MAX Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Max, Fisketorvet. Desværre elendigt. Valgte at bestille et par burgere efter koncert, torsdag aften, d. 23/10-25. Der var møgbeskidt i restauranten. Dem, der lavede maden brugte ikke handsker, men tør... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Så Max har fået nogle nye drikke på deres menu som min kæreste syntes er helt vild god da hun prøvede den i Sverige, så det skulle vi da prøve i Danmark også. Drikken heder fizzy strawberry br... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig og dårlig lille burger. Osten var ikke smeltet og alt for dyre priser. Betjeningen var sjukset og det var personalet såsandeligt også. Kommer aldrig igen og vil ikke anbefale det til nogle,... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

terrible delivery experience

i ordered online from the Max in Stockholm. do NOT order for delivery from there unless you plan on going on a long adventure trying to locate your food even though you pinned AND wrote in your address. driver was unbelievably unhelpful, rude and refused to help me find him even though i was willing to walk to him to make it easier. after several minutes of arguing and being told i was costing him too much money to be on the phone, i handed the phone to my manager who then had to locate him and it took a further 20-30 minutes. food is great but PLEASE hire competent delivery drivers.

10 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kedelig mad til totalt opskruede…

Kedelig mad til totalt opskruede priser. Jeg var forbi med mine to drenge på 9 og 10 og vi købte for 507,00 kr. og ingen af os blev mætte og vi var langt fra tilfredse med at nuggets og pommesfrittes var indpakket uden låg så det hele lå og flød rundt i posen. Må ærligt sige at jeg aldrig kommer til at anbefale. MAX burger til nogen

8 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag skriver dettta för att jag blev mag…

Jag skriver dettta för att jag blev mag sjuk efter jag åt en cheesburgare och milkshake på max, jag sprinag till bilen så ajg kunde köra hem men påvägen hen shit jag på mig i bilen så nu luktar den skur hink. Plus så var lös i magen och hade dirre hela den kvällen och nu har jag fått hemrojer för jag ahr bajasat så mycket jag vill veta vad ni tänker ni tänker om det.

6 de maio de 2025

Øv øv

Fik nogle kuponner så lækkert ud men ak var en skuffelse vi valgte kylling burger puha var så stærk. Jeg bestilte med salat bacon og ost . Meget lidt salat i 6 kr bacon smulder. Og ingen ost. Min man bestilte dobbelt cheese burger fik en alm cheese burger . Skulle ha valgt burger king

22 de abril de 2025

God mad

God mad.
Alt for dårligt at man som kunde ikke kan få lov til at anvende toilettet om aftenen/natten. Det dårlig kundeservice.

13 de abril de 2025

Virkelig virkelig forfærdeligt

Virkelig virkelig forfærdeligt. 🤮🤮
Jeg fik bestilt en burger der var kæmpe stort hår.
Spicy nuggets men fik crispy nuggets i stedet.
Premium shake strawberry, men fik fløde med jordbær som var virkelig klamt 🤮🤮
Rigtig dårlig service, og kan ikke tale i hverken engelsk eller dansk.

30 de março de 2025

Ynkligt företag

Ynkligt företag. Leveranstid 70 min. Jag ser restaurangen från mitt hus. Orkade inte ens lev. Till dörren utan slängde påsen utanför grinden. När man klagar svarar de snorkel att de inte har med aken att gör utan om jag vill klaga måste jag veta vem som kört hit den och klaga hos dem
ALDRIG ALDRIG ALDRIG MER MAX SNUSK

27 de março de 2025

Virker virkelig dårligt

Virker virkelig dårligt i forhold til Discovery, som de overtog. Programmer bliver lagt rodet op og nu også programmer (med flere forskellige sprog end engelsk) er lagt op uden danske undertekster. Ærgerligt når det er programmer man følger.

3 de fevereiro de 2025

SVINDLERE

Er lige kommet på og nu virker det ikke men jeg skal åbenbart stadig betale og kan ikke afmelde igen

2 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais