Super betjening. indkøbet var perfekt og i den fineste kvalitet. Blusen kom hurtigt og der var alt med til at bytte, men det var ikke nødvendigt. Kan kun give mine varmeste anbefalinger
Veja o que dizem as avaliações
Enkelt og effektivt. Masai har lavet forsendelserne i solide æsker, så man kan være tryg ved at varen kommer uskadt. Varernes kvalitet er som regel ok og returforsendelser er nemme da der er en for... Ver mais
De burde have 0 i bedømmelse, men 1 erdem laveste. Har klaget ove to ting, der simpelthen er ødelagt pga for dårlig kvalitet. Har sendt billeder & oplysning om, hvornår tøjet er købt. De vil... Ver mais
Super betjening
Mobilpay på webshop
Vær opmærksom på, at i deres webshop, kan der kun betales med Mobilpay, hvis der er tilknyttet et kort - ikke en konto, som det er muligt i andre webshops.
Lækker webshop
Lækker webshop, hurtig levering, lækre produkter, nem retur. Det er uden sammenligning Danmarks bedste webshop...
Jeg ville gerne give flere stjerner
Jeg ville gerne give flere stjerner. Efter at have købt en del Masai tøj det sidste års tid må jeg sige, at kvaliteten umiddelbart føles god, men sømmene i to bluser er allerede gået op ved hhv. ærme og halsstykke. Så du skal regne med, at du selv skal sy tøjet sammen igen relativt ofte... (og ja, tøjet er vasket efter anvisningerne).
Fremragende service.
Tusind tak for en god behandling og jeres ærlighed.
Til butikken i Vejle.
Disgraceful customer service …
When you buy an item for nearly £100 you don’t expect a flaw in the fabric and you don’t expect to email 4 times with photo and message over Facebook and receive no reply. Customer service is abysmal. They should be ashamed.
Size true to sizing in great colours
Size true to sizing in great colours. Slightly different designs that I have bought for several years.love them
For the most part I love this company's…
For the most part I love this company's clothes. However, on several occasions I have received the wrong item. Apparently the person who puts the website together is incompetent. Very very annoying. I call and then I get told I'm wrong. Not a good way to treat your customers.
Fantastisk god service.
Masai har været utrolig hjælpsom. Jeg fik returneret en bluse til Boozt i stedet for til Masai. Boozt fandt den 👍, og Tove hos Masai har været så flink i vores korrespondence og har nu sendt en ny returlabel - gratis. (Tak Tove).
Jeg afgav en ordre igår mandag kl…
Jeg afgav en ordre igår mandag kl 13.20… Ringer til kundeservice idag tirsdag da i åbnede kl 9.00. Jeg ville annullere ordren men fik at vide at det kunne jeg ikke da ordren allerede var under behandling og at I derfor ville afsende idag.
Jeg er fuldstændig målløs over denne sagsbehandling….så eneste måde jeg kan annullere ordren er at modtage pakken-åbne den for at kunne benytte medsendte label og så sende retur….samtidig med at I hæver hele beløbet og at jeg så skal vente 1 uges tid med at få beløbet tilbage. Det er jo komplet idioti og unødvendig brug af resurser på mange måder.
Og ovenikøbet har I IKKE ENGANG AFSENDT PAKKEN IDAG…SOM DER BLEV PÅPEGET KL 9.00 IMORGES I KUNDESERVICE SOM GRUNDEN TIL AT JEG IKKE KUNNE ANNULLERE MIN ORDRE.
UANSTÆNDIG SERVICE.
Genuine complaint blue Fantasi…
Genuine complaint with a blue Fantasi sweater- worn once, washed once. Big water marks makes it look blotchy & unwearable. Complaint rejected completely. Totally unfair treatment & I am surprised.
Undermmålig kvalitet
Jag har genom åren köpt ett flertal plagg, vilka jag tyckt mycket om. Det senaste inköpet är en klänning jag känner mig fin i, men pga sjukdom endast använt n handfull gånger. Jag har förstås skött den enligt instruktioner, då jag tycker om den och den inte var billig.
När jag nu skulle använda den för kanske femte gången (och 1 tvätt) upptäckte jag att resåren i ena ärmen (vilken är en viktig del av modellen) har släppt. Jag kan inte se något enkelt sätt att själv laga.
Jag är förstås starkt besviken, kläder i denna prisklass förväntar jag mig hålla.
Att betyget blir en tvåa är för att jag älskar designen och tidigare köp inte på samma tydliga sätt varit undermåliga
Tak til Masai på Østerbrogade
Ville egentlig bare kigge på et par sorte bukser til USA rejse - og kom ud med to par. Et med smalle ben, ét med vide ben. Lidt dyrere end jeg plejer. Men alle pengene værd. Smart facon. Perfekt pasform. Lækre materialer.
Tak til søde, dygtige, modne medarbejdere hos Masai ved Trianglen i Kbh.
Den allerbedste service jeg nogensinde har fået!
Stor ros til Masai!! Inden for halvanden uge bestilte jeg varer på Masai's hjemmeside. Alle tre gange havde jeg varerne dagen efter!!! Den ene gang måtte jeg sende en vare retur, da jeg havde valgt en forkert størrelse. 4 dage efter stod pengene på min konto. Jeg har ALDRIG handlet med så professionelt et firma på internettet før. Tak til Masai!!! Og så er det de skønneste tøj, de handler med!
Wollte gerne 1 Bluse umtauschen ,nicht…
Wollte gerne 1 Bluse umtauschen ,nicht möglich , kein Rückschein ,keine Reaktion ,nichts ,weder nach Anrufen ,noch nach Bescherden, 0 Reaktionen ,Kundendienst nichts keine Reaktionen,nun hab ich eine zu kleine Bluse 139
Euro Lehrgeld bezahlt ,nie wieder ,,es ist der letzte Verein
Uopmærksomt personale
Jeg var en tur i butikken ved store torv i Aarhus. Min oplevelse var desværre ikke særligt god, imens vi prøvede tøj snakkede 3 personaler længe og højt om en “besværlig” kunde! Vi var de eneste i butikken og de spurgte ikke en gang om vi kunne bruge hjælp…
MASAI Lyngbyhovedgade
MASAI Lyngbyhovedgade. Super service og venlighed hele vejen igennem. Tager gerne fra Nordsjælland for at opleve butikken på Lyngbyhovedgade og handle der. Fair priser, smukt udvalg af tøj.
Dårlig lagerstyring
Jeg ved ikke hvorfor Masai har den funktion der hedder påmind mig om når varen kommer på lager igen, når de så bare annullerer købet 4 dage senere med melding om at vare alligevel ikke er på lageret
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, lynhurtig levering til Masai i Roskilde, hvor jeg hentede mit tøj og fik en skøn og imødekommende service. Jeg er nybegynder udi Masai, jeg er så begejstret og glad for de 3 stk tøj jeg har købt online og i Ringsted butikken i denne uge. ALLE steder er jeg mødt af smil og hjælp i verdensklasse
Fik så god betjening i Roskilde idag.
Fik så god betjening i Roskilde idag.
Kan kun anbefales. Altid tænkt det så lidt gammeldags ud, men prøv det, super lækkert når man får det på.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.