très professionnel et un choix…
très professionnel et un choix hallucinant.
très professionnel et un choix hallucinant.
Wat een slechte service en misleiding op de site!
Stekkers besteld, ze adverteren met bulk, foto van bulk, (5ST en het nummer voor 5 stuks) en vervolgens maar 1 krijgen. Ik google op het nummer waar ze mee adverteren, en is een nummer voor 5 stuks!
Bellen, maar geven niet thuis! zelfs niet toen ik ze confronteerde met het feit dat het hier niet goed staat, omdat ze bij andere stekkers het anders omschrijven.
Foutjes heb ik begrip voor, maar niet voor dit dat bv de desbetreffende producten worden aangepast op de site, maar dat wilden ze zelfs niet doen, belachelijk. Nooit geen bestelling meer bij dit bedrijf dus!!
ik heb een bestelling gedaan online,echter krijg geen bevestiging email van mijn bestelling.
Krijg ook geen informatie of ze mijn bestelling verzenden.
Klachten formulier ingevuld, echter geen reactie tot dusver.
heb 2 telefoonnummers van ze gebeld tot 4x aan toe, nemen nooit de telefoon op.
Du het is maar hopen of en waneer ze mijn bestelling gaan opsturen..mijn geld hebben ze in ieder geval wel.
In augustus een crawler (Katana Scaler) besteld. Deze bleek niet te werken bij levering. De batterij was versleten van te lang te liggen. In de winkel geweest voor omruiling van de batterij, er was geen batterij voorradig. Nieuwe batterij mogen bestellen, maar we moesten wel verzendkosten betalen. Met de nieuwe batterij heeft de auto nog geen half uur kunnen rijden, vooraleer de tandwielen afbraken. Nieuwe tandwielen hebben we zelf mogen betalen, incl. verzendingskosten. En wederom hebben de tandwielen het maar 5 minuten volgehouden voor ze weer kapot waren. Deze auto heeft ons al veel geld gekost en totaal geen service vanuit de winkel. Garantie staat niet in hun woordenboek en medewerkers stellen geen oplossing voor en schepen ons af.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.