Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Brugt priserne er helt ude i skoven uden for virkeligheden. Dog er min bedømmelse alene på baggrund af den flabede og arrogante service jeg har mødt dernede. Jeg holder mig væk mht. handel sam... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolut fremragende oplevelse med Køge MC & Bådcenter vedr. køb af Kawasaki ZXR. Super kompetent og erfaring vejledning, super fin service hele vejen igennem. Jeg fik sågar stillet en MC-trai... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er desværre langt fra en tilfreds kunde, efter at have købt motorcykel hos Køge MC. Først og fremmest, fortalte sælgeren mig, at skjoldsættet var originalt - Det viste sig at være en billig kin... Ver mais

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg synes at det er et rigtig dårlig…

Jeg synes at det er et rigtig dårlig sted, hvis man har købt, noget man gerne vil have byttet. Jeg købte et par mc støvler, og var ikke helt tilfreds, med dem og ville have pengene retur, men dette kan ikke lade sig gøre, hos dem, da de kun giver et tilgodebevis, så nu står jeg med et tilgodebevis på 3700 kr, som jeg ikke lige ved hvad jeg skal bruge til, da der ikke er noget i denne butik, som jeg har lyst til at købe og de er ikke til hugge eller stikke i, sådan er det bare.

1 de abril de 2026

Hej Linda,

tak for din henvendelse,

Det står højt og tydeligt i butikken hvilket du også fik forklaret.

At du vælger at skrive sådan en anmeldelse er jeg noget forundren over, men det er dit valg.

god dag.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Blandet pose...

Køge MC og Bådcenter er en blandet pose. Den unge gut dernede er sød nok, men den ældre gut, som nok er ejeren, er godt nok tung at danse med. Du skal ikke regne med gode råd, vejledning og hjælp. Rabatter er vist også kun noget som står på skiltene.

3 de junho de 2024

Super god service

Super god service.

Vi har lige købt motorcykel der. Fik super professionel rådgivning, og de var super søde. Vi handlede med Lasse, som gav sig super god tid til at råde og vejlede. Kan se at andre ikke har kunne prøvekøre maskiner. Det kunne vi uden problemer. De holdte os informeret osv.
Vi har kun positivt at sige om dette sted. Skud ud til Lasse, som virkelig er flink og dygtig.

2 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og god service trods blandede anmeldelser

På trods af blandede anmeldelser, fik jeg ordnet min motorcykel efter uheld hos dem. Det var den helt rigtige beslutning. Mike kiggede allerede min motorcykel igennem med det samme han fik den ind (på trods af at vi er i højsæson med mc’er på værksted) og fik bestilt dele hjem. Jeg er kun blevet mødt af god service og høflig betjening af de Mike og de to andre der var på arbejde. Skulle uheldet være ude igen, kan jeg med sikkerhed sige at jeg trygt ville kunne aflevere min cykel hos dem og få en lige så god service

2 de agosto de 2024

Hej Kamilla,

Tak for de fine ord - Du er altid velkommen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forfærdeligt sted at købe fra

Forfærdeligt sted at købe fra, de snyder dig hvor de kan.
Man kan ikke snakke fornuft med dem og skal diskutere med dem for at få tingene på plads.
Kan IKKE anbefale!

18 de julho de 2024

Hej Frida,

Vi er meget uforstående over for din anmeldelse? Ingen i butikken husker dig ud fra dit navn & heller ikke hvem vi har handlet med.

Kan du ikke sende mig en mail på Mike@mc-center.dk, så vil jeg gerne undersøge hvad der er sket eller om det er en fake anmeldelse.

Mvh Mike.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Du skal købe maskinen, hvis du vil prøvekøre den!

Jeg prøvede at få en aftale i stand om at prøvekøre en brugt motorcykel. Det kunne man kun få lov til hvis man på forhånd havde lovet at man ville købe motorcyklen. "Fordi der er frost og salt på vejene" (der er 12 grader, solskin og langt til salt på vejene i dag) var noget af argumentet. Mystisk politik at man skal købe en MC til 130.000 uden at vide hvad man får for pengene - der kommer jeg ikke til at handle.

30 de outubro de 2023

Hej Martin,

De har saltet i Køge kommune i dag, da de har lovet frostvejr i aften. Vi vil ikke have vores maskiner ud i dårligt vejr og vi står med en kæmpe klargøring efterfølgende hvis du ikke køber maskinen. Hvis du vælger at købe maskinen kan du gøre hvad du vil med den.

Som jeg forstår på min kollega så var det også mere end en motorcykel du ville have vi skulle klargøre til en prøvetur,

Det står dig helt frit hvor du vil handle i fremtiden, men er du altid velkommen.

God dag.

Fantastisk kundeservice

Til trods for de ærgerlige omstændigheder ved ulykke af min motor, så var det en fornøjelse at komme i butikken og blive mødt af smilende og hjælpsomt personale. Man kan mærke hvor professionelle de er og Lasse var fantastisk hjelpsom!
Jeg kan klart anbefale stedet :)

11 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt en super fin mc hos køge mc og…

Har købt en super fin mc hos køge mc og er mega glad for den
Køge mc har ydet en service langt over alt forventning, de er søde og rare at snakke med og de fortjener mere en 5 stjerner herfra. De er mit faste mc sted👍

16 de maio de 2023

Forfærdelig service

Forfærdelig service, og de kan ikke finde ud af at afholde deres aftale på trods af klar aftale pr. telefon flere døgn inden. Man kører langvejs-fra og bliver mødt med dårlig service og flabet sælger. Hold jer langt væk.

25 de maio de 2022

Hej,

Vi er meget uforstående over denne anmeldelse? Vi har ingen aftaler PR telefon som vi ikke har overholdt.

Uden navn eller en hvad du har kigget på, påtænker jeg en falsk anmeldelse.

Du må meget gerne skrive en mail til Mike@mc-center.dk så vi kan finde en løsning.

Mvh Mike Kristansen

En rigtig god oplevelse!

Jeg skulle købe min første motorcykel, så derfor tog jeg ned i butikken for at kigge. Her fik jeg øje på en Honda Rebel 2022 i organic green. Var med det samme klar over at det var den jeg skulle eje. Fik rigtig god vejledning fra personalet i butikken, og vi fik hurtig gjort så jeg kunne komme ud og prøvekøre modellen. Efter en kort køretur købte jeg motorcyklen. Der gik en lille måned indtil den kom til butikken. Allerede dagen efter blev jeg ringet op, idet den var klar til afhentning. Havde tilkøbt et fremrykkersæt og det var installeret.
Kan kun anbefale MC center efter den oplevelse jeg havde!

19 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er desværre langt fra en tilfreds…

Først og fremmest, fortalte sælgeren mig, at skjoldsættet var originalt - Det viste sig at være en billig kina kopi.

Derudover har jeg for nyligt haft cyklen til service et andet sted. Mekanikkeren informerede mig om, at frontdækket var monteret omvendt. I praksis betyder det, at vand og slud bliver skubbet den forkerte vej. Det kan potentielt føre til en farlig situation. Totalt uacceptabelt, og det demonstrer også at de blot smider motorcykler over skrænken, uden at gå dem ordentligt igennem. Jeg begriber ikke hvordan det er muligt. Derfor vil jeg kraftigt anbefale at finde anden forhandler.

14 de março de 2022

Service i verdensklasse

Jeg bestilte en Honda CBR500 i december med levering ved sæsonstart. Servicen var helt igennem klasse. Mike var super imødekommende, meget hjælpsom igennem hele processen og han svarer lynhurtigt på mails. Kæmpe anbefaling herfra

3 de março de 2022

Rigtigt gode medarbejdere

Rigtigt gode medarbejdere. Det var på tide at købe en ny motorcykel. Og denne gang hos en forhandler. Jeg var blevet forelsket i en smuk dragster 650. Og Mike som tog imod mig fik jeg en god velkommen og fik snakket en del og jeg købte cyklen. De vidste ikke helt hvornår den vil stå klar. Men måske dagen efter og det blev det! Vi hentede cyklen dagen efter og der har ikke været nogen problemer. Her vil jeg gerne handle igen der er meget god stemning 😎

19 de junho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais