Veja o que dizem as avaliações
Afgelopen week las ik Angel Kisses, van @mariajohannaofficial. Wat een heerlijk boek over de uitdagingen die je tegenkomt als je je eigen weg volgt. Zo herkenbaar hoe de wereld waarin je bent opgeg... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Ervas
- Praticante de Medicina Alternativa
- Loja de produtos esotéricos
- Personal trainer de mulheres
Maria Johanna is expert op het gebied van plant medicijnen. Ze is auteur van 3 boeken: Quarterlife Challenge, Angel Kisses en Microdosing. Ze is 1 van de eersten geweest die openlijk over Ayahuasca ging spreken op YouTube en heeft vervolgens 5 jaar lang Ayahuasca Retreats gegeven. Maria Johanna is oprichter van de webshop House of Oneness voor plant medicijnen en microdosing producten. Daarnaast is de keynote speaker over plant medicijnen en mentale gezondheid
Informações de contato
Holanda
- www.mariajohanna.com
Helderheid, verdieping en verbinding in één boek
Vanaf begin 2024 ben ik gestart met microdosing, en hoewel ik al veel heb ervaren en gevoeld in dit proces, vond ik het heel waardevol om een boek te lezen dat mijn ervaringen ook helder maakt voor mijn mind. Microdosing is voor mij zo’n boek: duidelijk, toegankelijk en geschreven vanuit doorleefde ervaring.
Wat ik bijzonder fijn vond, is dat het niet alleen over microdosing gaat, maar ook over plantenmedicijnen in bredere zin. Er wordt daarnaast ook uitleg gegeven over andere soorten paddenstoelen, zoals lion’s mane en rhodiola, die niet psychoactief werken maar wél veel doen voor je lichaam. Dat waren precies de stukjes informatie waar ik al langer naar zocht. Alles wordt helder op een rij gezet, waardoor ik meer inzicht kreeg in wat ik eigenlijk al voelde, maar nog niet goed kon verklaren.
Het boek heeft mij geholpen om mijn microdosing op een andere manier te benaderen. Ik maak nu bewuster contact met de planten en middelen die ik tot me neem, afgestemd op mijn intentie. Of het nu gaat om een mix van bloemen en kruiden, mijn dagelijkse cacao in de ochtend of een specifiek plantenmedicijn: ik visualiseer de plant, voel de connectie en neem het pas daarna in. Dat maakt de ervaring krachtiger en verdiept.
Ook de stukken over ayahuasca spraken me erg aan. Hoewel ik dit nog niet heb gedaan, voel ik al jaren de roep. Door dit boek weet ik: als het op mijn pad komt, zal ik het doen, zonder er actief naar op zoek te gaan.
De reflectievragen en praktische handvatten in het boek zijn waardevolle aanvullingen. Ze nodigen uit tot zelfonderzoek en maken het proces nog rijker. Voor mij werkte dit boek activerend zowel in mijn onderbewustzijn als in mijn bewustzijn en gaf het me helderheid over mijn eigen reis.
Makkelijk leesbaar, persoonlijk geschreven en boordevol inzicht: dit boek is voor mij een aanrader, en ik zal het zeker doorgeven in mijn omgeving.
Wauw ik ben helemaal geïnspireerd…
Wauw ik ben helemaal geïnspireerd geraakt door het lezen van haar boek microdosing. Dit is zo 'n waardevolle informatie. Zelf ben ik dagelijks bezig met persoonlijke ontwikkeling en heb er ook mijn werk van gemaakt. Door Kennis te maken met plantenmedicijnen. Wat een wonder mooie wereld.
Bestelling bij House of oneness
16 maart een bestelling geplaatst tot op heden nog niks ontvangen 21 maart een mailtje gestuurd naar 2 verschillende mail accounts. Vandaag 24 maart ivm weekend contact proberen te leggen via de chat tot op heden geen reactie ook het invullen van het contact formulier op de website werkt niet. Erg jammer dat er zo lastig contact te leggen is. Kijk nl wel erg uit naar de produkten na het lezen van het boek. ( de code in het boek werkt overigens ook niet voor de masterclass) Gaat wel om een bestelling van 178 euro
Angel Kisses
De afwijzing die Maria's vader uit naar haar gekozen partners, brengt haar in een liefdes dillema en voelt als een afwijzing voor haarzelf.
Deze afwijzing vormt echter een voedingsbodem voor haar nieuwsgierigheid naar onbetreden paden en nieuwe ervaringen.
De mannen die ze kiest, wetende dat haar vader ze zal afkeuren, nemen haar mee op een reis van zelfontdekking. Deze reis brengt haar steeds dichter bij haar eigen waarheid.
Maria's intuïtie fluistert naar haar, vooral als het gaat om haar nieuwe liefde, de passie tussen hen is onweerstaanbaar.
Op de momenten dat ze twijfelt, gaat ze op zoek naar de praktische bevestiging voor de inzichten die haar intuïtie steeds luider blijft ingeven.
Langzaam maar zeker wordt een groot geheim onthuld, wat hun relatie meerdere malen doet wankelen.
Het keerpunt komt wanneer hij haar achterop de fiets meeneemt naar een Ayahuasca ceremonie in het centrum van Amsterdam.
Deze gebeurtenis markeert een diepgaande verschuiving in Maria's perspectief en leidt haar naar een dieper begrip van zichzelf.
Dit verhaal en zelfontdekking, is een herkenning waarbij Maria's reis je uitnodigt om jouw eigen waarheid te vinden.
Een aanrader dus…

Ik ben op afstand geholpen door Joanna
Ik ben op afstand geholpen door Joanna
Ik zat op het randje dankzij Joanna ben ik weer terug kan weer lachen er spookt niets meer door mijn hoofd kan weer goed slapen
Dank je wel Diana

Resposta da Maria Johanna
Wat een prachtig boek Angel Kisses.
Ik had het boek in 2 dagen uitgelezen. Een prachtig verhaal over de zoektocht naar wie je bent. Een boek vol met mooie levenslessen.

Angel Kisses boek
Ik heb nog nooit zo snel een boek uitgelezen als nu. Wat een fijn boek! Het heeft me nieuwe inzichten gegeven en ik vond het leuk om Maria op deze manier te leren kennen. Heel mooi om te lezen hoe haar avontuur begonnen is en hoe zij bekend is geraakt met plant medicijnen. Een echte aanrader!
Angel Kisses - een heerlijk boek!
Zo herkenbaar hoe de wereld waarin je bent opgegroeid van invloed is op de keuzes die je eigenlijk zou willen maken.
Het boek vertelt het verhaal van Maria die op zoek gaat naar hoe ze kan doen waar ze werkelijk in gelooft. Ze vindt haar waarheid via plant medicijnen en wordt bij elke stap uitgedaagd om de stemmen van haar ouders los te laten en werkelijk haar eigen pad te volgen.
Een aanrader voor iedereen die het leven wil creëren dat werkelijk bij je past!
Angel kisses boek
Maria’s boek ‘angel kisses’ heb ik in 1 ruk uitgelezen. Het leest heerlijk weg en kon me helemaal in leven in haar verhaal. Ik heb ontzettend veel respect voor haar en het zo open delen van haar verhaal in het boek. Ik kijk uit naar het tweede deel.

Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden. 100% aan te raden

Resposta da Maria Johanna
Ik heb de microdosing met truffels…
Ik heb de microdosing met truffels gedaan. Merkte gelijk dat ik veel creatiever werd. Moest wel even letten op de dosering, aan een halve truffel had ik genoeg. Maar dat merk je snel genoeg. Het is totaal niet eng en je kan gewoon normaal functioneren. Ook de vragen die ik had, werden gelijk beantwoord.

Resposta da Maria Johanna
Ik gebruik de ceremoniële cacao van…
Ik gebruik de ceremoniële cacao van Maria Johanna voor mijn ademsessies. Dit helpt om mensen hun hart meer te openen en mijn ademsessies extra kracht bij te zetten.
Ik vind de cacao helemaal top! Aanrader !

Resposta da Maria Johanna
Super blij met de Choco Bliss en Cacao…
Super blij met de Choco Bliss en Cacao van house of oneness. En complimenten voor de goede service van Julia. Mijn vragen werden binnen no time beantwoord. Thankyou!

I love it !!!!
Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de producten van house of oneness.
Ik heb meerdere merken geprobeerd maar ik blijf terug komen omdat zij voor mij de beste zijn.
Ik heb contact gehad met Maria omdat ik niet wist wat de beste keuze voor mij was. Zij heeft mij hier in begeleid en met de intrusies videos en het e-book, kon ik geen betere begeleiding wensen.

Het boek Angel Kisses gelezen
Het boek Angel Kisses gelezen, heel erg inspirerend verhaal met een mooie boodschap. Het heeft mn hart geraakt en heb mezelf erg herkend ik haar verhaal. Zeker een must read!
Mvg,
Marloes

Resposta da Maria Johanna
De cacao van Maria Johanna is de beste…
De cacao van Maria Johanna is de beste cacao die ik ken.
Ik heb vele cacao’s geprobeerd en steeds kom ik terug op de cacao van House of Oneness.
De instructies staan op de verpakking en ik kan je zeggen het is heel gemakkelijk om te maken.
Ik voel me dichter bij mezelf komen en het opent mijn hart.
Absolute aanrader! :-)
Laerke Nissen

Onbetrouwbaar
Helaas reageert deze persoon niet op mails of contact berichten via de website.

Resposta da Maria Johanna
This woman is dangerous!!
This woman is dangerous. She does not have the level of compassion to be working with plant medicine. She has made money from damaging people in her retreats before 2019. I experienced a seizure at one of her retreats, and now in touch with many people who are also alarmed she's back in business. A doctor and psychiatrist is needed to section the megalomaniac that she is. She won't read her reviews. Be warned stay away.
Maria Johanna komt om van waarde te…
Maria Johanna komt om van waarde te zijn in deze wereld. Haar liefdevolle, empatische begeleiding is net wat ik nodig had om verder te kunnen gaan op mijn pad. En voor deze waarde en het vertrouwen dat ze geeft, betaal ik graag dat ietsje meer. Dank je wel Maria voor je moed om anderen wereldwijd informatie te geven over plant medicijn, dank je wel om je licht te laten schijnen 🙏🏼

Maria Koekoek
Ze kan haar naam beter veranderen in Maria Koekoek want die spoort niet helemaal hoor... Belachelijke prijzen, slechte begeleiding.. Ze weet het allemaal wel mooi te verkopen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.