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fungerar bra när man passar till en undersökning. Har endast smartphone så man blir bortgallrad ibland, och vissa gånger passar man inte av annan anledning. Önskade fler undersökningar.
varierande undersökningar Varit medlem länge, det tar dock ganska lång tid innan man får ihop poäng till att byta till sig t.ex ett presentkort, urvalet av belöningar är väl ok men jag saknar att d... Ver mais
Har använt många olika marknadspaneler men måste säga att det här är den bästa. En bra blandning mellan rena marknadsundersökningar till forskningsrelaterade och politiska undersökningar. Många olika... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre M3 Panel SE
M3 Panel arbetar med privata företag, media och offentliga myndigheter för att genomföra undersökningar.
Registreringen är gratis och det finns ingen skyldighet att delta på https://www.m3panel.se/se-sv-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !
Informações de contato
Kungsgatan 8, 11143, Stockholm, Suécia
- www.m3panel.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 57% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Många gånger är de för långa
ibland för långa undersökningar annars…
ibland för långa undersökningar annars bra
Bra enkäter som gör det lätt att tjäna…
Bra enkäter som gör det lätt att tjäna poäng som man kan lösa in mot saker eller presentkort!
Intressanta undersökningar
Undersökningarna är oftast ganska roliga att fylla i. Ibland är de dock för långa och frågorna kan vara lite tjatiga. Man kan också se spår av dålig översättning. Trots allt tycker jag oftast att det är intressant och trevligt att fylla i dessa ständigt återkommande undersökningar.
Jag är Otroligt nöjd med att delta i…
Jag är Otroligt nöjd med att delta i panelen.
Intressanta och bra undersökningar.
Lite i ersättning för mycket arbete
De flesta undersökningar alldeles för långa och på tok för lite betalt per undersökning. Man borde ha Pay pal som belöningsalternativ, lätt och smidigt .
Det är enkelt att besvara frågorna
Det är enkelt att besvara frågorna
De flesta undersökningarna är bra det…
De flesta undersökningarna är bra det enda jag inte gillar är dom som inriktar sej på politik dom svarar jag inte på
Relevanta och intressanta frågor som…
Relevanta och intressanta frågor som berör och påverkar de flesta.
Mång undersökningar är mycket bra men…
Mång undersökningar är mycket bra men de är
alldeles förlånga, finns för lite utbud att välja på i shoppen.
För långa avsnitt och ofta upprepande…
För långa avsnitt och ofta upprepande frågor
Ibland flr långa undersökningar.
Den var bra från början
Den var bra från början, men har blivit mer och mer till det sämre, tyvärr.
Tråkiga presentkort etc som man kan köpa för sina poäng.
Bra undersökningar
Roligt att svara på frågor.
Jag gillar att svara på olika frågor & jag gillar att komma upp i poäng så jag kan beställa Ty gosedjur till barnbarnen. Bäst gillar jag att få samhälls/politiska frågor samt om hälsa. Sämst nikotin & alkoholfrågor eftersom jag själv är sämst på att ge svar som ger frågeställarna svar, mer än att jag inte vet mycket om märken osv. Jag har gjort enkäter i många, många år.
Det är alltid lika spännande att göra…
Det är alltid lika spännande att göra undersökningen, tekniskt fungerar det utomordentligt bra samt upplevelsen på sidan är förstaklassig.
Undersökningarna är oftast intressanta…
Undersökningarna är oftast intressanta men kan vara lite långa ibland. Shopen/"belöningarna" har förändrats till det sämre. Innan fanns det mer att välja mellan, typ köksutensilier, sport, verktyg etc. Plus att det som finns har blivit "dyrare"!
Varit medlem i många år
Varit medlem i många år, tycker det är en kul sidosyssla att få dela sina åsikter och tjäna ihop lite presentkort.
Trevliga undersökningar
Trevliga undersökningar. Men ganska små ,tråkiga belöningar,borde finnas att få till Paypal. Skriver samma som personen som bor i Spanien några månader,liksom jag ibland i annat land några månader,men svensk ändå att det är trist man inte får svara på enkäterna då.

Resposta da M3 Panel SE
Hade fått 100:- i belöning men har…
Hade fått 100:- i belöning men har aldrig fått någon utbetalning trots svar från er

Resposta da M3 Panel SE