Magnolia Nossebro har en oerhört stort sortiment och varje år väntar man ivrigt på vilka nykomlingar som kommer in. Alltid så oerhört fina, generösa knölar och som en guldkant på tillvaron brukar en... Ver mais
Fina knölar som bjuder på fantastisk blomning! Har handlat från Magnolia i flera år och alltid vart nöjd med utbud, leverans och service. Har även besökt butiken i Nossebro och är alltid fylld med i... Ver mais
Familjeföretaget Magnolia Nossebro har i över 20 år importerat och producerat knölar, lökar och sticklingar. Säljer blomsterlökar och knölar av högsta kvalitet. Specialiserade på dahlior, liljor, ranunkler, anemoner, pelargoner, och höstlökar.
Malma Bredöl 115, 46591, Nossebro, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Två av 7 beställda dahlior tog sig aldrig trots lika behandling av dem alla. När jag påpekar detta i mail till företaget får jag bara till svar att de inte tar emot reklamationer när knölen väl är planterad, utan bara direkt efter leverans av knölarna! Och att det ibland kan hända att en del dahliaknölar (0-3 st av 100 enligt mailet) saknar anlag för att ta sig. Så det är bara att ha betalat och se glad ut tydligen! Uruselt kundbemötande tycker jag! Kan inte rekommendera någon att handla från detta företag som inte tar något ansvar för sina produkter!

Resposta da Magnolia Nossebro
Alltid bra, frisk produkt. En gång hade jag ett problem och det togs om hand omedelbart.

5 av 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi hentet våre dahlia-knoller hos Magnolia Nossebro i dag, og hele opplevelsen var rett og slett eksemplarisk. Allerede da vi kom frem merket vi hvor dedikerte og lidenskapelige de er for det de driver med. Vi ble tatt imot på en utrolig imøtekommende og hyggelig måte, og fikk til og med komme inn og vente mens bestillingen vår ble pakket ferdig – noe som gjorde hele prosessen både behagelig og personlig.
Det er tydelig at dette er en familie som virkelig ånder og lever for yrket sitt og for dahliaer. De deler mer enn gjerne av sin kunnskap, erfaring og entusiasme, og det smitter over. Atmosfæren hos dem er varm, profesjonell og ekte, og man sitter igjen med følelsen av at både kundene og plantene blir tatt hånd om med største omsorg.
Knollene vi hentet var av topp kvalitet, nøye pakket og sortert, og vi fikk en trygg og god gjennomgang av det vi trengte å vite. Det er sjelden man opplever så høy grad av service, engasjement og fagkunnskap samlet på ett sted.
Magnolia Nossebro leverer ikke bare produkter – de leverer en opplevelse som gjør at man gleder seg til hele dyrkingssesongen. Vi kan anbefale dem på det aller varmeste, og vi kommer uten tvil til å handle her igjen.
Anbefales 100 %!

Resposta da Magnolia Nossebro
Odlat dahlior i tre år och provat många återförsäljare. Magnolia är det enda företag jag lagt större beställningar hos för varje säsong! Numer beställer jag samtliga av mina dahlior härifrån. Helt i en klass för sig. Kvaliteten är avsevärt bättre än från andra svenska återförsäljare, mycket mindre trasigt och brutna nackar, knölarna verkar hanteras omsorgsfullt från grossist tills de hamnar i kundens paket. Ren och skär glädje att packa upp sin beställning varje gång.
Har genom åren haft kontakt med kundservice flera gånger, dels på grund av reklamationer och dels på grund av ändringar jag velat göra i beställningar. Har alltid blivit väldigt väl bemött, på mail likväl som i telefon! Trevliga och tillmötesgående företag med bra reklamationshantering och kundvillkor.
Det enda lilla minus är att det i perioder på våren är långsam återkoppling via mail pga hög arbetsbelastning. Det vägs dock upp av att man kan känna sig trygg med att svar kommer förr eller senare, och att man då blir väl bemött.
Känner mig mycket trygg med att handla här och det är ovärderligt för mig som beställer stora mängder knölar (för att vara privatperson) varje säsong - vilket innebär att jag spenderar en stor summa pengar (för mig som student) varje säsong. Jag känner mig värderad och uppskattad som enskild kund trots en stor kundkrets.
Sammanfattningsvis: hatten av! ser fram emot att odla era dahlior ännu en säsong.

Resposta da Magnolia Nossebro
Har innan varit bra men i år verkar det inte finnas någon kundkontakt alls.
Knölar av tulpaner, påskliljor osv skickas ut senare än det datum som valdes i kassan, trots 30 dagars vald betalning så valde företaget att lägga in betalning innan jag ens hade fått lökarna. Mejlade och frågade men inget svar.
Jag anmälde detta till Klarna så att jag iaf kunde vänta med betalningen tills jag fick lökarna,mejlade igen men inget svar, men trots ifrågasättande angående 30 dagars betalning till företaget så skiter de helt i att svara, har man valt 30 dagar så är det fr.o.m det datum som företaget skickar ut beställningen.
Fixar man inte detta som företag så borde man inte ha detta som alternativt eller långa listor där kunder måste boka in sig på produkter flera veckor/månader i förväg, då är det bättre att sälja när produkten finns i lager istället.
Sådana som bedriver företaget som säljer produkter bör ha en bra kundkontakt, annars kvittar det. Kunder ska inte behöva känna att de behöver jaga företaget för att få svar, eller känna sig ignorerade.
Anledningen till att betyget blev högre än det skulle vara är att produkterna iaf kom tillslut, men det blev senare än beräknat och pga vädret så kunde inte knölarna planteras förän frosten hade släppt.
Nu är allt betalt och klart, för jag tröttnade på uteblivet svar, samt att alla fakturor hade förfallodag samtidigt som paketet kom, trots 30 dagars faktura val!
Det hjälper inte att ni lägger in en kommentar om kontaktuppgifter när ni ändå inte svarar 1,5 månad senare.
Det blir inga mer köp från min sida, man tappar ju tilliten helt och blir besviken.
Klarna: "Betala inom 30 dagar" är ett betalningsalternativ där du får hem dina varor först och har upp till 30 dagar på dig att betala fakturan, räknat från när ordern skickas, utan extra kostnad om du betalar i tid. Du väljer det i kassan, får fakturan via mejl eller i appen, och betalar för det du behåller.
Redigerat:
Varsågod, nu har jag skickat bildbevis på båda mejlen som jag skickade till er till era mejladresser på er bristande kontakt eftersom ni påstår att jag inte har skickat mejl till er.
Ni kan ju också besvara varför ni inte följer Klarnas betalningsanvisningar.
Det är synd att det inte går att dela bilder här, då hade jag gärna gjort det.
Hoppas ni sköter er kundkontakt bättre i fortsättningen så ingen mer drabbas, samt betalningslösningar.
Enligt recensioner tidigare i år verkar det uppenbarligen vara en brist på just kontakt.
Redigerat:
Jag har nu fått kompensation av företaget, de har hållit en god ton här och i mejlsvaret efter att jag skickade bilderna trots min frustration.
De berättar att de ska kolla upp vad som har hänt med mejlen så att det inte ska hända igen.
De berättar att reservation på produkter när man använder Klarna och har ett leveransdatum längre fram än 30 dagar gör att betalningarna kommer in tidigare, de ska kolla på detta samt förtydligande för kunderna i webbshopen som väljer detta val.
De skriver också att de håller på att kolla på en lösning där kunderna ska kunna gå in och välja klarnabetalningen när beställningen av reservationer är komplett och redo för leverans för att maximera dagar som man kan betala på.
Pga att företaget svarade tillslut och visade välvilja så höjer jag betyget, det är i skrivande stund svårt att veta vad som hänt med mejlen och jag hoppas de finner en lösning på både det och Klarna, så att kundkontakten ska bli som den borde.

Resposta da Magnolia Nossebro
Håbløs service, når der reklameres. Ud af 19 knolde var 5 af dem en forkert type og 2 spirede aldrig. Jeg har været i dialog med dem i 2 måneder nu og er ikke kommet videre da de er uacceptabelt langsom om at svare og da de mener jeg skal dokumentere, med billeder af knoldene, at de ikke lever op til forventningerne. De to der aldrig spirede er for længst smidt væk, da de jo netop ikke spirede og de 5 forkerte kan næppe konstateres at være af forkert type vha et billede af knolden.
OPDATERING
jeg har skrevet til dig for to måneder siden, Joel, men endnu ikke fået svar?

Resposta da Magnolia Nossebro
Var den 7/9 i deras visningsträdgård. Dahlior så långt ögat kunde nå.
Fantastiska blommor.
Dock besviken på att det saknades extremt mkt lappar så man inte kunde se info om blomman. De flesta lappar som fanns var solblekta så du visste inte enligt bild om det var den blomman du såg live.
2 dammar, en inne och en ute, under all kritik över hur vattnet såg ut. Helt brunt. Fullt med spindelväv på en prydnadsgrej som satt i dammen. Tydligt att ingen gjort rent på länge.
När man gick i gången mot caféet stank det avlopp. Tur att det var fint väder så vi kunde sitta ute.
Förvisso tar ni ej betalt för er visningsträdgård men det kanske skulle gynna så ni kan ta in personal för underhåll?
Ett tips är att inte ha samma Dahlia på massor med olika ställen, det blir alldeles för mycket blommor att gå igenom.
Att det var enormt mycket "bråte" utanför visningsträdgården drog också ner betyget.
Ni verkar ha chanserat mycket på 2 år.
Åkte 2 timmar för att besöka er men tyvärr kommer det inte ske igen.

Resposta da Magnolia Nossebro
Mycket bra kvalitet! Fantastiska sorter.

Mycke fint dahlia utställning
Men med så mycke besökare, så är det väldigt förvånande att caféet inte lyckas leverera en glutenfri smörgås av något slag.
Vi andra fick en helt OK panini efter att ha väntat i ca 45 minuter men inte en enda grönsak tomat / gurka/ salladsblad på tallriken
Stort minus

Resposta da Magnolia Nossebro
Första gången jag beställt dahliaknölar. 2 av 6 är drabbade av virus. Dessutom, den ena som blommat är fel sort. Har mailat företaget men inte hört något ifrån dem.

Resposta da Magnolia Nossebro
Alltid nöjd med både tulpanlökar, dahliaknölar och annat härifrån.
Trevlig kundservice.
Rekommenderas!!

Resposta da Magnolia Nossebro
Brukar vara nöjd med mina beställningar. Men i år många virusdrabbade dahlior. Trots otaliga mail och bilder så svarar inte företaget mer. Ingen kompensation eller något.

Resposta da Magnolia Nossebro
Bästa företaget någonsin jag handlat av , trevliga och snabba leveranser och utmärkt kvalitet !! Kommer inte köpa dahlior någonstans

Resposta da Magnolia Nossebro
Har även besökt butiken i Nossebro och är alltid fylld med inspiration efteråt! :)

Resposta da Magnolia Nossebro
Fina knölar, stort sortiment, och bra priser

Resposta da Magnolia Nossebro
Bästa stället att köpa dahliaknölar på.
Fantastiskt utbud och toppenkvalite.

Resposta da Magnolia Nossebro
Jättefina knölar och rötter oavsett vad jag köpt! Priserna helt ok och massor av sorter. Har handlat i några år och gjort ett besök på plats när dahliorna blommade. Kan starkt rekommenderas för att se de man vill ha i verkligheten, om man har möjlighet. Fint utflyktsmål!

Resposta da Magnolia Nossebro
Helt fantastiskt utbud av Dahlior och alltid fina knölar när man beställer. Har köpt i flera år alltid lika nöjd.
Man får ett vill ha begär.🥰

Resposta da Magnolia Nossebro
Har handlat i många år hos Magnolia, bra sortiment , fin och snabb service. Deras Dahlior är jättefina!

Resposta da Magnolia Nossebro
Jag har beställt från Magnolia i flera år. Nöjd med knölarna. Har hänt att någon knöl blivit fel sort och då har jag utan problem fått pengarna tillbaka.🌸