Madkælderen Koldinghus Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været der for første gang i dag til frokostbuffet og oplevelsen var kun positiv. Vi blev mødt af den mest serviceminded mandlig tjener, der var smilende og imødekommende hele vejen igennem. Frok... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var simpelthen en madmæssig oplevelse og indretning af de fine. Buffet…..jeg hader normalt denne type frokost, men en god tjener fik os alligevel indenfor, heldigvis. Maden var tydeligvis hjem... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggeligt og charmerende restaurant med masser af atmosfære. Vi fik en dejlig frokost, hvor alt bare smagte skønt. Det vi helt sikkert vil fremhæve er den virkelig gode service: Den venlige, dygt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Havde bestilt frokost til mine forældre til 4 personer. Da de så dukker op, så er der kun plads til 2. Ergo må mine forældre og venner køre hele vejen hjem og finde et alternativ! Sindsyg dårli... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante

Informação fornecida por fontes externas variadas

Nyd en delikat frokost eller en kulinarisk aften på Madkaelderen – en gourmet restaurant i Kolding i kaelderen under Koldinghus.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisk venligt personale

Fantastisk venligt personale!
Fantastisk lækker frokost-buffet, med mange forskellige retter.
For gangbesværede personer er der en stolelift, som personalet betjener.
Der er stor opmærksomhed på allergier, og man fik anvist hvilke retter der indeholdt gluten. På forespørgsel fik man lækre glutenfri boller.

22 de maio de 2024

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Vi har været her en del gange og hver gang har været en fornøjelse. Godt concept med god mad, god betjening og alt hvad man kan forlange. Vores absolut favoritsted i Kolding. De fortjener et skulderklap hele vejen rundt 👍👍

29 de março de 2024

10 personer lørdag 6.1

10 personer lørdag 6.1
Kan bare sige wauwww. Mad, service og lækre omgivelser. Vi kommer bare igen og igen.
Fantastisk tjener, kan desværre ikke huske navnet. Men læser du dette, så var det os der lige købte en ekstra flaske portvin 😂😂selvom vi absolut ikke manglede mere. TAK for dig

6 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt aften i Madkælderen…

En fantastisk aften i atmosfærefyldte lokaler under Koldinghus.
En udsøgt madoplevelse hvor de lækre retter og gode vine kun blev overgået af et helt ekstraordinært service-niveau fra stedets kompentente medarbejdere. Sætter stor pris på at tjenere har viden om vin, og i Madkælderen findes stor ekspertise. Her kan man mere end at definere om en vin er rød eller hvid. Stedet kan på det kraftigste anbefales og er stærkt vanedannende.

6 de janeiro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Virkelig sløj frokost

Dårlige råvarer (æblekage lavet af præfabrikerede æbler fra spand, flødeskum fra dåse, rødspætter ikke stegt i smør/ fritureolie løb ud på brødet, oste kedelige og kolde, anderilletter tørre)

17 de dezembro de 2023

Fantastisk sted

Vi har spist i Madkælderen flere gange - og hver gang har det været en stor en succes. Dejlig mad, dygtigt personale, hyggelig stemning og afstemte vine-/saftmenuer - en perfekt totaloplevelse :-)

21 de outubro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Besøgte stedet d 8/1.23

Besøgte stedet d 8/1.23, sammen med kæresten.
Gode madoplevelse, gode vine og hyggeligt omgivelser.
Personalet søde og imødekommende.
Kommer igen det helt sikkert.

8 de novembro de 2023

Dejlig aften på Madkælderen

Vi besøgte Madkælderen en fredag aften og vi havde en dejlig aften. Smukke omgivelser, meget lækker mad, dejlig vin og meget servicemindede og imødekommende personale. Eneste lille mislyd var støjniveauet, der var så højt, at det ind imellem var svært at høre hvad personalet fortalte om maden og vinen. Vi sad i det bageste lokale og har ved tidligere besøg ikke oplevet et tilsvarende støjniveau, men der har vi siddet i det andet lokale.

6 de outubro de 2023

Besøget værd.

Super god betjening af frisk og veloplagt tjener. Virkelig lækker buffet, og autentiske omgivelser. Vi kommer helt sikkert igen. 😁👍

25 de agosto de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais