Super service De productomschrijvingen waren heel duidelijk, de betaling ging vlot en het pakketje was er echt heel snel. Verder was het ook super netjes ingepakt zodat niets beschadigd kon worden.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Pakketje werd dezelfde dag nog verstuurd en kwam de volgende dag netjes toe. Heel gemakkelijk, zeker als je 2 dagen later op wedstrijd moet en persé die broek wilt hebben tegen dan.
Site proposant des produits de grandes qualités à des prix justes. Produits dans son emballage d origine. Différentes solutions de livraison. Je recommande ce site que je revisiterai volontier.
Zeer snelle afhandeling en levering! Ook heel snel in beantwoorden van vragen! Ik ben heel erg positief over mijn bestelling bij Maddelin! Kortom, TOP service.
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Ruitersport Maddelin heeft bijna alles voor u en uw paard. Een snelle levering (voor 16.00 besteld, de volgende werkdag bij u in huis) Een ruime winkel, gemakke
Informações de contato
Rijksweg 62, 8820, Torhout, Bélgica
- www.maddelin.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Volledig volgens afspraak
Volledig volgens afspraak, correct en stipt.
Goede en snelle service!!!
Super service
In de namiddag besteld en s anderdaags al geleverd, super service
Goede service en snel opgestuurd
Mooie collectie en eerlijke prijzen
Mooie collectie en eerlijke prijzen. Mooie sales aanbiedingen. Supersnelle levering en mooi verpakt. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.
Fijne website
Fijne website. Artikelen worden snel geleverd. Heel tevreden over mijn aankoop
Zeer snelle afhandeling en levering
Uitstekende service
Uitstekende snelle service, groot assortiment
Snel en verzorgd.
Super service
Super service. Artikel en geboden diensten voldoen volledig aan de verwachting!
Altijd heel snelle levering
Goede service, alleen jammer dat ik niet wist wanneer ik het zou ontvangen. Dat gedeelte werkte ff niet, gelukkig dat de buurvrouw het had aangenomen. Verder was het prima
Zeer snelle service
Zeer snelle service, verzending naar Nederland binnen enkele dagen, met goede informatie.
Informatie op de site niet overal even duidelijk, maar snelle reactie op mijn e-mails met vragen!
Prima service
Prima service, snelle levering, mooi verpakt
Snelle levering en mooi verpakt.
Delivered in less than 24h
Delivered in less than 24h, packed really carefully !
Definitely gonna order again !!
Fast delivery to Finland
Fast delivery to Finland - got just the bit I search for that is not for sale here. Thanks 😊