Veja o que dizem as avaliações
Probleem is opgelost. Krijg nu de juiste POLFIX PVC 19mm beugels toegestuurd. Ik heb een totaal ander model buiszadel ontvangen dan besteld. Ik had bewust een POLFIX PVC 19mm zadel besteld zodat h... Ver mais
Na bestellen direct 's middags terug gebeld om wat details af te stemmen. Tevens meegedacht om te kunnen overstappen van een één fase groepenkast naar een drie fase groepenkast. En er gratis nog wat b... Ver mais
Detalhes da empresa
- Atacadista de Eletrônicos
- Serviço de Instalação Elétrica
- Atacadista Elétrico
- Fornecedor de Peças Eletrônicas
- Atacadista de Acessórios Eletrônicos
- Loja de Iluminação
Sobre MDHelektroshop.nl
MDHelektroshop.nl levert voornamelijk aan de zakelijke markt. Wij zijn er voor installatiebedrijven, professionele bouwbedrijven en zzp'ers, maar uiteraard ook voor de zelfbouwer. Door ons brede assortiment en scherpe prijzen is er voor elke klantvraag of wens wel het juiste product te vinden.
Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van maatwerk groepenkasten. Wij leveren groepenkasten die volledig op uw wensen en toepassing kunnen worden afgestemd, van gerenommeerde merken zoals Hager, Eaton, Schneider Electric en ABB. Of het nu gaat om een groepenkast voor een woning, uitbreiding van een bestaande installatie of een uitgebreidere oplossing voor een zakelijke toepassing: wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste groepenkast.
Kunt u het gewenste product niet vinden? Neem dan contact met ons op via info@mdhelektroshop.nl of 085 - 020 3800. Wij helpen u uiteraard graag verder!
Indien u regelmatig bestelt, raden wij u aan om een account aan te maken. Hiermee kunt u eenvoudig uw afleveradressen beheren, heeft u direct inzicht in uw bestelhistorie en kunt u daarnaast een verlanglijst met te bestellen producten aanmaken.
Bent u een zakelijke klant? Dan komt u ook nog eens in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen!
Zo ziet u maar weer: MDHelektroshop.nl is dé voordeligste elektromaterialenspecialist.
Advies, kennis en persoonlijk contact
- Heeft u vragen? Bij MDHelektroshop.nl krijgt u gewoon ons eigen Nederlandse team aan de lijn. Ons team beschikt samen over meer dan 75 jaar ervaring en helpt u graag met deskundig en persoonlijk advies over uw maatwerk groepenkast.
Welkomstkorting
Ontvang extra korting bij je eerste bestelling

Informações de contato
Zeelandseweg 37, 5453RS, Langenboom, Holanda
- 085 - 020 3800
- info@mdhelektroshop.nl
- www.mdhelektroshop.nl

Maatwerk groepenkasten
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 42% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
snelle correcte levering
Bestelling werd snel en netjes geleverd. Vond wel dat er niet overdreven enorm veel plastic omheen verpakt was. Dat stuitte mij wat tegen de borst. Ik probeer rekening te houden met een wereld waar mijn kleinkinderen in op kunnen groeien.
prima levering
Complimenten MDH, ook voor bezorgdienst GLS
Weer netjes geholpen, ook even overleg over een ander artikel omdat bestelde artikel niet voorradig was. Prijs ook goed vergeleken met de andere Elektro aanbieders. Ook een compliment aan de vervoerder GLS. Exact in de aangegeven tijd geleverd door een vriendelijke, niet haastige pakketbezorger.

Resposta da MDHelektroshop.nl
Goed en comlpeet assortiment.
Goed en comlpeet assortiment.
Netjes verpakt, goede prijs.

voordeliger
De order is voordeliger geleverd dan de concurrenten dat konden doen!
Bovendien snel in huis.

Netjes verzonden
Netjes verzonden, en goed aangekomen, alleen nog niet geïnstalleert

Perfect geleverd
Perfect geleverd, mee gedacht aan het ontwerp en kosteloos aangepast.
Snelle levering en zeker niet te duur.
Top!

Keurig geholpen
Keurig geholpen. Een nabestelling kon nog gewoon met de eerste bestelling mee. Top.

Overzichtelijke site makkelijk…
Overzichtelijke site makkelijk bestel/betaalproces snelle levering

Juiste buiszadels zijn overweg
Probleem is opgelost. Krijg nu de juiste POLFIX PVC 19mm beugels toegestuurd.
Ik heb een totaal ander model buiszadel ontvangen dan besteld. Ik had bewust een POLFIX PVC 19mm zadel besteld zodat het mooi zou staan naast de bestaande POLFIX PVC 16mm buiszadels. Maar heb een merkloos type ontvangen. Ook nog eens van slechte kwantiteit