Banner for MaxGaming.se

MaxGaming.se Avaliações

1.364
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag gillar maxgaming i och med det breda utbudet. Det är ett kolossalt plus. Det jag inte gillar är supporten som känns som man skriver men en j*vla a.i (har fått ett mänskligt bemötande en gång) o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde en vara som jag hade missat inte fanns i lager och efter lite mer än en månad och de fortfarande inte hade fått hem den och jag inte längre var i behöv av just den saken, så testade jag o s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sätter högt betyg pga snabb frakt, bra priser och tillgänglig och hjälpsam kundsupport. Det som kan utvecklas är tydligheten avseende varorna i butiken. De säljer t.ex. demoexemplar som de inte har. T... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de computadores e acessórios
  2. Loja de Informática
  3. Loja de Jogos

Vi är specialister på gaming och esport, med över 20 års erfarenhet inom branschen. Hos MaxGaming hittar du inte bara coola gamingprodukter av högsta kvalité, utan också ett sortiment som är noga utvalt och ständigt uppdateras för att ge dig som gamer allt du behöver. Oavsett om du är en casual spelare eller en professionell esportare, har vi något som passar dina behov. Utforska vår breda kollektion av gamingtillbehör, allt från musmattor och tangentbord till hörlurar och specialbyggda datorer, och ta ditt spelande till nästa nivå. Vi tror på att erbjuda det bästa för att förbättra din spelupplevelse.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 91% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(1.364)

421 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Supernöjd

Supernöjd! Har handlat här flera gånger och det har alltid fungerat kanon. Senast behövde jag ändra en grej i min order som var slut i lager. Fick svar direkt från kundtjänst som löste det på en gång så att jag fick paketet i tid. Riktigt bra service och snabba leveranser!

14 de julho de 2026

Garantiproblemet löst snabt

Garantiproblemet löst två dagar efter att jag lämnat in klagomålet. Mycket snabbt! Jag rekommenderar butiken.

9 de julho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att garantiärendet löstes så snabbt. Tack för din rekommendation – den uppskattar vi verkligen! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bästa företaget på marknaden

Det bästa företaget på marknaden. Bra grejer, snabb leverans, köper bara mina grejer från dem! ♡

8 de julho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket att höra att du väljer att handla hos oss. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig många gånger framöver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fyfan va bra ni är MaxGaming!

Skickade tillbaka Glorious Model D trådlösa utan problem för att beställa DeathAdder V3 Pro vit istället som jag skulle ha gjort tidigare och som dessutom är på rea så är riktigt glad för det för jag behöver verkligen en ny då jag tröttnade på min gamla Logitech G Pro X Superlight så ville gå tillbaka till Razer, och det är just OG DeathAdder som jag är uppväxt med såklart så har alltid älskat Razer. Gjorde min research i efterhand och kom till insikt att DeathAdder V3 Pro är så mycket bättre än trådlösa Model D. DeathAdder-Viper V3/V4 Pro är dom bästa på marknaden tillsammans med Logitech
PRO X 2 Superstrike.

Snabb och bra service, samt väldigt snabb leverans trotts att det är lite högt tryck med tanke på att det är semestertider nu så en stor eloge till er. Ni har alltid varit min Go-To när det kommer till gaming produkter i flera flera år som är av hög kvalité och en jäkla bra service. Ni kommer alltid att vara min nummer 1 :) När det är någon som har frågat om bra produkter och service så är det er jag hänvisat till och kommer såklart fortsätta med att göra det i framtiden. 10/10

7 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da MaxGaming.se

Stort tack för din fantastiska feedback! Det betyder verkligen mycket att höra att du haft så bra upplevelser hos oss genom åren. Vi är glada att returen gick smidigt och hoppas att du blir riktigt nöjd med din DeathAdder V3 Pro. Tack också för ditt fortsatta förtroende och för att du rekommenderar oss till andra, det uppskattar vi enormt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa sidan jag någonsin har beställt…

Bästa sidan jag någonsin har beställt ifrån!
Skickar sakerna snabbt, bra kundservice och extremt rolig hemsida ☺️

6 de julho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Stort tack för din fantastiska feedback! Vad roligt att höra att du uppskattar både hemsidan, kundservicen och de snabba leveranserna. Tack för ditt stöd!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra pris och snabb leverans direkt i…

Bra pris och snabb leverans direkt i brevlådan.

1 de julho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Härligt att höra att du är nöjd med både priset och den smidiga leveransen direkt till brevlådan. 😊

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Man kan inte ha en leveranstid på 1-3…

Man kan inte ha en leveranstid på 1-3 arbetsdagar för att sedan om man beställer en sak på en torsdag så måste den varan alltid komma på
Måndag

2 de julho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback. Vi beklagar att leveransen inte motsvarade dina förväntningar.

Leveranstiden på 1 till 3 arbetsdagar avser transporttiden efter att försändelsen har skickats från vårt lager. Beställningar som läggs sent på veckan kan därför påverkas av helgen, då transportörer normalt inte räknar lördag och söndag som arbetsdagar.

Om du vill att vi ser över ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta oss och hänvisa till denna recension.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lita inte på deras "1-2 dagars…

Lita inte på deras "1-2 dagars leverans" som de så stolt säger på sin hemsida

2 de julho de 2026

Tack för din feedback.

Vi blev verkligen ledsna över att läsa din recension, eftersom vi har gått igenom dina båda beställningar och kan se att de levererades inom de 1 till 3 arbetsdagar som vi anger på vår hemsida för lagerförda produkter.

Vi vill också förtydliga att helger inte räknas som arbetsdagar, vilket kan påverka den upplevda leveranstiden om en beställning läggs sent i veckan.

Vi strävar alltid efter att hålla de leveranstider vi kommunicerar och hoppas att detta förtydligar situationen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

AVOID THIS WEBSITE AT ALL COSTS!

AVOID THIS WEBSITE AT ALL COSTS!
I got scammed of 110€!
I strictly wrote to my checkout that I want it delivered to a SERVICE POINT, instead it got delivered to a household that wasn't even mine! They said DHL delivered successfully to the right address, that is a blatant lie! They delivered to the wrong address and someone claimed my package!
DHL knows it was supposed to be delivered to a service point! They have service points registered, there is no way they didn't have the right address.
And before Maxgaming tries to defend themselves, WRITING THAT YOU CAN DELIVER TO A SERVICE POINT AND THEN SWITCH TO HOUSEHOLD, NOT ONLY IT IS MISLEADING, BUT ILLEGAL!
They refused to give me information about my package, and they refused to give me a refund or to resend a new package. They ghosted me for three days, I had to spam them to receive any sort of communication, even after create a claim of return.
My number order was 5099776
Not only that, I received the same day of delivery a PHISHING SMS! The SMS had the information of my package, the exact delivery time and date, and asked me a 1,50€ fee for reconfirmation of address, only to change the fee to 2800€ at confirmation of payment. YOUR TRACKING SITE IS COMPROMISED AND EVERYONE CAN STEAL INFORMATION AND SCAM YOU THROUGH THERE!
I'm so close to contact a lawyer about this whole mess.

15 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da MaxGaming.se

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear about your experience and understand how frustrating this situation has been.

After reviewing your case, we can confirm that the shipment was addressed according to the delivery information provided with the order and was delivered by the carrier. We also opened an investigation with DHL regarding the delivery, and based on their findings, they confirmed that the shipment was delivered according to the shipping details.

Regarding the phishing SMS, we take reports of fraudulent messages very seriously. However, there is no indication that our systems or tracking information have been compromised. Unfortunately, phishing campaigns targeting parcel deliveries are common and can affect customers of many different retailers and carriers.

We understand that this outcome is disappointing, but based on the information available from the carrier, we have not been able to establish that the shipment was misdelivered.

Tummen upp.

Snabb leverans, fint emballerat, bra priser. Kommer att återkomma!

22 de junho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen, emballeringen och priserna. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka! 😊

Köp av produkt.

Detta gäller köpet. Mycket snabb leverans och vara enligt beskrivning. Ok pris.

12 de junho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Härligt att höra att leveransen var snabb och att produkten motsvarade beskrivningen. Tack för att du handlade hos oss! 😊

Billigt

Billigt, snabb hantering av order.

12 de junho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med både priserna och den snabba orderhanteringen. 😊

Headset

Lätt att hitta det man söker, bra priser och snabb leverans

9 de junho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Kul att höra att du hittade det du sökte och att både priserna och leveransen motsvarade förväntningarna. 😊

Resposta da MaxGaming.se

Stort tack för din feedback! Härligt att höra att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen. Vi uppskattar ditt stöd och hoppas få hjälpa dig igen framöver! 😊

Leverans

Leverans, pris, beställning

3 de junho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Härligt att höra att du är nöjd med leveransen, priset och beställningsupplevelsen.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.