Jeg valgte linsebytte hos Memira for ett år siden, og det er noe av det beste jeg har gjort. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, jeg slipper å bruke briller, og hverdagen har blitt mye enklere og... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg er helt avhengig av synet mitt men måtte vurdere å operere p g a alder og stadig dårligere syn som ikke kunne kureres med briller. Vurderte å "ta" 1 øye av gangen "for sikkerhets skyld", men våget... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg hadde rundet 50 år, og var begynt med lesebriller. Tok kontakt med Memira som satte meg opp til time bare 3 uker etter henvendelsen. I løpet av 4 uker hadde jeg fått byttet linser. Profesjonelt og... Ver mais
Detalhes da empresa
Om Memira
Escrito pela empresa

- Hvorfor Memira?
- Med en øyeoperasjon kan vi behandle nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og alderssyn. Memira er ikke bare Nordens ledende kjede innenfor synskorrigerende kirurgi, men vi er også en av de største aktørene i verden når det gjelder linsebytteoperasjoner. På grunn av vår størrelse, har vi ressurser og kompetanse som mindre klinikker gjerne savner. Våre kirurger har en samlet erfaring fra over 400 000 øyeoperasjoner. Vi har et klinisk råd og en kvalitetsgruppe som hele tiden følger og analyserer ny teknikk og nye metoder. Vi benytter noen av markedet mest utprøvde og veldokumenterte tekniske hjelpemiddel og metoder.
- 5 års trygghetsgaranti
- Alle våre kunder dekkes av vår trygghetsgaranti. Det innebærer at du som kunde har muligheten til fri gjenbesøk hos oss i løpet av de 5 første årene etter operasjonen, fri kompletterende operasjon i 5 år etter operasjonen, vakttelefon for umiddelbar hjelp dersom noe føles feil etter operasjonen og fri mottagelse på alle våre 46 klinikker i Norden.
- Fornøyde kunder
- Memira arbeider systematisk med kvalitet og pasientsikkerhet. På grunn av vår størrelse, har vi ressurser og kompetanse som mindre klinikker gjerne ikke har. Vi arbeider systematisk og seier nei til hver fjerde kunde som vil operere seg – vi tar aldri neon sjanser. Alt dette gjør at vi har en fantastisk kundefornøydhet. Les gjerne historiene fra noen av alle de kundene som har ønsket å dele sin erfaring.
Informações de contato
Noruega
- www.memira.no
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Memira
Svært fornøyd med resultatet etter…
Svært fornøyd med resultatet etter operasjonen.
En fantastisk operasjon - ingen smerter etterpå. Ikke noe å kvi seg for.

Resposta da Memira
Det er bare helt topp å få synet…
Det er bare helt topp å få synet tilbake som det var da jeg var 20 år.

Resposta da Memira
Jeg har hatt en utelukkende positiv…
Jeg har hatt en utelukkende positiv opplevelse hos memira. Fra første stund ble jeg møtt med meget god informasjon, og jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Kommunikasjonen er i en klasse for seg, de følger deg tett opp både før, under og etter operasjonen. Servicen er upåklagelig, og jeg kan trygt anbefale denne klinikken til andre som vurderer en synsundersøkelse eller operasjon.

Resposta da Memira
Beste investeringen jeg har gjort for…
Beste investeringen jeg har gjort for meg selv

Befriende
Hverdagen er mye bedre. Før var det mye stress med alle typer briller (data-briller, lesebriller osv)
Høy kostnad for operasjonen , men har igjen en enklere hverdag. Anbefaler på det sterkeste å utføre dette hvis du har mulighet.

Profesjonelt og ivaretakende personale
Profesjonelt og ivaretakende personale. Perfekt syn i dag, 3 mnd etter synskorrigerende kirurgi med ICL. Jeg er svært fornøyd.

Resposta da Memira
Info om kjøring i mørket.
Synes hele opplevelsen var bra, men sliter litt med å kjøre på kvelden og synet er litt tåkete. Har ikke vært på 3 måneder kontroll.

Svært vellykket operasjon
Svært vellykket operasjon. Godt ivaretatt fra start til mål.

Resposta da Memira
Godt informert før og etter…
Godt informert før og etter opperasjonen. Hygelige folk å prate med.

Laser operasjon i Bergen hos Memira
Jeg har tatt laser operasjon 05.11.2025 i Bergen og er Veldig fornøyd. Profesjonell kirurg og veldig god veiledning fra de ansatte. Kan absolutt anbefale!

Resposta da Memira
Kompetente og trivlige ansatte ,som ga…
Kompetente og trivlige ansatte ,som ga meg den trygghet jeg trengte i syns korrigeringen.

Fikk synet tilbake.
Jeg fikk utført operasjon raskt og uten komplikasjoner av noen art. Jeg fulgte instruksjonen fra Memira i forhold til drypping, ikke vann i øynene etc. etc. nøye.
Jeg er meget fornøyd med resultatet, ja faktisk bedre en forventet.

Resposta da Memira
Memira kan anbefales på det varmeste
Veldig fornøyd med personalet jeg var i kontakt medog syns resultatet ble som beskrevet på forhånd.

Gla jeg tok operasjonen
Jeg ble kvitt briller, som var målet. Det folk kaller «HD» har jeg dog ikke fått. Alt-i-alt er jeg fornøyd.

Resposta da Memira
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.